Sağlık Hipoglisemi kan tahlilinde belli olur mu? Esradrna Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Acil cevap verin nolur bilen varsa Güncellemeler+1 yıl Sürekli çarpıntı hissediyorum bunun sebebi kan şekerinde düşüklükten dolayı olabilir mi Hipoglisemi kan tahlilinde belli olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tokluk ve açlık kan şekeri tarihinde bakıldıysa çıkabilir diye biliyorum ben 0 4 Yorumla Esradrna +1 yıl Normal kan tahlili vermiştim ona bakabiliyor mu doktor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doktor hangi hastalığa bakacak ise testte o çalışılır. Yorumla Esradrna +1 yıl Farklı bi tahlil vermedim tüm değerlerime bakılasınız istedim hipoglisemi olsa belli olurdu heralde değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır doktorun direk bunun tahlilini istemesi gerekiyordu. sanırım kan alınmadan önce şeker yüklemeleri falan yapılıyor bunun öğrenilmesi için. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet belli olur tabi. 1 9 Yorumla Esradrna +1 yıl 2 defa normal kan tahlili verdim hipoglisemi için vermedim ama Yorumla Esradrna +1 yıl Normal kan talilinde belli olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayriyeten vermene gerek yok. Glikoz olarak gözükür Yorumla Esradrna +1 yıl Hım ayrı bi tahlil vermedim acaba farklı bi kan tahlili mi veriliypr diye düşündüm Yorumla anonimbirsey +1 yıl bilmiyorsan yanlış bilgi verme bari :) açlık ve tokluk kan şekeri testi ile kontrol edilir ve şeker yüklemesi yapılarak biliyorum ben. her test ayrı çalışır. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @anonimbirsey 😂 atılan biyokimya içerisinde ayriyeten atmaya gerek olmadan direkt çalışılır. Yorum yapma dikkat çekeceğim diye. Doktor Serkan ben. Yorumla Esradrna +1 yıl Yani farklı tahlil vermeme gerek yok mu dahiliye doktoru bunu normal kan tahlilinde görür mü Yorumla Esradrna +1 yıl Ben çok korkuyorum bunu için doktora tekrar mı gitemliyim bilmiyorum iki defa kan tahlili verdim verdiğimde tok olarak vermedim aç olarak verdim Yorumla Esradrna +1 yıl Nolur bana bi şey söyleyin boşuna mı panik yapıyorum tekrar kan tahlili vermeli miyim bunn için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tokluk ve açlık kan şekeri tarihinde bakıldıysa çıkabilir diye biliyorum ben
Normal kan tahlili vermiştim ona bakabiliyor mu doktor
doktor hangi hastalığa bakacak ise testte o çalışılır.
Farklı bi tahlil vermedim tüm değerlerime bakılasınız istedim hipoglisemi olsa belli olurdu heralde değil mi
hayır doktorun direk bunun tahlilini istemesi gerekiyordu. sanırım kan alınmadan önce şeker yüklemeleri falan yapılıyor bunun öğrenilmesi için.
Evet belli olur tabi.
2 defa normal kan tahlili verdim hipoglisemi için vermedim ama
Normal kan talilinde belli olur mu
Ayriyeten vermene gerek yok. Glikoz olarak gözükür
Hım ayrı bi tahlil vermedim acaba farklı bi kan tahlili mi veriliypr diye düşündüm
bilmiyorsan yanlış bilgi verme bari :) açlık ve tokluk kan şekeri testi ile kontrol edilir ve şeker yüklemesi yapılarak biliyorum ben. her test ayrı çalışır.
@anonimbirsey 😂 atılan biyokimya içerisinde ayriyeten atmaya gerek olmadan direkt çalışılır. Yorum yapma dikkat çekeceğim diye. Doktor Serkan ben.
Yani farklı tahlil vermeme gerek yok mu dahiliye doktoru bunu normal kan tahlilinde görür mü
Ben çok korkuyorum bunu için doktora tekrar mı gitemliyim bilmiyorum iki defa kan tahlili verdim verdiğimde tok olarak vermedim aç olarak verdim
Nolur bana bi şey söyleyin boşuna mı panik yapıyorum tekrar kan tahlili vermeli miyim bunn için
Evet
Hayir