Sağlık İstifçilik hastalığı ile ilgili ne biliyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Çevrenizde bu hastalığa yakalanan, bu dertten yakınan insanlar var mı? İstifçilik hastalığı ile ilgili ne biliyorsunuz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiçbir şeyi çöpe atamıyorlar ve evleri çöp ev diye biliyorum. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet, maalesef benim yaşadığım ev eheheh Yorumla llalunahCr +1 yıl Siz mi istifçisiniz yoksa evinizi paylaştığınız kişiler mi? Yorumla Soran +1 yıl Annem Yorumla llalunahCr +1 yıl Çok üzücü... Yorumla Baharkul +1 yıl Eheheh derken kizla dalga mi geçtiniz siz @valizimitopladım Yorumla Soran +1 yıl @Baharkul hayır. Bu ne önyargı? Yorumla Baharkul +1 yıl Ne onyargisi resmen güldünüz Yorumla Soran +1 yıl Ee nolmuş güldüysem? İlk defa mı gülen birini gördün. Yorumla Soran +1 yıl Sen çıldırmışsın Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 351 cevap paylaştı. Ayy ruhum daraldı ya bakarken 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Sağlık konusunda 402 cevap paylaştı. Pek birsey bilmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiçbir şeyi çöpe atamıyorlar ve evleri çöp ev diye biliyorum.
Evet, maalesef benim yaşadığım ev eheheh
Siz mi istifçisiniz yoksa evinizi paylaştığınız kişiler mi?
Annem
Çok üzücü...
Eheheh derken kizla dalga mi geçtiniz siz @valizimitopladım
@Baharkul hayır. Bu ne önyargı?
Ne onyargisi resmen güldünüz
Ee nolmuş güldüysem? İlk defa mı gülen birini gördün.
Sen çıldırmışsın
Hastalık olduğunu düşünüyorum 🤣
Ayy ruhum daraldı ya bakarken
Görseli bile tansiyonumu çıkardı
Annen neyi biriktiriyor mesela
Ablamn odası
Pek birsey bilmem