Sağlık Bir insan gözlük takmazsa göz numarası düşer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bence düşebilir. Sizce? Evet düşer benim düştü. Evet düşer Hayır düşmez benim düşmedi Hayır düşmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir insan gözlük takmazsa göz numarası düşer mi? Cevapla Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Bunu bende merak ediyorum.. yorum okumaya geldim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tabi çok yazdıkları için 😂 işte sen yazmış olsan herkes bir anda doluşurdu. Fakat sırf ben sorduğum için böyle yapıyorlar. Engelliyimya. Yorumla Derinmavi27 +1 yıl Ben yazsam. neden herkes dolusur anlayamadım? Yorumla Soran +1 yıl Sen yazdığın için işte. Ben yazınca gelmiyorlar sen yazınca gelirler onu diyorum Yorumla Derinmavi27 +1 yıl Yani senin ile benim ne farkım var diyorum bende? Yorumla Soran +1 yıl Hayatında hiç mi biri övmedi be kanka Yorumla Derinmavi27 +1 yıl Yaw övdü de anlıyorum da.. sen neden kendini kötülüyorsun canım benim onun için dedim :) Yorumla
Leblebiyibıraktım Takip Et Xper 3 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Takmazsan yükselir numaran 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendi adıma değil sizin adınıza sordum ama 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu bende merak ediyorum.. yorum okumaya geldim
Tabi çok yazdıkları için 😂 işte sen yazmış olsan herkes bir anda doluşurdu. Fakat sırf ben sorduğum için böyle yapıyorlar. Engelliyimya.
Ben yazsam. neden herkes dolusur anlayamadım?
Sen yazdığın için işte. Ben yazınca gelmiyorlar sen yazınca gelirler onu diyorum
Yani senin ile benim ne farkım var diyorum bende?
Hayatında hiç mi biri övmedi be kanka
Yaw övdü de anlıyorum da.. sen neden kendini kötülüyorsun canım benim onun için dedim :)
Takmazsan yükselir numaran
Kendi adıma değil sizin adınıza sordum ama 😂
Düşer...
Artar