Sağlık & Diyet 3 ay Baş ağrısı, ateş ve boğaz şişkinliği için serum mu verirler yoksa enjeksiyon mu? Alperjw Takip Et Xper 5 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Oldum olası enjeksiyon dan nefret ediyorum iğne fobim var zaten sadece serum idare ediyo Baş ağrısı, ateş ve boğaz şişkinliği için serum mu verirler yoksa enjeksiyon mu? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 3 ay Serum içinde damar yolu açıyorlar sonuçta ne farkı var? 0 3 Yorumla Alperjw 3 ay He aynen popomu göstereyim bu yaşta doktorlara Yorumla Cevap sahibi 3 ay Popo gösterme korkusuyla iğne korkusunun alakası yok yalnız dguehdudhd Yorumla Alperjw 3 ay Hayır ya ikiside var Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 14,3b cevap paylaştı. geçmiş olsun bence serum olur 1 0 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 32% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 2,1b cevap paylaştı. Antibiyotik yazıp gönerirler. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 53 , eic 97% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 354 cevap paylaştı. covid olmuşsun parol iç geçer bir haftada 0 0 Yorumla
Descartes01 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% 3 ay Enjeksiyon geçen hafta aynı şikayetle ben gittim 0 0 Yorumla
unmyeong Takip Et Bilge Yaş: 22 3 ay serumu nasıl takıyorlar zannediyorsun 0 2 Yorumla Yardımedin_ 3 ay 😂😂 Yorumla Alperjw 3 ay Enjeksiyon daha fazla acıtıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Serum içinde damar yolu açıyorlar sonuçta ne farkı var?
He aynen popomu göstereyim bu yaşta doktorlara
Popo gösterme korkusuyla iğne korkusunun alakası yok yalnız dguehdudhd
Hayır ya ikiside var
geçmiş olsun bence serum olur
Antibiyotik yazıp gönerirler.
covid olmuşsun parol iç geçer bir haftada
Enjeksiyon geçen hafta aynı şikayetle ben gittim
serumu nasıl takıyorlar zannediyorsun
😂😂
Enjeksiyon daha fazla acıtıyor
Dua et penisilin yapmasınlar