Öncelikle 6 aylık bir ilişkimiz var ilk buluştuğumuz günden beri kilolu olduğumu zayıflamamı istediğini söylüyor o öyle dedikçe de kavga ediyoruz tabi ki az önce görüntülü konuşurken zayıflamaktan konu açıldı yine annesi de yanındaydı annesine beni göstererek bu senden kilolu falan dedi gülerek o kadar sinirlendim ki sende çok zayıfsın kilo al dediğimde sinirleniyor amacı ne sizce böyle davranan erkek seviyor mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benimle sürekli böyle konuşan bir adamla şahsen devam edemezdim, zayıflayıp zayıflamamak size kalmış, hayattaki kararlarınızı başkalarının isteklerine göre değil kendi isteklerinize göre şekillendirmenizi tavsiye ederim, kilonuzu bilmiyorum ama vermeniz gerekiyorsa bile buna siz karar verirsiniz ancak, sizi bu kilonuzla tanıyıp hayatına aldıktan sonra kilonuzu sorun eden ve bunu sürekli söz konusu yaparak sinirlerinizi bozan ve bir insanla ısrarla ilişkiye devam ediyorsanız bu psikolojik işkenceyi kabul ediyorsunuz demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılya da kilo verip sen koy tekmeyi bebişim. şu an kıymetini bilmeyip seni bunun için üzene gerek yok. Sırf kudurtmak için kilo ver ciddiyim. Çünkü bende çabuk kilo alan bi insanım ama sevgilim kilo ver demek yerine hadi spora gidiyoruz diyor beraber gidiyoruz bana destek oluyor. Bunu hiç yüzüme vurmadı hatta her halimle sevdiğini söyledi. Bence gerçekten seven insan bunu yapmaz ileri de kilo vermezsen ayrılırız evresine geçebilir. En iyisi pişman etmek böyleleri kilonu ver ve ayrıl. Koşsun peşinden gördün kırmak nedir onu seven kişiyi. Ve her halinle güzelsin bebeğim bunu sakın unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bi yorum teşekkür ederim çok haklısın 🖤
+1 yılSevmiyor kilonu dert edip ikide bir açması aciz taciz etmektir bu sinir olurum öyle kişilere seven her türlü sever dert etmez hic bir şeyi işine gelmiyorsa kendi istediği gibi birisi ile olsaymış seni değiştirmek isteyenden fayda gelmez öz güven zedelemektir ötesi değil bu erkeklerdeki öz güven yok mu kendilerine toz kondurmazlar ataerkil hakareketler bedeninle ilgili kararları kendin alabilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Kusur bulanın yanında huzur bulamazsın
Ben bu konulara çok kızıyorum. Hatta şimdi okuyunca da sinirlendim. Çok düzeysiz ve rencide edici. Ben de şişmanım hem de baya. Hatta sevgilimin rehberinde bile şişkom diye kayıtlıyım ama o beni hiç eleştirmedi bu konuda kendisi zayıf fit olduğu halde. Sadece bazen takılır bana o da yalnız olduğumuzda toplum içinde değil. Annesinin yanında yaptığı şey ayrılman için yeter de artar bence
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
29Cevap
- Diyet & Beslenme konusunda 40,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sevmiyor tabi ki de
00 Yorumla - Diyet & Beslenme konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBenim eski öküz demişti ki bu dombili halinle seni seviyorsam, zayıf haline nasıl aşık olurum bir düşün demişti. Allahın muşmula suratlısı o tipiyle beni bulduğuna dua edeceğine. Bir özgüven gelmişti yani kendisine. Kilom da alt tarafı 75’ti. Boyum 1.70 😂
Sen ona yol ver def olsun gitsin. Yanlış adamla berabersin.33 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın vazgeçemiyorum niye bilmiyorum karşısındaki insanları aşağılayınca ellerine ne geçiyorsa :d
- +1 yıl
Öküz oğlu öküz çünkü çoğu 😃
Soran+1 yılAhahaha haklısın valla :)))
+1 yılSeven biri annesi de olsa başkasının yanında seni rencide etmemeli benim düşüncem bu yönde, eğer sevseydi seni zayıflaman için motive ederdi bunu da en azından teke tek dile getirirdi. Yol ver gitsin. Hatta önce zayıfla ondan sonra yol ver jhaşjsahğx.
20 YorumlaSeviyor olabilir o konuda bir şey demem ama şimdi sana bunları söyleyen adam bir ömür söyler diyelim ki siz evlendiniz aynı evde yaşıyorsunuz ya sen bu lafları sürekli dinlemek zorunda mısın? Yoo değilsin. Fiziğini beğenmiyorsa gitsin istediği gibi bir fiziği olan kız bulsun kendine.
10 Yorumla
+1 yılSevgi bu değildir şimdi yazan olacak yok senin iyiliğini istiyor sağlıklı olmanı istiyor hadi oradan seven her haliyle seversiniz doğru bulmuyorum bunu dalga geçmesinde önce kendine baksın sana bu sözleri sarf edeceğine kimse dört dörtlük değildir
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki
- +1 yıl
Benim de başıma geldi o kadar anlıya biliyorum ki seni belli etmezsen bile kırılıyorsun kendine iyilik yapmış ol def et onu hayatınden çek sifonu gitsin kendini bulunmayan hint kumaşı zannetmesin zayıflamak istiyorsan kendi için yap onun için yapma o seni asla hak etmiyor
Soran+1 yılÖnceden hayatına giren insanlar o kadar yüceltmişler ki egodan hiç birşeyi gözü görmüyor benimle hiç dışarıda buluşmak istememesinden anlamalıydım zaten :/
- +1 yıl
Bende aynısı yaptım senin gibi sonu hüsran oldu kendinden başka değerli bir şey yoktur bunun gibilerini hayatinin merkezine koyma sakın üzme de kendini soğuma sebebin zaten var bundan adam olmaz
+1 yılKesinlikle sevmiyor öylesine takılıyo benim kardeşim çok yakışıklı boy pos maşallah kızlar peşinde ama kardeşimin sevgilisi kilolu lakin kardeşim bu durumdan hiç rahatsız değil çünkü seviyor seven insan kusur görmez her halini her zerreni sever
10 YorumlaAnnenin yanında bunu diyen adamın sevdiğini sanmıyorum. Direk ayrıl. Bu aşagalamalarin sonu gelmez. Seven her halinle sevmeli. Zayiflamab için destek olur, motive eder ayrı ama bu psikolojik şiddet resmen..
10 Yorumla
+1 yılböyle annesine falan gösterip gülerek senden kilolu falan diyemez ama sürekli zayıfla diyen erkek seviyordur ne yani obez kal sağlıksız kal dese seviyor mu olacaktı. lütfen beni olduğum gibi kabul et saçmalıklarını kimse cevabımın altına yazmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyormu sevmiyor mu bilemem
Ama bi insan sevdiğine kilo ver demez diyemez karşısındki incinir diye korkar seven insan diyemez ama sevmeyen insan karşısındaki üzüleceğini bile bile bunu söylüyor ise sevmiyordur.
Sağlığın için kendi bedenini değiştirebilirsin ama başkası için asla...
Bana göre tekmeyi koy ve hayatına bak... Sen çok güzel bi kızsın herkes gibi.. Ve çok değerlisin..
Bırak o sümsüğü...01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel yorumun için haklısın 😊❤️
+1 yılBırak seni sen olduğun için sevsin eğer sen olduğun için sevmiyorsa değiştirmeye çalışıyorsa o zaman yol o seni değil seni benzetmek istediği kişiyi sevmek istiyor
10 Yorumla
+1 yılBence onunla zaman kaybetme boşuna
Zayıflamak istiyorsan kendin için zayıfla
Sende ona kilo al diyormuşsun demek o da fazla zayıf birisi.
Hiç uğraşma10 Yorumla
+1 yılSeviyor sevmese bu kadar takmaz basar geçer. Oturup ciddi ciddi konuşun, kilo vermek istemiyorsan da açıkça söyle bir daha konuyu açmasın, tercih yapacaksa da yapsın. Ya da otur, çalışacağım kilo vermeye de destek olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende zayıflamak istiyorum tabi ki sürekli ne zaman zayıflayacaksın tip olarak hiç uyumlu değiliz falan diyor
- +1 yıl
Oturup konuşun, çaba gösterdiğini görsün ve dalga geçmeyi bıraksın
Sağlık açısından diyorsa bence normal ama sürekli demesi hoş değil tabii ki
10 YorumlaHala ayrılmama sebebin nedir. Gidip kendi istediği gibi bı kız bulmasini söylemen için daha ne yapması lazım. Kendine bunu yapma. Sinir oluyorum ya byle şeylere memlekette başka kız mı yok ne elestiriyorsun kızı
20 Yorumla
+1 yılSağlığın için diyorsa seviyordur aşırı bir kilon varsa. ama onun harici sürekli böyle bir hatırlatma yapıyor ise sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli söylüyor annenin yanında bu konuyu neden açıyorsun diyorum ne olacak diyor ben senin söylediğin kadar kilolu muyum dedim yok normalsin diyor derdi ne çözemedim :d
- +1 yıl
Hiç seni seviyor gibi değil
Hayır seni olduğu gibi kabul etmeli. Bu kendisi için istememeli. Seni gerçekten sevdigi ve sağlığını düşündüğü için istemeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlığımı düşündüğünü düşünmüyorum öyle olsaydı tip olarak hiç uyumlu değiliz zayıfla artık demezdi herhalde haklısınız
Seven insan sevdiğini olduğu gibi kabul eder bu yvsk geleceğe yatırım mı yapmaya çalışıyor ne yapıyor fksdj
05 Yorumla
Soran+1 yılValla bende çözemedim aga git benden daha zayıfını bul diyorum tip tip bakıyor 🤷🏻
Soran+1 yılO konulara girmesek xösşclsixksğxkx
Soran+1 yılAga beee sende mi 😏
Çok yüksek ihtimalle çevresinden etkilenmiş ya da eski sevgililerinden birisine seni benzetmeye çalışıyor olabilir sonuç olarak sevecek insan seni her halin ile sever ve hiç yargılamaz
30 Yorumla
+1 yılSevmiyordur, aylarca nasıl tahammül edebildin bilmiyorum ama bu resmen psikolojik şiddet. Ayrıl gitsin adam olmaz.
10 Yorumlatabii seviyor yol yakınken dön diyor sonra diyet yaramaz diyor uzun vadeli düşünüyor seni ve sağlığnı.
00 Yorumla
+1 yılNe tür bir narsist ve aymaz bir insan anası böyle diyince ne dedi
02 Yorumla
Soran+1 yılSesini çıkarmıyor ne diyecek :D
- +1 yıl
Uzak dur hemen tekmeyi bas popon
+1 yılÇok hadsiz ve saygısız biriymis.
Kolay gelsin (kendine bunu layik gördüğün için)01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
m +1 yılBende insanların bana zayıflama demesinden bıktım. Kimse kimseye karışmamalı
01 Yorumla
Soran+1 yıl+++++
Ne için dediğine bağlı. Belki sağlıklı olmanı istiyordur. Ya da o görünüşten daha çok hoşlanıyordur. Bunu direk sevgi ile bağıntılı tutmamalısın.
00 Yorumla
+1 yılSeven insan sevdigine bunu demez diyemez ya hala vakit mi geciriyorsun bu cocukla git ayril hemen
10 YorumlaYa bir erkek bana bunu diyecek bi tekme yer fırlar gider
10 YorumlaSıkar bir yerden sonra böyle demesi sevdgni de düşünmem demekki bni begenmiyor derim
10 Yorumla
+1 yılKafasında kurduğu bir tip var belliki seni o kalıplara benzetmeye çalışıyor
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 675 cevap paylaştı. Erkek değiştirmeye çalıştığı kadını daha çok sever. Kadın değiştirmeye çalıştığı erkekten ayrılır.
00 Yorumla
+1 yılsevmiyor ablacım sevmiyor kilo vermek istersen kendin için ver
00 YorumlaÇok sağlıklı bir illişki değil. 1 yıl sürmez. Çokta zorlamayın derim.
00 Yorumla
+1 yılKilo sağlık açısından iyi değil belki sağlığın için senden bunu istiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu benimle sevgilimin savaşı. Soru detayını okuyunca sanki soruyu ben yazmışım gibi sandım
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun ne diyim :d
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe yapalim ya surekli onla bunla tanisip buraya dert yaniyonuz
01 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermek zorunda değilsin kanka
Hayır tabikide beni öyle kabullenmeli bide ben ona sürekli kas yap diyormuyum
10 Yorumla
+1 yılBana bu lafı dese ben o an bırakırım öyle erkekten hayır gelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır Hayır !! Hakikaten seven insan dış görünüşe, kiloya takılmaz. Seven insan her hâlinle sever
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVallahi öyle bir adama hala hayatında tutuyorsan alnını enayi diye yazsalar haklıdır
00 Yorumla
+1 yılsana saygısı yok ben olsam katlanamam böyle biriyle kırılıp kırılmaman umurunda değil resmen
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle kendim küsüp kendim barışıyorum kırıldığımı kendim söylüyorum o kadar kötü bi durum ki
- +1 yıl
kendine bunu yapma bence dünyadaki tek erkek o değil sonuçta. seni önemsemeyen biriyle vaktini daha fazla harcama. kilo alınır verilir bunun için kalp kırmaya düşüncesizce davranmaya gerek var mı
+1 yılPatavatsız biri olduğu belli ve egolu... başka konularda bu şekilde davranıyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, aşırı egolu ve sürekli ben en iyisiyim kafasında
- +1 yıl
Böyle bir insandan olmaz sen şu an duyguların tarafından yönetiliyor olabilirsin ama sende biliyorsun içten içe aslında sevilmediğini
+1 yılsevmiyor ve çok saygısız
10 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonu sağlıksa seviyordur
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seni sevse seni olduğu gibi kabul eder
10 YorumlaBenimde kilom var boş ver
10 Yorumla
+1 yılKardeşim o insandan sana hayır gelmez
10 Yorumlabence kadın değin kilolu olacak abi yağlı olacak gous altı ter olacak yaladınmı tadına doyamayacksın
00 Yorumla
+1 yıl1-2 defa söyleyebilir. Ancak devamlı söylemesi yanlış.
00 YorumlaOnu anca test edip anlayabilirsin sevip sevmediğini
00 YorumlaDış görünüşün için yanındadır gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
00 YorumlaSırf onun inadına daha çok kilo alırdım
01 Yorumla
Soran+1 yılKendime zarar veririm öyle de hiç gerek yok 😃
Bu baya aşık bas nikahı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum xmslfjsşfksşxks
O kilo alsın sen neden zayıflayacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle diyorum işte sinirleniyor napim yani :d
+1 yılYanımızda güzel alımlı birnini istemek hepimizin hakkı bence
00 Yorumla
+1 yılFizik odaklı bırak gitsin
00 YorumlaSevdiğini düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır sevmiyor ve beğenmiyor
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyi geç, seni beğenmiyor.
00 Yorumla ayrilinabi ya ne tuhafsınız
00 YorumlaEvet seviyordur ama arzuladığı beden değildir
00 Yorumla
+1 yılEvet iyiligini istiyor olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi