Bu Allah'ın cezası biontech aşısı yüzünden her gün başka bir rahatsızlık çıkıyor. Ağrı, uyuşma, unutkanlık. Cidden yıldım. Zamanında istemeyerek okul için oldum tek doz. O imzayı atarken hep içimde endişe vardı. İşte dedikleri çıktı 2 yıl olmadan mahvetti hayatımı. Ne yapıcam ben şimdi. Siz ne yapıyorsunuz? Allah rızası için öneri falan sunun çok çaresiz durumdayım. Korku içinde yaşıyorum 😔
Yan etki yaşadım, geçti.
Yan etki yaşıyorum.
Yan etki yaşamadım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dava ediliyosa dava acin
Sağlık gittikten sonra para umrumda değil
Yan takviyeler kullaniyo musun vitamin mineral haplari falan?
D vitamini kullandım sadece damla şeklinde. O da bitti oluyor bir süre.
Kingsize Nutrition Monster PAK
Bunu arastirip doktora sorar misin? Bunu sporcular kullaniyor icinde hemen hemen butun takviyeler var
Bagisikligini guclendirir
Supplementler. con sitesinde satiliyo ozellikler bolumune bakabilirsin icindekiler filan
Ama doktoruna kesin sor
Çok teşekkür ederim, bakıcam sağ olun 🙏
Aktardan otlar aldım bağışıklık için. Zerdeçal zencefil vs. 3 gündür tüketiyorum. İnşallah faydası olur. Sağ olsun bazi doktorlar bizi yalnız bırakmıyor çare arıyorlar. Keşke en başından bilseydim varlıklarını 😔
İnsallah zimba gibi olursun:) bi de sporda bagisikliginguclendirir eger istersen youtube da evde kardiyo videolari var. Onlari izleyerek beraber yaparsin evde
Yarim saatte yurudun mu disarda tamam
Ha bu arada benim beslendigim yontemi de soyliyim. Ben aci biber sarimsak sogan herzaman tuketirim. Cunku senin agzini yakan zararli bakterileri mikroplari da öldurur
Kolay kolay hasta olmam o yuzden
Aşı olmuş muydunuz?
Bakıcam. Çok çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. İnşallah sağlıkla kalırız hep 🙏🍀✨
Rica ederim sen dediklerime kulak ver evelallah hasta bile olmazsin. Ben cunku cok arastirma yaptim denedim.
İki kere oldum biontec ama bagisikligim saglam oldugu icin etkilemedi
Spor ile besin eksik etme dedigim besinleri
Hicbisey olmaz sana
Hergun azda olsa aci biber sarimsak sogan ve cesitli yesillik
Yumurtayi da eksik etme
Kendine iyi bak ben uyuycam simdi
Benim de bağışıklığım sağlamdı aslında grip bile olmazdım kolay. Naptılarsa bu aşılarla çöktü iyice sistem 😔
İnşallah ya. Çok sağ olun tekrar. İhtiyacım vardı böyle tavsiyelere. Umarım kimseye bir şey olmaz 🙏✨
Uzulme duzeliceksin eskisinden daha saglam olucaksin
Ama simdiden baslicaksin uygulamaya yoksa kuserim:)
Hadi allaha emanet ol
İnşallah, çok ihtiyacım var buna gerçekten.
Tamamdır 😄 gelişmeleri yazarım buraya gelip inşallah düzelicez 🙏
Siz de Allah'a emanet olun. Allah razı olsun, önerilerinizş dikkate alıcam kesinlikle. Kendinize iyi bakın 😊🙏
Aşıdan dolayı olduğundan nasıl eminsin bu kadar
Çünkü yaşım daha 22. Ve her gün farklı bir rahatsızlıkla güne başlamam normal değil. Şu an gündemi takip ederseniz genel rahatsızlıkların da bu şekilde olduğunu görebilirsiniz. Sadece ben değilim binlerce insan bu durumda ne yazık ki. Artık bilimsel olarak da aşının kalp kası iltihabı tarzı hastalıklar yaptığı ortaya çıktı.
Geçmiş olsun haklısın
Teşekkür ederim
Yan etkisi olmadı bende
İnşallah hiç olmaz 🙏
İnşallah
Ben asi olmadım hiç biliyordum bi sıkıntı cikar
Biz de bilmiyorduk bilsek olur muyuz 😔
Fazla takma sagl8kli beslen atlatırsın
Elimde değil. Bunun dışında çok ciddi büyük hastalıklara yakalananlar da var maalesef. Ne olucak bize diye bekliyorum öyle. Umarım dediğiniz gibi düzelir. Sağ olun 🙏
Yasin genç vucut kaldirir
Umarım. Genç kalp krizi oranlarındaki artış korkutuyor. Teşekkür ederim cevabınız için 🙏