Benimde dudağımin altında yine öyle çıktı daha önce ben eczaneden krem aldim onu kullanıyorum ismi vectair çok pahalıydı yine zamlanmistir bide küçük ya dudak kremi gibi ya küçücük şey pahalı
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bugün aldım çok küçük bir şey sürüyorum etki etmedi yemek yiyemiyorum
Zamanla belli olur geçip geçmedi benimde öyleydi geçti sonra Benim yine aynı olcak bende sürüyorum ikidebir Havadan olabilir bir soğuk bir sıcak Bahar in başladığı zamanlar olmuştu bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
uçuk çıkmış. yani patlata patlata gidersen ortalama 10 gün de eğer dikkat eder korursan ortalama 5 gün de falan kendi kendine geçer muhtemelen.
Benimde dudağımin altında yine öyle çıktı daha önce ben eczaneden krem aldim onu kullanıyorum ismi vectair çok pahalıydı yine zamlanmistir bide küçük ya dudak kremi gibi ya küçücük şey pahalı
Bugün aldım çok küçük bir şey sürüyorum etki etmedi yemek yiyemiyorum
Dediğinden mi aldın aynı isimmi
Ve bende öyleydim yemek zar zor yiyordum daha önce ve şu sıralar iki üç gündür bendede aynı çıktı ya yine kullanıyorum iyi geliyor bana
Zovirax ismı
Hım bilmiyorum işe yarıyor mu
Sürdüm çok kaşınıyor umarım geçer pahalıda küçücük birley
Zamanla belli olur geçip geçmedi benimde öyleydi geçti sonra
Benim yine aynı olcak bende sürüyorum ikidebir
Havadan olabilir bir soğuk bir sıcak
Bahar in başladığı zamanlar olmuştu bende
Uçuk olmuş banada sık olur eczane krem verir ben almıştım çok faydası oldu şu an ismini hatırlamıyorum söylersen verirler
Başkalarıyla ortak ürün kullanmamalisin, ruj vb. urunler kullanmaya dikkat et eczaneye git krem al.
sağlık ocağına git
eczaneye git verir krem, uçuk gibi duruyor
uçuk diyip geçmemek lazım aslında