Sağlık Acil bakar mısınız, bu nedir? Beni soktu ve kolum sızlıyor. Hastaneye gitmeli miyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 hastaneye gideyimmi? Güncellemeler+1 yıl gitmedim. bi.. bkk ta olmadi Acil bakar mısınız, bu nedir? Beni soktu ve kolum sızlıyor. Hastaneye gitmeli miyim? Cevapla Nedir Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
valizimitopladım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çıyan sokmuş, zehirlidir. Hastaneye gitmende fayda var. 1 13 Yorumla asiikısss +1 yıl Ciyanmi o iyi bak 40 ayak ölecek cocuk yanlis bilgi veriyorsun 😂 Yorumla valizimitopladım +1 yıl Allah aşkına hiç böyle kırkayak gördün mü? Çıyan resmen. Kırkayak böyle mi olur? Yorumla asiikısss +1 yıl Adami soktu diye adam ayaklarini kirmiş gormuyormusun 😄 Yorumla valizimitopladım +1 yıl 😂😂😂 Güldürdün Yorumla Neveragain6 +1 yıl Bu çiyan bu arada shajshsasx. Yorumla valizimitopladım +1 yıl Aynen, hem de azılı hasso çiyan. Yorumla asiikısss +1 yıl Hayir arkadaslar yanlis bilgilendirme vermeyin arkadaştan tam net bir resim istiyorum otopsisini istiyorum 😂 Yorumla valizimitopladım +1 yıl Tişörtümün arasına girip bıdır bıdır yürüdüğünü hayal edince içim ürperdi 😬😬😬 Yorumla Neveragain6 +1 yıl ahjsahjsahaha adam korkudan gidecek şimdi. :d Yorumla asiikısss +1 yıl Bencede gitsin saka bi yana çiyan dediginiz hayvan buysa her yerde gezen birseymi bu ilk kez goruyorum Yorumla valizimitopladım +1 yıl Çiyanlar genelde nemli yerlerde olurlar, geceleri çıkarlar ve zehirlidirler. Diğer böceklerle beslenirler. Büyük olanları tehlikelidir. Yorumla asiikısss +1 yıl Aferin dersine guzel calismissin bu konuyu gectin 👏👏 Yorumla valizimitopladım +1 yıl Böcekler vs özel ilgi alanım 🤓 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 494 cevap paylaştı. Hıiyy çiyan ya bu zehirli olabilir. Doktora gidin ya da sağlık ocağına 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Biz kırk ayak deriz ısırılan yere boz koy geçer 0 2 Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Buz koyduktan sonra hemen bir doktora Yorumla kingkong321 +1 yıl Çiyan bu zehirli. Zehri insanı öldürecek düzeyde değil ama doktora gitsen iyi olur. Kırkayak zehirsiz zararsız bir hayvan bundan farklı Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çıyan sakat olur bence gitmelisin sızıda yapıyorsa kesin problem vardır. 0 0 Yorumla
hadibe06 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Buraya sorana kadar hastaneye gitseydin Zehirli olAbilir 1 0 Yorumla
Onur3411 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Zehirlidir ama çok etkili bir zehiri olmaz hastahaneye gitmende fayda var tabiki 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öldün mü yaşıyor musun kanka? 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 432 cevap paylaştı. Bu ney lan tövbe 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 815 cevap paylaştı. Çiyan la bu. 0 1 Yorumla Leading_Leader +1 yıl İnsan sağlığı açısından çok fazla bir tehlikesi yok ancak zehri vücutta kalırsa yaşlandığında kalıcı felçlere sebep olabilir sende. Hastaneye git ve panzehir ol.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çıyan sokmuş, zehirlidir. Hastaneye gitmende fayda var.
Ciyanmi o iyi bak 40 ayak ölecek cocuk yanlis bilgi veriyorsun 😂
Allah aşkına hiç böyle kırkayak gördün mü? Çıyan resmen. Kırkayak böyle mi olur?
Adami soktu diye adam ayaklarini kirmiş gormuyormusun 😄
😂😂😂 Güldürdün
Bu çiyan bu arada shajshsasx.
Aynen, hem de azılı hasso çiyan.
Hayir arkadaslar yanlis bilgilendirme vermeyin arkadaştan tam net bir resim istiyorum otopsisini istiyorum 😂
Tişörtümün arasına girip bıdır bıdır yürüdüğünü hayal edince içim ürperdi 😬😬😬
ahjsahjsahaha adam korkudan gidecek şimdi. :d
Bencede gitsin saka bi yana çiyan dediginiz hayvan buysa her yerde gezen birseymi bu ilk kez goruyorum
Çiyanlar genelde nemli yerlerde olurlar, geceleri çıkarlar ve zehirlidirler. Diğer böceklerle beslenirler. Büyük olanları tehlikelidir.
Aferin dersine guzel calismissin bu konuyu gectin 👏👏
Böcekler vs özel ilgi alanım 🤓
Hıiyy çiyan ya bu zehirli olabilir. Doktora gidin ya da sağlık ocağına
Biz kırk ayak deriz ısırılan yere boz koy geçer
Buz koyduktan sonra hemen bir doktora
Çiyan bu zehirli. Zehri insanı öldürecek düzeyde değil ama doktora gitsen iyi olur. Kırkayak zehirsiz zararsız bir hayvan bundan farklı
Çıyan sakat olur bence gitmelisin sızıda yapıyorsa kesin problem vardır.
Ay bu neeeğ 😱 hastaneye gitt
Buraya sorana kadar hastaneye gitseydin
Zehirli olAbilir
Zehirlidir ama çok etkili bir zehiri olmaz hastahaneye gitmende fayda var tabiki
Hastaneye git zehirli olabilir
Öldün mü yaşıyor musun kanka?
Gitsen iyi olur
çiyan
acile git iğne yaptır
Bu ney lan tövbe
Arı mı o? Bence git
Git tabi bu ne böyle
Git, bunu da götür.
Kırk ayağa benziyor
Zahmet olacak
Çiyan gibi görünüyor zehirlidir
O ne leeen
Çiyan la bu.
İnsan sağlığı açısından çok fazla bir tehlikesi yok ancak zehri vücutta kalırsa yaşlandığında kalıcı felçlere sebep olabilir sende. Hastaneye git ve panzehir ol..
Kırk ayağa benziyor.
iyyy fobim var