Sağlık Ön dişim çok az kırıldı sizce buna ne yapılabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Aynaya baktığımda biraz rahatsız oluyorum. Sizce buna ne yapılabilir? Sizdede oldu mu? Göze batıyor mu? Ön dişim çok az kırıldı sizce buna ne yapılabilir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bahtsizbedeviiamakiz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok knk batmıyor ama git dişçiye dişlerini iyice bi temizlet oraya da dolgu yaptir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç para acaba sen yaptırdın mı hiç Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Valla bilmiyom devlete git bi Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 493 cevap paylaştı. Kırık yerden törpü yapıp düzeltebilirler belki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende düşündüm onu ama nasıl bir şey olabilir diye düşünüyorum Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl lamine kaplama diş için olan 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Fiyatları ne kadardır acaba merakettimmişte +1 yıl pahalı ama arkadaşım yaptırdı ön iki dişine süper görünüyor Soran +1 yıl Ne zaman ve ne kadar öğrenebilirmisim merakettimmişte +1 yıl çok uzun seneler önceydi ama bu güncel fiyatları bilmiyorum Soran +1 yıl :( göze batıyor mu sence merakettimmişte +1 yıl önemli olan aslında göze batmasından ziyade bu seni sağlık açısından rahatsız eder sızlama yapar mesela Soran +1 yıl Sızlama gibi bir sıkıntım yok şükür tek düşüncem estetik kaygı
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 782 cevap paylaştı. Törpülenir herhalde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ondan ne olcak yav 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız ediyor biraz göze batıyor diye şüpheleniyorum Cevap sahibi +1 yıl Sen bunu dert ediyorsan ondeki iki buyuk disinden 1 tanesinin yok oldugunu dusun yani 1 tanesi yok bosluk Soran +1 yıl Oraya diş taktırmak için uğraşırdım herhalde Cevap sahibi +1 yıl Ben boyle olay yasadim kucukken oldugu icin benim elimde degildi bir seyler bla bla soylendigi kadar olmuyor bazi seyler cok zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok knk batmıyor ama git dişçiye dişlerini iyice bi temizlet oraya da dolgu yaptir
Kaç para acaba sen yaptırdın mı hiç
Valla bilmiyom devlete git bi
Kırık yerden törpü yapıp düzeltebilirler belki
Bende düşündüm onu ama nasıl bir şey olabilir diye düşünüyorum
lamine kaplama diş için olan
Fiyatları ne kadardır acaba
pahalı ama arkadaşım yaptırdı ön iki dişine süper görünüyor
Ne zaman ve ne kadar öğrenebilirmisim
çok uzun seneler önceydi ama bu güncel fiyatları bilmiyorum
:( göze batıyor mu sence
önemli olan aslında göze batmasından ziyade bu seni sağlık açısından rahatsız eder sızlama yapar mesela
Sızlama gibi bir sıkıntım yok şükür tek düşüncem estetik kaygı
Törpülenir herhalde
Ondan ne olcak yav
Rahatsız ediyor biraz göze batıyor diye şüpheleniyorum
Sen bunu dert ediyorsan ondeki iki buyuk disinden 1 tanesinin yok oldugunu dusun yani 1 tanesi yok bosluk
Oraya diş taktırmak için uğraşırdım herhalde
Ben boyle olay yasadim kucukken oldugu icin benim elimde degildi bir seyler bla bla soylendigi kadar olmuyor bazi seyler cok zor
Dolgu ile estetik yaparlar