Sağlık Elektrikli diş fırçası mı daha iyi normal diş fırçası mı? Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Elektrikli Normal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl @istanbulzede den esinlendim Güncellemeler+1 yıl KS niye surekli sorumu degistiriyorsun a””mk Elektrikli diş fırçası mı daha iyi normal diş fırçası mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Elektrikli dis fircasi :D 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı. Elektrikli bastırınca duruyor manuel fırçalarken sen ayarlayamadan fazla bastırıyorsun dişlerine zarar 0 0 Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl elimi kıpırtdatmaya üşendiğimden elektrikli tercihim 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Elektrik olan diş etlerine zarar diyorlar doğru mu? 0 0 Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Ben yıllardan beri elektro kullanıyorum manuel den çok daha iyi 0 0 Yorumla
dark_Moonn Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Yıllardır manuel kullandık biraz da şarjlı kullanalım 0 0 Yorumla
serpil__54 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl kontrol bende olsun birde çok kalın oluyor elektrikliler 1 0 Yorumla
istanbulzede Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bunu sorarken benim sorumdan mı esinlendin 😂 0 7 Yorumla istanbulzede +1 yıl Bu arada normal diyenlerin çoğu elektrikli olanı kullanmamıştır Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Evet yazmayi unuttum🤣 Yorumla istanbulzede +1 yıl O zaman seninde ilgini çekiyor şarjlı olanlar merak etmişsin Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Kullaniyorum zaten Yorumla istanbulzede +1 yıl Hangi modeli Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Pro 3 Yorumla istanbulzede +1 yıl Bir sürü çeşidi var ya ne gibi özellikleri var onun Yorumla
Hayret_Birşey__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Güneş enerjili diş fırcası daha iyi 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şarjlı kullanıyorum oral-b memnunum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Manuel dış fırçası 0 2 Yorumla Akskgk +1 yıl Yok kanka benimki otomotik 5 fites daha sağlam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Elektrikli dis fircasi :D
Elektrikli bastırınca duruyor manuel fırçalarken sen ayarlayamadan fazla bastırıyorsun dişlerine zarar
elimi kıpırtdatmaya üşendiğimden elektrikli tercihim
Elektrik olan diş etlerine zarar diyorlar doğru mu?
Ben yıllardan beri elektro kullanıyorum manuel den çok daha iyi
Yıllardır manuel kullandık biraz da şarjlı kullanalım
kontrol bende olsun birde çok kalın oluyor elektrikliler
Bunu sorarken benim sorumdan mı esinlendin 😂
Bu arada normal diyenlerin çoğu elektrikli olanı kullanmamıştır
Evet yazmayi unuttum🤣
O zaman seninde ilgini çekiyor şarjlı olanlar merak etmişsin
Kullaniyorum zaten
Hangi modeli
Pro 3
Bir sürü çeşidi var ya ne gibi özellikleri var onun
Güneş enerjili diş fırcası daha iyi