Arkadaşlar bu hastalıktan muzdarip olanlar var mı acaba?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben.
Geçmiş olsun durumunuz nedir acaba
Yani ileri derece mi yoksa hafif mi
Beyin omurilik sıvısı boşalmıyor, beynim de kafam da normal insanlara kıyasla az bi farkla daha büyük, başım çok fazla ağrıyor, dengemi sağlayamıyorum genel olarak. Ameliyat olursam da hem daha kötü olabilirmiş hem çok riskliymiş. Hastaneye gittiğimde şişmandım doktor kilo verirsem baş ağrımın biraz daha hafifleyeceğini söyledi. Gerçekten de kilo verdim ve verdikten sonra hafifledi ama yine aldım şu an tekrar aynı şeyler
Hafif öyle felçlik bi durumum yok çok şükür ama baş ağrısından Zaman zaman kafamı duvarlara vurup ciddi anlamda öldürmek istiyorum kendimi: ) durup dururken dengemi sağlayamayıp düşüp rezil olduğum zamanlar da oluyor ama yapıcak bişey yok
Anladım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez vakitte sana bende de var yani 7 8 sene önce teşhis edildi o zaman dediki benim çok hafif miş çok küçücük bir sarkma yani 7 8 sene önce birde en son 2 sene önce gitmiştim doktor bana dediki bir şey yok dedi zaten ergenlikten sonra duruyor sarkması felan ilerlemiyor gibi şeyler söyledi benim başım çok şükür bu yaşıma kadar çok baş ağrısı yaşamadım yani yaşadım oda sesten gürültüden normal bir baş ağrısı ama şu son 5 6 aydır bacaklarım da ve ellerimde hafif titreme var acaba bu hastalıktan olabilir mi vitamin eksikliğim çok düşük oranda var yarın nörolojiye gideceğim zaten bunun için ama işte bir sormak istedim titreme gibi şeyler felan yapıyor mu çok geçmiş olsun bu arada sana üzüldüm rabbim ameliyata bile bırakmasın seni sana mucize yaşatsın çeksin alsın o hastalığı senden
Evet bana da öyle dedi bundan daha kötü olmazmış. Bende titreme kilo verdikten sonra oluşmaya başladı diyetisyene gitmeden kendim verdim yanlış uyguladım sanırım vitamin eksikliğinden olabilir yani yoktu bende titreme
Ben zaten spina bifidalı doğmuşum defalarca ameliyat edilmişim ondan sonra böyle olmuş, felç kalmama kesin gözüyle bakılıyormuş yani o nedenle çok da üzülmüyorum durumuma en azından bi engelim yok şükürler olsun
Anlamadım sana teşhis ne zaman koyuldu ve koyulduktan sonra ilerledimi yani kontrollere felan gittin mi ayrıca neden ameliyat riskli başarılı yani en fazla %2 lik risk var felan diyorlar çok başarılı olduğunu söylüyorlar yani ama benim dediğim gibi 7 8 sene oldu belki hiç başımın arkasında ya da herhangi bir ağrı yaşamadım şükür sadece ara ara denge kayıplarım oldu tansiyon gibi senin bence yeni teşhis edilmiş ve senin mm si baya yüksek yani ciddi sarkık var sende
Evet şükürler olsun beterin beteri var Allah yaşatmasın rabbim tüm hastalıklarına şifa versin
3 yıl önce, aşırı baş ağrısından dolayı gitmiştim. Sadece küçükken ameliyat olduğumu biliyordum ne ameliyatı olduğunu bilmiyordum bi sürü doktor gezdim işte biri migren dedi biri psikolojik dedi biri strestendir dedi en son gittiğimde emara baktı işte bos sıvısı boşalmadığı için ağrı yapıyormuş şant takılıp sıvının karın boşluğuna aktarılmasını sağlayabiliriz ama takarsam enfeksiyon kapabilir veya beyninde hasar oluşabilir bundan daha kötü olabilirsin dedi. kist de varmış, sadece beyincik sarkması değildi yani benimki hangi belirtilerin hangisine bağlı olduğunu pek bilmiyorum açıkçası. Kilo verirsen ve sigara içiyosan bırakırsan yaşam standardın biraz daha yükselir başka yapabileceğimiz bişey yok dedi bidaha da gitmedim doktora
Anladım valla sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama senin doktor biraz değişik ama senin sarkma da biraz değişik yani bu olay bildiğin fıtık yani hani belde boyunda nasıl oluyorsa buda onun gibi bir şey yani açıyorlar o sarktığı yerden yuvasına oturtup kapatıyorlar rahatlatma diyorlar zaten bu ameliyata senin ki değişik baya çok geçmiş olsun
Evet ben de az önce baktım acaba aynı şeyden bahsetmiyor muyuz diye, bende bi kaç şey birden olduğu için ben beyincik sarkmasını da bunlara sebep görmüşüm sanırım😄 bide ben doğduğumda beni ameliyat eden doktoru bulup ona gitmiştim en son başka şehirdeydi ve randevu almadan gitmiştim bekleyen çok fazla hasta olduğu için herşeyi tek tek detaylı sormaya çekindim açıkçası. O nedenle hepsini birbirine karıştırmış olabilirim kusura bakmayın 😄 teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun
😄 sanada çok çok geçmiş olsun sende yok yok takma kafana gül hep böyle her şey olacağına varır kaderinden kaçamazsın sağlık sıhhatle kal ☺️