Hastaydim iyileşme asamasindayim burun akıntısı hapsurma boğaz ağrısı tat alamama falan var ama soğuk suyla banyo yaptım sıcak su ayarı bozulduğu için sonrasında hemen her yeri kuruttum ve ılık sıcak su içtim
Daha da kotulesir mii?
Hastaydim iyileşme asamasindayim burun akıntısı hapsurma boğaz ağrısı tat alamama falan var ama soğuk suyla banyo yaptım sıcak su ayarı bozulduğu için sonrasında hemen her yeri kuruttum ve ılık sıcak su içtim
Daha da kotulesir mii?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
soğuk su metabolizmayı hızlandırır duştan sonra dışarıda rüzgar yemezsen istersen buzlu suyla dus al bisey olmaz
Oh sevindim buna
sana corba yapardım yanında olsam hasta insan gorunce uzuluyorum
Hazir corba var uzulme
iyileşince dikkat et kendine olur mu, şu an daha da iyi anlarsın bu hale dusmemek icin tedbir almak lazim. bide dislerinde curuk varsa disciye git insanın bagısıklıgını yerle bir ediyo. benim disim curuktu 2 3 yıl boyunca 20 30 kere hasta oldum. sonra cektirdim 3 yıldan beri 2 kere anca hasta olmusumdur.
ben sana bi tarhana corbası yaparım, keloglanın tarhanayla buyu yapılmıs prensesi uyandırması gibi ayaklanırsın saniyesinde djwşxhjslw
Aa bunu ilk defa duyuyorum dış çürük olunca bagisiklik mi düşüyor:0 benim de en arkada çürükler var gitmek lazım bilmiyorum gerçi belki çürük değildir 😅 ben genel olarak çok hasta olmam ama daha çok yazın hasta olurum, bu sene içinde 3. Hasta oluşum falandı bu biri koronaydi diğerleri sıcak soğuk bilmem ne şeylerinden
İnsan hasta olunca anliyo sağlığın kıymetini geçen video gördüm reels kisminda boğazın agrimiyosa bu video şükretmek için diye çok hakliydi jmdkskwnslfnw ve off tarhanayi severim annem yapar normalldee
istek atsana dmden konusalım muhabbetin guzelmis gibi geldi
E heralde yani
bir şey olmaz umarım
Umarimm
Neyin var ki
Detayda
Soğuk su içme ılık çay veya ıhlamur öneririm geçmiş olsun