Sağlık Aile hekiminden neden randevu alamıyorum? Ruahk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Aile hekiminizde uygun randevu bulunamamıştır. (RND4014) hatası veriyor Güncellemeler+1 yıl Up Aile hekiminden neden randevu alamıyorum? Cevapla Randevu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KawzeR Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl konum üzerinden işlem yapıyorsan eğer konum yerine manuel giriş olarak deneyin.Bu hata önceden aşı olmak isteyenler için çıkıyorduKan testi yaptıracaksanız sabah saat 10 a kadar kan alımı yapılıyor 2 1 Yorumla Sabanzeybel +1 yıl genel aramadan yapinca sorun ortadan kalkti simdilik bu sekilde aliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Direk sağlık ocağına git randevu almana gerek yok çünkü sıra pek olmaz sakin yer hastane gibi değil 1 1 Yorumla Ruahk +1 yıl Test yaptırcam yaparlar mı ki Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Randevu almana gerek yok ben almadan gidip ilaç yazdırabiliyorum. 0 2 Yorumla Ruahk +1 yıl Test yaptırcam yaparlar mı ki Yorumla Drakula3584 +1 yıl Yaparlar sorarsın ora da. Yorumla
PINARAKMAN Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl çok meşguldür asko 0 1 Yorumla Ruahk +1 yıl Değiştirdim hekimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
konum üzerinden işlem yapıyorsan eğer konum yerine manuel giriş olarak deneyin.
Bu hata önceden aşı olmak isteyenler için çıkıyordu
Kan testi yaptıracaksanız sabah saat 10 a kadar kan alımı yapılıyor
genel aramadan yapinca sorun ortadan kalkti simdilik bu sekilde aliyorum
Direk sağlık ocağına git randevu almana gerek yok çünkü sıra pek olmaz sakin yer hastane gibi değil
Test yaptırcam yaparlar mı ki
Randevu almana gerek yok ben almadan gidip ilaç yazdırabiliyorum.
Test yaptırcam yaparlar mı ki
Yaparlar sorarsın ora da.
çok meşguldür asko
Değiştirdim hekimi