Ürtiker hastasıyım bu deri hastalığı ama deri yüzeyinde bir sıkıntım yok sadece ilaç almadığım zaman aşırı yanma ve kaşıntı hissediyorum asıl mesele ise vücutta dokunulan yerin kabarıp şişmesi bu resimdeki gibi. Dokunulduğu gibi aşırı kızarıp şişiyor puf puf oluyor. Bu görsel olarak çok mu itici. Millet elime gözüme dokunsam sana noldu kim saldırdı diyor? Cilde yazma hastalığı dermografya. bu alerjik bir hastalık. Kendimi kötü hissediyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok teşekkür ederim
Bu nasıl garip bir hastalık ya kıyamam üzüldüm, peki sevgilin veya eşin diyelim sana sarılmak istediği zaman öpmek istediği zaman nasıl olacak veya cinsel birleşme nasıl olacak çözümü yokmu
Cinsek bölgede bir sıkıntı olmuyor iç bacaklar da öyle daha ince deri olduğu için. O yüzden iz çıkmıyor. Sarılma falan da da sıkıntı olmaz ama öyle mesela elle falan dokununca oluyor sakallıysa öpme sıkıntı oluyor, hastalığımı tetikliyor.
Çok sıkıntılı bir hastalıkmış ya ama benim sevgilim veya eşim bu hastalığa sahip olsaydı başımın üstünde yeri var lafı olmaz ben ona ömür boyu bakarım problem olmaz
Teşekkür ederim. Ben de çok çekiyorum bu hastalıktan ve özgüvenimi zedeliyor. Çok stresten dolayı patlak verdi. Hiçbir şey sağlıktan daha önemli değil
Daha önce duymamıştım bu rahatsızlığı bu arada ilkkez senden öğrendim tanışalımmı lütfen seni tanımak istiyorum
Neden ki
konuşmak için seni tanımak için bu rahatsızlık hakkında konuşmak için bilmiyorum hayır dersen sorun yok
Rahatsızlık bu kadar ki başka bi şeyi yok
İlgimi çekmiştin, olur mu olmazmı
olursa yazarsın :)
Karakterli birisi bundan rahatsız olmaz. Açıkçası benim görüşüm böyle. Olduğun gibi sevilirsin. Sevildiysen bunun önüne hiç bişey duramaz.
Teşekkür ederim
Rica ederim. Ama değişik bir hastalikmis gerçekten. Allah yardımcın olsun. Güzellikle ve alimla değilde biraz yüregine önem vererek sevmek gerek. Tabi bunu bulabilirsek.
Evet haklısınız da öyle de cidden yok nerdeyse
İnan bana hiç bir duruma takılmadan sadece sevmek ve sevilmek istiyorum. Yani bu dünyayı yalnız bitirmekten korkar oldum artık. Hiç bişey umrumda değil bazen.