Arkadaşlar abimle yoga yapmak için spor salonuna gittik ordaki hoca biz yoga yaparken video açtı ve videonun karşininda ben vardım en çokda videoda ben çıktım ben yogayı tam yapamadim çünkü hayatımda ilk defa yapıyorum yogayı yaparken ordaki hoca bize bacaklarınızı açın bi hareket göstermişti bize bacaklarımı baştım 2 veya e dakika sonra bacaklarım titremeye başladı bacaklarim çok titredi ve gözlerimi kapattığımda göz kapanlarım titredi bütün vücudum titredi videoda çıktı tabikide rezil oldum kapıcam ya 😔
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya neyin videosunu cekiyor bu ya.. yap bitir yogani. boş ver kimse tutpta o kadar izlemez.
Ya telefonu benim yanımdaydı vide açtı ilk canlı yayın açmıştı sanırım rezil oldum
Ya aman boş ver canliymia bide kim tutpta oturp canlı izliyo hiç takma kafana
Çok utandım bide hayatımda ilk defa yoga yapiyorum
Hocada sanırım hintli
Öyle düşünme güzel gülünecek bir anı olarak düşün
Zaten ordakiler bana güldü
Böyle düşünerek kendini kötü hissetme Gül sende güzel bir anı kalır hasancan (konuşanlara ) gidersen anlatırsın 😃😉
Sence 'nden bacaklarim ve gözlerimi kapattığımda göz kapanlarım titredi bütün ve vücudum titredi
Doğrudur olabilir bende plank yaparken tir tir titredim spor yapmışsın vücûd güzel ama daha yeni başlayan kızlar bile benden uzun durdu bende o an kötü oldum
Ama neden titreme oluyor sadece bende mi diyw düşünmüştum sende bende titredim dedin ama titreme normal mi
Normal vücûd dayanamıyor mesela plank hareketi yap yine titrersin
burada bi arkadaş şey dedi
bana yoga yaparken boşalmışsın dedi
Yok ya okudum arkadaşın yorumunu öyle bir şey olamaz yani sen kendini bilirsin orgazm olup olmadığını
Tabikide bilirim ama niye öyle dedi o zaman böyle bir şeyin olma ihtimali var mı acaba
Yoktur böyle bir şey ihtimali sen kendini biliyorsan orgazm olmak zor o durumda tamam kadınlar boşaltırken titreme olur bütün vücudunda fakat orada da böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum
Sert bir şeyin üzerinde gidip geldiysen bir şey diyemem kadınlar biliyorum yastıklara sürtünme kanepe köşesi derken orgazm oluyorlar sende böyle sert bir şeyin üstüne oturma git gel oldu mu
Hayır olmadı sadece ayakta dururken hoca bacaklarınızı açın demişti bende açtım tam açamamıştım duramadım titredim en son yere oturdum
Tamam bunda zorlandığın İçin titreme olmuş
Ondan olabilir mi acaba
Ondan olmuş eğer herkes öyle bacak açınca boşalsa yolda yürürken iş yapan kadınların hepsi titrer hemde kolay kolay orgazm olunmaz ki
Sen duydun mu bacaklarını açınca orgazm olan birisini
Yo duymadim
Kadınlar bir çok şeye orgazm oluyormuş fakat bunların arasında bacaklarını açınca diye duymadım fakat tanga giydiklerinde ve oturup kalktıklarında olanını duydum
Çizen mi olan var mi
Nasıl anlamadım ne demek istedin
Orgazm olan var mu dedim
Yani olan var tabi ki de tanga ile de yoga zannetmem
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Yoga yaparken boşalmış olamazsın 😂
Ne boşalması sanki beynim başka yerde ağrırken gòzlerimi kapatmak zorunda kaldım ve göz kapaklarim titredi
Geçmiş olsunda utanacak bişey yok
Ama bacaklarım titredi vücudum titredi ve ayakta yogayı yaparken dengemi kaybedip düştüm bunlar hepsi videoda vardir
Nereye ekliyik
, unutulur
Unutulmaz ya bulaşırsa diğer kişiler görürse
Yav öyle seymi olur
Olur valah 😔😔
Tmmm