Sağlık & Diyet 3 ay Elimde beyaz noktalar çıkıyor, kaşınıyor ve yanıyor. Arada ayaklarımda da oluyor, sebebi ne olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Elimde beyaz noktalar çıkıyor neden acaba kaşınıyor ve yanıyor bir bilgisi olan vardı arada ayaklarımda da oluyor? Elimde beyaz noktalar çıkıyor, kaşınıyor ve yanıyor. Arada ayaklarımda da oluyor, sebebi ne olabilir? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 634 cevap paylaştı. Stres vs gibi durumlarda bulunduysanız egzama olmuş olabilirsiniz ya da vs. En kısa sürede bir dermatoloji bölümüne gitmeniz dileğiyle. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Bunu hiç bilmiyorum ama cildiyeye görünmen şart. Çok geçmiş olsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Bu bende de oluyor ama su ana kadar bi sorun arz etmedi alerjik sanırım 0 0 Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 81% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 305 cevap paylaştı. doktor gidin ciddi olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Stres vs gibi durumlarda bulunduysanız egzama olmuş olabilirsiniz ya da vs. En kısa sürede bir dermatoloji bölümüne gitmeniz dileğiyle.
Bunu hiç bilmiyorum ama cildiyeye görünmen şart. Çok geçmiş olsun.
Bu bende de oluyor ama su ana kadar bi sorun arz etmedi alerjik sanırım
doktor gidin ciddi olabilir
Dermatoloji doktorundan yardım alabilirsin
Sıcaklıktan da olabilir
Alerji olabilir