Sağlık APTT ve Trombosit yüksekliği neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 trombosit referans aralığı (100-380)sonucum (412)APTT referans aralığı (21.6 - 28.7)sonucum (29.2) APTT ve Trombosit yüksekliği neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 960 cevap paylaştı. Yaratılış ile alakalıBirazda bunları üretecek maddelerden çok tuketiyorsan oda etkili derler Benimki de öyle hiç düşmez 429 bile gördüm ben Bir kez 380 gördüm Trombosit ver yararı olur Dengeler yeni hücreler üretilir Aptt de bununla eslesik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 3 ay once Trombosit değerim 330du ama Yorumla barraküda +1 yıl 6 ay önce neydi bilgin var mıBenim hiç düşmez Doktora sormak gerek Yorumla Soran +1 yıl Yarın Dahiliye gideceğimde hematoloji doktoruna mi yönlendirir ki acaba Yorumla barraküda +1 yıl Sen git dahiliyeye o sevk etsin gerekirse Birde bunu spor yapınca filan azaltıyor sanırım Çünkü trombosit verince diyolarki üç gün spor yapmayin ya da az yapın Sporu filan buraktiysan oda etkiler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaratılış ile alakalı
Birazda bunları üretecek maddelerden çok tuketiyorsan oda etkili derler
Benimki de öyle hiç düşmez
429 bile gördüm ben
Bir kez 380 gördüm
Trombosit ver yararı olur
Dengeler yeni hücreler üretilir
Aptt de bununla eslesik
3 ay once Trombosit değerim 330du ama