Gizli Üye(36-45)+1 yılşöyleki boy uzaması %50 genetiktir. Özellikle anne tarafın kısa ise yatkınlığın kısa olabilir. Elbetteki dayılarının teyzelerinin kısa olması onların uzun boy geni taşımadığı anlamına gelmiyor. Yani hala uzun olma şansın var. Eğer 20-25 yaş arasındaysan uzamak için daha bir şansın var denilebilir. akşam 00.00 sabah 07.00 arasını mutlaka uykuda geçirmen gerekiyor. Bu büyüme hormonunun salgılandığı zamanlar. Mümkünse karanlıkta yat uyu. Ayrıca dengeli beslenmek ikinci önemli faktör. Aşırı yağlı ve şekerli gıdaları tüketme, düzenli bir yemek saati oluştur. Bunlara ilaveten aklında bir şüphe kalmaması için ve o yardımcı mineral ve vitaminleri alman için bitkisel gıdalar takviye olaraktan kullanabilirsin. Spor yapabilirsin. süt ve süt ürünleri ağırlıklı olmalı bu arada...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOzaman sizinde hala 25 yaşına kadar şansınız olabilir...
En İyi Cevaplar
+1 yılinsan uzayan boyu ile mutlu olamaz, 1.68 çok ideal bir boy , Doyumsuzluk işte, boyun istediğin standartlarda olsa bu seferde, gözüm sizce yamukmu bakıyor diyecektin , veya popom küçükmü diye soracaktın , ayrıca bu turden olmayan sorunları, sorunmuş gibi görmemeli , insan oğlunun ne ihtiyacı biter, ne sorunu , elimizdeki ile mutlu olalım derim ben , Allah göstermesin , biz kaza olupta yuruyemez olursan , şöyle diyeceksin , ben boyumdan memnun değildim , şimdi ne hale düştüm , mutlu ol mutlu :)
hadi bir gulumse bakim :)12 Yorumla- +1 yıl
yuzun gulsun :)) yakışır sana
+1 yılYüzmeyi dene kapalı havuzlara gidebilirsn olmadı basketbol ama bu yaştan sonra biraz zor tabi. Ama boyun ideal bence
00 Yorumla
Üzgünüm benim bildiğim boy uzaması 20 yaşında duruyor gerçi pek kısa da sayılmazsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
+1 yılönce kendinle barışman gerek bence, seni dış görünüşüne göre beğenip yargılayacak olanlardan zaten uzak durmalısın, ha ikili ilişkilerde sorun oluyorsa kendine 1,60 lık bir erkek bul 8 cm keyfini sürersin :)
ama herzaman ve her ortamda kalbin mühim00 Yorumla- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkız aynı boydayız ya deli :)) ben intihar etmeye gidiyorum :/
110 Yorumla- +1 yıl
sen ufacığım küçücüğüm diyosun kız halinle yaa :( bide neden diyosun şekerim nasıl olcak bu iş? ben nerelere öleyim nasıl edeyim? intihar şekli seç bana :/ :))
- +1 yıl
Yağmur yağıyor şimdi Yıldırım düştü ama boydan kurtardık ahahaha :D
- +1 yıl
Vay utanmazzz... :@ kavak gibi boyum olsaydı kömür olmuştum :S :D sana tavsiyem topuklu giyme yoksa uzun boylu olursun yıldırım düşmesi vb.. olaylarda kısa boylu olma avantajını kaybedersin :S :( senin için BABET can dır ;) :)) ahaha :D
- +1 yıl
Ohh... ohhh... ne güzel ;) o yüzden diyorum ya bende :D ahaahhah :D
- +1 yıl
yanına mı gideyim? neredesin ki gideyim :S söyle gidiyorum yanına ;)
+1 yılKısacık diyince ben de 150 falan sandım. Egonu mu okşayalım istiyorsun? Senin boyun değil aklın kısa ve özgüvenin eksik, herkes uzun seviyormuş, sanki herkesle konuştun bu ülkede.
25 Yorumla- +1 yıl
Ego tatmini falan değil gerçekten kısa oldugumu dusundugum için soruyorum. Ego tatmin edecek olsam başka şeyler sorardım. Sitede gordum herkes uzun kız seviyor kızların hepsi 175 ustu falan. Aklımın kısa olup olmadığı konusunda da saçma sapan yorumlamayı bırak tanımadan etmeden.
- +1 yıl
Allahını seversen sitede gördüm herkes uzun seviyor yazmışsın, kim bu herkes? Bütün dünyanın görüşünü mü yansıtıyor? Kadınlardaki boy ortalamalarını araştır önce, ayırca her şey boy değildir, diğer fiziki özellikler ve karakterde önemlidir, devede de boy var değil mi? O 175 isteyen erkeklerin %75'i zaten düşük iq'lü insanlardır geri kalanı da hayali dünyadaki fantezilerinin gerçekleşebilme olasılığından yola çıkarak bir önerimde bulunmuştur.
- +1 yıl
Kardes adamin boyu uzunsa uzun ister. Kisaysa kendisine gore biri.. İq seviyesi ne alaka mk. senin iq seviyen yerlerde anlasilan. Benim boyum 192 . boyu 1.75 assagida hatunla olur mu hic. Herkes dengi dengine. Bos bos konusma lutfen cevplayaan.. Senin boyunda gayet normal arkadasim.
- +1 yıl
Gerizekalı zamanyolcusuu, asıl boş konuşan yazdığımı anlamayacak zekaya sahip olan sensin. Zaten ne derler Allah bir yerden alır bir yere verir, sana da boy vermiş gerisini koyuvermiş. Şimdi olayı senin anlayacacağın şekilde basite indirgiyorum. Soryu soran arkadaşında hak verdiği gibi ben orada o yazıyı 175'in altında kimseyle olmaz diyen %75'lik kısma söylüyorum, eğer sende öyle diyorsan evet sende aptalın önce gidenisin, ne yani şimdi senin karşına gerçekten sana göre çok hoş ama boyu 17-172 bir bayan geldi, diğer bütün özellikleri tam sana göre, tamda istediğin gibi, peki soruyorum sana sen sadece boyu 175'in altında diye bu kızla ilişki düşünmez misin?175'in altında hatunla olur mu hiç yazmışsın, başkaları olduruyorya? Senin için fizik demiyorum, boy her şeyse senin aklından şüphe ederim zaten.
Boyun ve fiziğin gayet ideal..
Ama sen, 1.90'lık erkekleri seviyorum ve onların yanında kısa kalıyorum dersen, bilemem.. Ki onların yanında da çok uyumsuz görünmezsin01 YorumlaE ben yokum o zaman? Şu 1.50 boyuma ragmen hic bir iliski tarzımda sıkıntı yasamadım ki hele yurtdısında bunu hic mi hic takmiyolar. Sen de takma kafana rahat ol.
10 Yorumlabildigim kadarı ile 22 yaşına kadar boy uzaması devam ediyor basketbol oynuyabilirsin ya da zıplamayla ilgili çeşitli antremanlar yapabilirsin ama tabiki aile kısaysa genetik olarak senin boyun kısa oluyor
00 Yorumla
+1 yılBurdan anlaşılan uzun boylulardan hoşlanıyorsun 168 kısa dediğine göre düzenli şekilde spor yaparsan kas yapını uzun tutacak şekilde ve bol kalsiyum alırsan süt peynir ihmal etmezsen sadece birkaç cm uzarsın
00 Yorumla
+1 yılkendinle memnun olman lazim.
benim boyum 1.65
sorun ne anlamadim?
ufak tefek tatli biseysin iste :D
Boyu 1.50 olan kadinlar bile var, haline sükret tatlim00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarından rica edip kendini iki aracın arasına bağlatabilirsin. :) İşe yarar sanırım.
11 Yorumla
+1 yıl1.68 kısa boy değil, bu saatten sonra atsan atsan en fazla 1 cm atarsın ama dediğim gibi ortalama bir boy hiç öyle kısacık falan diye dert etme
00 Yorumla
+1 yılTakipteyim,
1.66 benimde uzatmak için elimden geleni yaparım benim de yaş aynı.211 Yorumla- +1 yıl
Sen bei seviyo musun :( @rusasigi
- +1 yıl
Korkuyorum ben senden :( @rusasigi
- +1 yıl
Sorduğun soruları gördüm de :( cevap vermeye bile cesaret edemedim :( @rusasigi
- +1 yıl
Boşver :( @rusasigi
- +1 yıl
Aaa doğru ya sen kimsin? @rusasigi
+1 yılKendini avutma, gerçeği kabullen. Daha uzamaz. Bir sürü kısa minyon tip seven erkek var, bunlara odaklan.
11 YorumlaBoyun kısa değil. Resmen milleti ezmek için sordun belli.168 boya kim KISACIK der:D
20 Yorumla
+1 yılYalnız benim boyum 1.63 ama sorun duymuyorum bundan abartma istersen 1.68 boy iyi, Türk kızının boy ortalaması 1.60 iken :D
00 Yorumlaergenlikten sonra sadece 3-4 cm uzar başka uzayacagını sanmam
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgoyu tatmin etmek icin baska bsy bul boyun uzun degil 170 e 2 cm kalsa bile 70 i gecmedikce kisa sayiliyosun :) topuklu giy
11 YorumlaSağlık konusunda 634 cevap paylaştı. kısa deyınce 150 sandım 21 kadar uzanabılırde ama 168 ortanın ustu bıle
00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına 168 in neresi kısa ? kadın için uzun bile hatta çok uzun.
02 Yorumla- +1 yıl
bir kadının takılması gereken şeyler boy olamamalı onun yerine seksi bir fizik (büyük göğüs ince bel büyük kalça) için çalışmalı daha güzel ve seksi olmak için çalışmalı.
+1 yıl1.90 olarak yanında durayım da daha da kısa hisset kendini :)))
02 Yorumla- +1 yıl
Dur ya iyi görünüyorsun kızım :D Kızlara göre boyun fiziğin iyi gayet :D
+1 yılBence bir şey yapma. Pigme ailesine katıl 1 kişi eksikmiş.
01 Yorumla
+1 yılBenim boy 1; 98 kilo 110 ama keske uzun olmasaydım boy uzun olunca ayakta uzun oluyor aslinda herseyım uzun :(
00 Yorumla
+1 yılfotoda ki sen isen boyun felan süper yani takma kafanııı
03 Yorumla- +1 yıl
o zaman süpersin fizik delan on numara neden kafanı takıyosun arkadaşşş :)
1.68 gayet normal bir boy sorunu anlamadim? Soruyu gorunce 1.50 falan sandim :)
00 Yorumla- Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılEe sukretmelisin yani 168 Türkiye ortalamasinin 7cm uzerinde
Topukluyla haledersun gerisini00 Yorumla
+1 yılBu soru.. boyu 1.50 olan kizlara hakarettir resmen..
30 Yorumla
+1 yılKısa boylu olmayı kabullen en başta ve yaşında müsait topuklu ayakkabı kullan her zaman :)
00 Yorumla
+1 yılBoya yapacağın bişey yok bu yaşta, zayıf kalmaya bak ki çekici ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsüt iç peynir ye et kemir daha aklıma gelirse yazarım
ben erkek halimle 1.71im hiç bir allahın günü acaba kısamıyım diye düşünmüşlüğüm yoktur takmayın bu boy işlerini tarz ve entellektüel yapı olarak kendinizi geliştirin yeter00 Yorumla
+1 yıl2 senedir beyzbol ve tenis kort oynuyorum yaklaşk 5 cm uzadm şu anda 1.70 im ve sende ksa deglsn daha uzamk istemyorum bn mesela :)
00 Yorumla
+1 yılBana göre kısa olabilirsin ama senin boyun çok ideal evet biz uzun boylular için kısa ama bizim boylarda standart üstü bence cok iyi boyun arkadaşım
00 Yorumlaego tatmini için yazılmış yorumlardan bitanesi, tüh cücesin ya yoldakiler sokaktakiler de 190 hepsi zaten
00 YorumlaBnce bir kız ıcın cok ıdeal guzel bır boy.,
Ancak sen kız oldugun ıcın topuklu ayakkabı gıyebılırsın buda senın uzun gostermenı saglar00 Yorumla1.90 lık bir adam istiyorsan yanında kısa ve boyunda daha uzamaz fakat normal şartlarda 1.68 boy iyidir amacın manken olmak değilse
00 Yorumlaburası Rusya olsa anlayacamda Türkiye be arkadaşım 1,68 bir bayan için ülkemiz şartlarında bırak normali uzun bile sayılabilir:)
00 YorumlaSağlık konusunda 994 cevap paylaştı. 1.68 iyiymiş bunu bulamayan da var haline şükret tabağındakileri bitir canım.
01 Yorumlatopuklu ya da ayakkabı tabanı kalın ayakkabılarla uzarsın ancak
o da göstermelik02 Yorumla
+1 yılKısacık boy mu 168. 155 160 lıklr ne yapsn o zmn :D türkiye kız boy ortalamasnn 8 cm üzerindesn pnpa bnde erkek boy ortalamasnn 12 cm üstüym bnde kısamıyım yoksa sence iyi mi? :D 182 ym
00 Yorumla
+1 yılkabullenmen yeter bence. ayrıca boyun kısacık da degilmis zaten
00 Yorumla
+1 yılBoyun iyi ancak belki bir ihtimal voleybol, basketbol veya yüzme ile birazcık daha uzarsın. :P
00 Yorumla
+1 yıl1.87 boy var 75 kıloyum eger yüzmeyı bılıyosan 1 2 saat boyunca yuz her hafta olmadı basket oyna
00 YorumlaBoyun uzamaz. Zaten uzamasına da gerek yok gayet iyi.
00 Yorumla
+1 yılYaş gelmiş geçiyor daha ne uzaması yaşıtların çocuklarının boyunu ölçüyor aylık çocuk uzamışmı diye sen :)
00 Yorumla
+1 yılhobbit filminde oynayabilirsin :D işiniz gücünz dış görünüz olmuş kızım senın 2 kuşat oncen koyde sıgır otlatıyordu ya :D 2 santım pesınde :D
00 Yorumla
+1 yılbol bol ip atla ve arkadaşlarınla anlaş. biri kollarından biride bacaklarından tutup sündürsünler seni (kesin çözüm:D
00 Yorumla150 ler ölsün o zaman?
00 Yorumla
+1 yılBocegim spor yap en azindan basketbol. 170 olursan karizman ve kendine guvenin tavan yapar. Sende hobitlerle cikmaktan kurtulursun
04 Yorumla- +1 yıl
Daha cok yap pes etme
- +1 yıl
Bosever o zaman fazlada takilma
+1 yılboyun uzamaz artik 20 yasina gelmissin :( 168 de kotu degil tr ye gore normalsin
00 YorumlaRusya da olsan sikintiydi ama turkiyede sikinti değil tatlim
10 Yorumlaspor yaparak fit bir vücudun olur. böylece daha da uzun gösterebilirsin kendini ,)
00 YorumlaErkek olsan belki ama artık senin boyun 1.68 hayal dünyasında yasamaya gerek yok uzar diye
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi bir boyun var. Çok sorun ediyorsan topuklu ile halledersin.
00 YorumlaBende 1.68 im at diyen oluyo orta diyen oluyo ama kısa diyen pek görmedim bilmiyorum.
00 YorumlaBen saglikciyim arkadaşım. Sakın ilaç kullanma 30 yaşında eklemlerin kireçlenme yapar yuruyemezsin.
02 Yorumlaneresi kısa zaten kadının boyu 1.65-1.70 arasında olmalı
00 YorumlaTopuklu olmaz dıyosan. Vücud gerdirme hareketlerine bak pilates felan. Süt sürekli zıpla
00 Yorumlaip atla bir ihml uzar da bnce barışk ol kendnle daha uzun olunca ne değişyr sanki
00 Yorumlabence bir bayan için normal kal böyle kal bir 3-5 cm yüksek taban giy yueter işte
00 Yorumla- Sağlık konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılsenden kısa sürüsüyle var. iyisin hossun güzelsin. ne gerek var takıntı yapmaya. 👈
00 Yorumla 1,68 itici 1,65 en fazla daha uzun kıza yakışmıyor. narin değil kaba geliyor
00 Yorumla
+1 yıluzamaz ama zaten kısa da sayılmaz kısa topuklularla desteklersin
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne