Tamam eğer onu söylüyorsan aynı şeyler onun içinde geçerli içerde ki bir bağ hasarı bile ödem toplamasına neden olur buna bir ayak burkulması bile sebebiyet verebilir
Ödem, dokularda aşırı sıvı birikmesi nedeniyle genellikle bacak, ayak, kollar ve ellerde şişlik ortaya çıkması ile karakterize bir sağlık sorunudur. Küçük bir alanı veya tüm vücudu etkileyebilir.
Tamam su topluyor kemik buraya kadar okey ama bu su neyin içinde oluyor ayağının arkadasında olduğu gibi bir su baloncuğumu çıkıyor kemiğin en dış kısmının üzerinde
Ben sana derideki gibi topladığını iddia etmiyorum tabiki öyle basit bir su toplama değil diyorum hem sana yapman gerekeni söyledim ortapedi bölümüne göstermeniz gerekiyor. Neden daha fazla uzatiyorsun yahu 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tabiki olur herhangi bir travma sonucunda düşme, çarpma vs buna neden olabilir ve buna kemik iliği ödemi denir ayrıca biraz ağrı yapabilir
Kemik iliğinden bahsetmiyorum onu biliyorum normal dış kemik üzerinde oluşuyordu derideki gibi onu soruyorum
Tamam eğer onu söylüyorsan aynı şeyler onun içinde geçerli içerde ki bir bağ hasarı bile ödem toplamasına neden olur buna bir ayak burkulması bile sebebiyet verebilir
Nasıl yani kemiğin en üst kısmında su baloncuğu oluşuyormu
Tıbbi görüntüleme teknikeriyim ve hergun bu tarz hastaların MR çekimlerini yapıyorum aklına gelmeyecek şekilde ödemleri oluyor
Ödemden bahsetmiyorumki su toplamasından bahsediyorum anlatamadım gitti ya
Ödem, dokularda aşırı sıvı birikmesi nedeniyle genellikle bacak, ayak, kollar ve ellerde şişlik ortaya çıkması ile karakterize bir sağlık sorunudur. Küçük bir alanı veya tüm vücudu etkileyebilir.
Aynı şeyden bahsediyoruz ödem zaten sıvı su toplanması demek
Tamam su topluyor kemik buraya kadar okey ama bu su neyin içinde oluyor ayağının arkadasında olduğu gibi bir su baloncuğumu çıkıyor kemiğin en dış kısmının üzerinde
Tabiki okadar basit bir su değil daha yoğun bir sıvı oluyor ilaçlarla o ödemin yok olması sağlanyor. Ortapedi bölümüne göstermeniz gerekiyor
Yani yumuşak bir su baloncuğu çıkıyor kemiğin üzerinde
Evet evettt evettt basit bir şey ama ilaç tedavisi olmadan düzelmez
Anladım tamam
Ama ben ama ben inanmıyorum derideki gibi su topladığını
Sen kemik iliğinden bahsediyorsun
Bence
Ben kemikten bahsediyorum
Ben sana derideki gibi topladığını iddia etmiyorum tabiki öyle basit bir su toplama değil diyorum hem sana yapman gerekeni söyledim ortapedi bölümüne göstermeniz gerekiyor. Neden daha fazla uzatiyorsun yahu 😄
Tamam ortapedi bölümüne gideceğim 😂
İnşallah :)
Toplamaz
Eminmisin
Hayir
Hayırb
Topluyor