Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edin lütfen
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün cips yerken diş telinin arasına cips kaçtı. Cipsi alayım derken yanlışlıkla teli sokmusum. Tel yerinden çıktı bu sefer kerpetenle komple sökmek zorunda kaldım. Ama şimdi yapıştırıcılar kaldı onları gece yutma riskim var mı acaba dişten anlayan varsa yardım edebilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O yapıştırıcılar kimyasal madde içeriyor yutarsan sorun olabilir ama onların çıkacağını düşünmüyorum. Kısa sürede diş hekimine görünmen gerek.
Haa tamamdır çıkar diye korkum vardı da teşekkür ederim 🙂
Rica ederim ne demek
Kerpetenle sökmek nedir keşke hiç karışmasaydın, doktoru görünmen gerek
Axsfacagagsca garip geldi ama biliyorum vardır oyle acayipliklerim :) tamamdır gorunecegim
Sen canına susamışsın kfjksdn
Neyse geçmiş olsun
Ayrılık hikayesi üzücü :/
Ya o değil de ben en başta şunu sormadım, tel ile nasıl cips yiyorsun 👀
Haa şöyle hanfendi ben biraz maceracı bı beyefendi olduğum için cipsi de Katir kutur yedim😊 tamm dedim cips bitti, taak diye arasına girdi ben de cipsi cekeyim derken telin ucunu çektim nasıl bı adamım ben dimi 😄 Allah razı olsun ki doktora görün dediniz ama canına susamış kısmı acıttı bı tık 😞olsun teşekkür ederim 😊🙂
Aa Ne hikâyesi üzdü burdayım ne zmn müsait olursanız konsuuruz varsa herhangi biseyiniz
Tel ile cips yemiom yaw Allah sizi 😆 cips telin arasına girdi axafafafta
Hdkdjdjd bizim yorum yapmamız biraz gereksiz oldu zaten görünürdünüz doktora, kerpetenle düzeltmeye çalışmazdınız herhalde 😅
Kerpeten deyince hani...
Yok hayır konu bana ait değil bir görüş gördüm de onun için demiştim
Tel ile nasıl yemiyorum, tel yok mu şu an fjdkfjd
Pardon kusura bakmayın tel şu an var demek istediğim cips varken telin umrumda olmamasıydı yanlış söyledim :)) yani doktora gidemezsin gibi o saatte anasının nikahı yani 😊 bugün buldum aldım randevuyu gideceğim gene de kerpeten anımı dinleyip katlandiginiz için teşekkürlerr :)
İyi bari sevindim buna 😄 Ricalarr:)
Hemen diş doktoruna görünme lazım
Yani dis telini komple söktüm o konuda sıkıntı yok ama yapıştırıcılar kaldı onlari gece yutma riskim var mı sizce?
Olabilir bilemem bence Google ye bir göz at