izlerin kalacağını biliyorum ama ne kadar yıl sonra silikleşiyor bilen anlatabilir mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzun sürmez. Belki yıl bile sürmez, çünkü göğüs kısmı kafa kısmı vücutta en çabuk iyileşen bölgelerdir
yaklaşık 1 yıl vaktim var evlenmek için, o zaman rahat olabilirim yani
Diklestirmek için niye uğraşıyorsun anlamadım. Öyle çok dert edecek bisey değil aşkında o...
1 yıldan sonra izler hafifler ama hiç bir zaman tamamen kaybolmaz
sence izleri göze almalı mıyım çok itici bi görünüm olur mu
Varla yok arası olur rahatsız edici durmaz, göğüs altında kalıyor zaten ☺️
çok teşekkür ederim 💕
Rica ederim 😇 estetik ve plastik cerrahi koordinatörüyüm güvenebilirsiniz
size de en çok emzirmeyle ilgili soru geliyordur ben de kendimce araştırdım bunu ama siz gibi biriyle karşılaşıp ona sorma imkanım hiç olmadı, kesiler meme altından olduğu için süt bezleriyle bi bağlantısı yok deniyor hep ama bu ne kadar güvenilir bi bilgi?
Süt bezlerine hiç bir zararı yok, toparlama ve dikleştirmede de protezde de sorun teşkil etmiyor. Yalnızca dikkat etmeniz gereken doktorunuzu iyi seçmeniz, çok iyi araştırmalısınız
içime sinen bir yer var orada ameliyat olan kişilerin fotoğraf ve videolarını fazlasıyla gördüm, fiyatı için de küçültme ve dikleştirme 60.000 lira dendi 9 taksit yapılabiliyor. iyi mi sizce
Fiyat piyasaya göre normal, taksit imkanıda hoş olmuş. Genelde nakit çalışırız. Fotoğraf ve videolarda oynama çok yapılır, imkanınız olursa orada operasyon geçirmiş hastalar ile görüşün
evet nakit verebilseydim 50.000 olacaktı ama taksitle böyle oldu, haklısınız hastalarla görüşebilsem çok iyi olurdu... inşallah memnun kalırım, ameliyattan sonra deneyimlerimi yazacağım burada
Şimdiden geçmiş olsun, kendinize iyi bakın 🙂
siz de kendinize iyi bakın çok teşekkür ederim 💕
Asıl merak ettiğim konu inanılmaz absürd bir görüntü mü söz konusu da böyle bir eylem gerçekleştiriyorsun?
evet memelerimde asimetri var ve sarkık, bu duruma çok canım sıkılıyor o yüzden hem asimetriyi düzelttireceğim hem de sarkıklığı toparlatacağım. hiçbi erkek beni böyle beğenmez
Gerçekten kaliteli insanlar kendisiyle barışık insanları tercih eder diye düşünüyorum. İnanılmaz kötü olabilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Sağlık personeliyim ondan ötürü şahsi görüş beyan ediyorum. Sonuçta hiç bir şey eskisinin yerini tutmaz.
evet o da aklıma geliyor ama özgüvenim çok kırıldı maalesef o yüzden başka çare bulamıyorum, bi erkekle o denli yaklaştıktan sonra memelerimin böyle olduğunu görmesi ve benden soğuması fikri beni çok korkutuyor
Kendini bilen insanları seviyorum. Konunun bu olması seninle tanışmama çok engel bu beni inanılmaz ötesi rahatsız etti şu an biliyor musun? :D
pek anlamadım ne demek istediğini 😅 iyi bi şey mi yoksa kötü bi şey mi dedin
İyi bir şey dedim. Sırf karşısında ki insan mutlu olsun diye kendinden ödün veren insanlar gerçekten mutlu olmayı hak ediyor. Seninle tanışmak isterdim demek istemiştim :D
hmm anladım şimdi 😁 ben de tanışmayı isterdim güzelce sohbet ederdik fakat erkek arkadaşım var ve sohbet ettiğimizi bilseydi kötü hissederdi
Edeceğimiz sohbetin bir seviyesi olursa bence herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum. Zaten çirkinim beni kıskanacağını da düşünmüyorum :D
istersen sadece bir sinek ol yine de deliye döner 😂 tamam konuşalım aç bakalım profilini
sınırlarımızı koruyacağımızı düşünüyorum
Sorunu beğendim oradan bulabilir misin?
hangi harfle başlıyor
d
sana takip isteği gönderdim
Yazdım bende
Neredesin? :D
Ameliyat yerine egzersiz de yapabilirsin
egzersizle düzelecek gibi değil ne yazık ki
Sadece dikleştirme mi, şekil bozukluğu da var mı?
biri diğerinden daha büyük, yani asimetri var bunun da giderilmesi için ameliyat olacağım
bence siliklesmez
sence kötü bi görüntü mü
yoksa memenin şekli mi daha önemli
tabiki kötü görüntü olusturur bence yaptırma
yani izlerin görünmemesi mi daha önemli yoksa memenin dik olması mı daha önemli
izlerin görünmemesi önemli memenin durusunun bir önemi yok bence
memelerim sarkık ve biri diğerinden daha büyük, çok kötü görünüyor. bence değer
sen bilirsin kolay gelsin
Neden boyle bısey dusunuyorsun
bu durum özgüvenimi düşürüyor ve erkek arkadaşımla evlenmekten korkuyorum
Bence sma dusunuyorsun bosu bosuna para harcama
Erkek arkadasının gorusu nedır bu konuda
onum haberi yok ve söylemeyeceğim
Neden soylemıyorsun
Kac yıllık ılıskınız var
ilişkimiz 5 aylık ve bu ameliyatı bilmesini istemiyorum. biz evlenene kadar izler de silikleşir sonra evlenirsek bi şekilde söylerim
Evlılık dusunuyor musun iuz
Gogusler hakkında yorum yaptı mı sana
evet evlilik düşünüyoruz ailelerimiz tanışacak bayramda. memelerimi tam olarak görmedi sevişiyoruz ama memelerimi hiç tam olarak açmadım
Hayırlısı olsun inşallah
Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
ne soracaksan burdan sor ikimiz de gizliyiz
Buradan sorulmuyor ceza gelıyor
hmm anladım o zaman sorma
Kotu bısey sormayacagım ya
Bişey demedin ama