Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tavsiyeleriniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yaptığım araştırmalar sonucunda astım ilaçlarının akciğer kapasitesini geliştirmediğini aslında akciğer kapasitesinin tam olarak kullanılmasını sağladığını yani asıl bilmek istediğim şeyi öğrendim geçici bir süreliğine de olsa kişinin kondisyonunda bir artış sağlayabilirmiş hepinize teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İhtimali var ama kalıcı olmaz
Zaten eğer bahsedildiği gibi bir etkisi varsa bile 1 round içinde çok fazla fark yaratır bu olay kalıcı olması pek önemli değil
Olabilir ama astım değilsen kullanmanı tavsiye etmem sonuçta her ilacın yan etkileri var sonra ters tepmesin
He ilacın yan etkileri oldupunu biliyorum ama bu eğer doğruysa ciddi manada fark yaratabilecek bir şey bu yüzden araştırıyorum zaten bir boksör değilim
plasebo etkisi. astım ilacından kastın ne ben astımım 3 farklı ilaç kullanıyorum düzenli olarak.
İşte dostum sorun burada başlıyor sen astım hastasısın yani ciğerinin bir bölümünü zaten kullanamıyorsun ancak astım hastası olmayan kişilerde uzun egzersiz sürelerinden sonra ciğerler yorulmaya başladığından dolayı astım ilacı kullanmak ciğerleri o egzersiz öncesi zamana geri çevirdiği için aslında etkili oluyor sen sağlığın sebebiyle zorunluluktan kullanıyorsun ancak spor müsabakasında kullanan kişiler bunu ciğerlerini toparlamak ve uzun süre dayanabilmek için kullanıyor
Doktorla görüşmelisin
Doktorlar zaten bu tarz durumlarda cevap vermekten kaçınıyor o yüzden burada cevap bulmaya çalışıyorum sonuçta bir spor müsabakasında teknik hileye başvurmak bu
Pek öyle olduğunu sanmıyorum
Doktorunuza sorunuz bence bu soruyu
Doktorlar zaten bu tarz durumlarda cevap vermekten kaçınıyor o yüzden burada cevap bulmaya çalışıyorum sonuçta bir spor müsabakasında teknik hileye başvurmak bu
Bence yok