Sağlık 10-15 bardak yeşil çay içsem bir zararı olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 5 6 tane içtim de 15 e tamamlayim diyorum bir şey olur mu? Güncellemeler+1 yıl 20 de olur 10-15 bardak yeşil çay içsem bir zararı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Medusanerede Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tansiyonun yükselir 5 bile fazla yüksek tansiyon kalp krizi riski 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi canim cidden mi Yorumla Medusanerede +1 yıl Aynen dikkat et.. Yorumla
fazlasiylayirgunum67 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 5 6 tane mideye zararlı 1 bardak içmen yeterli fazlası zarar midene dokunur bir zaman sonra 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl seni 10-15'te durduran nedir? içmişken 69 tane iç. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 69 da ne durduracak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğru dedin Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. olur tansiyonun duser herhalde. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düşer mi yuksekir mi Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Üst üste içersen olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne olur Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Patlarsın paaat diye Yorumla Soran +1 yıl Yok kizz yesil olurum belkii Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl En Fazla Tuvalete Fazla Gidersin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl seni 15 te durduran ne peki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 20 yaparım temizinden Yorumla Soran +1 yıl Evde bir paket var sonucta Yorumla 1war1yok +1 yıl bitir ozaman yarinlar yokmuş gibi iç Yorumla Soran +1 yıl Iciyorum Yorumla 1war1yok +1 yıl kafan guzel olunca beni görüntülü arama !! Yorumla Soran +1 yıl Hastanede ararım olmaz miiii Yorumla 1war1yok +1 yıl ara bulursan ara Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 811 cevap paylaştı. Sence olmaz mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yeşil ya çöl sanmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tansiyonun yükselir 5 bile fazla
yüksek tansiyon kalp krizi riski
Hadi canim cidden mi
Aynen dikkat et..
5 6 tane mideye zararlı 1 bardak içmen yeterli fazlası zarar midene dokunur bir zaman sonra
seni 10-15'te durduran nedir? içmişken 69 tane iç.
69 da ne durduracak
doğru dedin
O kadar içilmez çok fazla bence.
olur tansiyonun duser herhalde.
Düşer mi yuksekir mi
Üst üste içersen olur
Ne olur
Patlarsın paaat diye
Yok kizz yesil olurum belkii
En Fazla Tuvalete Fazla Gidersin
Dimi
Herşeyin Aşırı fazlası zarardır
Günde 2 bardaktan fazla içilmemeli
seni 15 te durduran ne peki
20 yaparım temizinden
Evde bir paket var sonucta
bitir ozaman yarinlar yokmuş gibi iç
Iciyorum
kafan guzel olunca beni görüntülü arama !!
Hastanede ararım olmaz miiii
ara bulursan ara
Amaç ney abicim
Olur tabiki herşeyin fazlası zarar kardeşim
Sence olmaz mı
Yeşil ya çöl sanmiyorum