Sürekli dua okuyorum uzun zamandır böyle ama son yıllarda iyice arttı gündelik hayatı bile o kadar fazla etkiliyor ki işim falan olduğunda zorla yapıyorum aglamakli ağlamaklı iş yapıyorum çalışamıyorum bu yüzden de her şeyi etkiliyor
Nazar etmeseler olmaz ama bu da hayatin bir gerçeği ve islamda var haset ediyor insanlar dışardan görüp nazar ediyorlar ama o insan hayatında belki bir sürü sıkıntıyla mücadele ediyor
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin sağlık çok önemli son zamanlarda sağlığımla ilgili sıkıntılar yaşıyorum farklı farklı ama bu halsizlik hiç geçmiyor aşırı yorgun hissediyorum
Eminim içsel bir sıkıntıdan bir şeylerin ters gitmesinden kaynaklıdır ama hastaneye gidince de bir sonuç alamıyorum böyle hayati surdurneye çalışmak eziyet gibi geliyor aşırı bir halsizlik var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende 2-3 gündür öyleyim yorgun bitkin üzgün..
Ben uzun zamandır halsiz yorgun hissediyorum nedenide bulamadim doktora da gittim ama ilgisiz davranildi hem ruhen hemde bedenen yorgun hissediyorum
Aynen öyle ama kendine oku göze gelmis olabilirsin nas felak ayetel kursi oku
Nazar da olabilir benim ablamda nazar olmusdu cok yorgundu bitkindi
Sürekli dua okuyorum uzun zamandır böyle ama son yıllarda iyice arttı gündelik hayatı bile o kadar fazla etkiliyor ki işim falan olduğunda zorla yapıyorum aglamakli ağlamaklı iş yapıyorum çalışamıyorum bu yüzden de her şeyi etkiliyor
Tekrardan doktora git vitaminelerin eksiktir
Baska bi doktora git derdini anlat Vitaminlerine baktir ve kan taahlili yaptir kan değerlerine bakilsin
Ablanda ne gibi şikayetler vardı kan testi yaptırdı mi teşhis konuldu mu bir rahatsızlığı mi çıktı nazar olduğunu nasıl anladiniz
Daraliyordu agliyordu hocaya gittik bacaklarinda mor oluyodu kötü hissediyodu bildin doktora gittik bisey cikmadi sonra iyi bi hoca yapti isimizi
Ama belkit senin saglik sorunun vardir.. kan tahlil yaptir bnce
Neden öyle olmuş kim nazar etmiş ben de bunu düşünmüyor değilim ama eğitim kariyer iş maddi manevibnazar değecek bir durumum da yok
Ablam biraz kiloluydu baya kilo verdi sonra herkes şaşırdı birden güzelemisin felan fistan dedi öyle oldu
Nazar etmeseler olmaz ama bu da hayatin bir gerçeği ve islamda var haset ediyor insanlar dışardan görüp nazar ediyorlar ama o insan hayatında belki bir sürü sıkıntıyla mücadele ediyor
Aynen öyle..
sen kan degerlerine bakdir vitaminlerine bakdir bence
ben dogdugumdan beri oyleyim neden bilmiyorum
hep öyleydim böbrek hastası olduğumu öğrendim
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin sağlık çok önemli son zamanlarda sağlığımla ilgili sıkıntılar yaşıyorum farklı farklı ama bu halsizlik hiç geçmiyor aşırı yorgun hissediyorum
peki ne zaman başladı bi travma vs var mı ya da corona hastalık
Uzun yıllardır var son zamanlarda arttı iyice
hormondan falan da oluyor. ya da yeme düzeni.
Eminim içsel bir sıkıntıdan bir şeylerin ters gitmesinden kaynaklıdır ama hastaneye gidince de bir sonuç alamıyorum böyle hayati surdurneye çalışmak eziyet gibi geliyor aşırı bir halsizlik var
Gözlerimin altıda son yıllarda siyaha döndü bu kadar değildi bobreklerindeki sıkıntı nedir senin ne gibi bir rahatsizlik
böbrek üstü bezlerimde problem var doğuştan bi hastalıkmış bunu hormonlarımda sıkıntı olunca öğrendim
Kah mi biri birinden az mi çalışıyor muş
evet kah
Ilaç kullaniyor musun sürekli
kullanıyorum sürekli rakiplerim yapılıyor
Ben de baktirmjsgim ama çıkmamıştı ondan biliyorum
Ama bu sürekli haksızlığın neden oluyor bulamiyorum kıpırdayacak hal bilr bulamıyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!