Sağlık Aşırı yorgunluk ve halsizlik neyin belirtisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Aşırı yorgunluk ve halsizlik neyin belirtisi olabilir Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar çalışmakla alakası yok otururken de yoruluyorum her yerim ağrıyor Aşırı yorgunluk ve halsizlik neyin belirtisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vitamin eksikliği olabilir, psikolojik bir rahatsızlıktan dolayı olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Her yerim ağrıyor ama sırtım bacaklarım iç organlarım da gezen ağrılar var acile gitsem ultrason çekerler mi Yorumla
Rahibe-Teressa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatlım kan tahlili yaptır kansız olabilirsin mineraller veya vitaminlerin eksik olabilir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Temiz çıktı Demir eksikliği var dedi Yorumla Rahibe-Teressa +1 yıl Tamam işte canım Fe eksik çıkınca yorgunluk halsizlik bir de uyuşma meydana geliyor detaylı kan tahlilleri var ondan da yaptırsan iyi olur Mg ve D eksik bile olabilir Yorumla Soran +1 yıl Demir ilacı kullanıyorum zaten ağrılarım da var canım her yerim ağrıyor Yorumla Rahibe-Teressa +1 yıl Fe yükseltecek yiyecekler tüket mazallah bir şey oldu mu öteki dünyaya direkt göçmeye hazırlanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Artık kanseri felan düşünüyorum inan sabah uykumu alsam bile yorgun oluyorum Yorumla Rahibe-Teressa +1 yıl Annemin demiri eksikti senin gibiydi ilaç iğne falan kullandı şu an çok iyi takıntı yapma kanser belirtileri çok ayrı Yorumla Soran +1 yıl Vücudumda gezen ağrılar var sırt bacak iç organlarım ağrıyor annene sorar mısın organlarda ve bacaklarda ağrı oluyor muymuş Yorumla Rahibe-Teressa +1 yıl Oluyordu Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. kan değerlerine baktır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Normal çıktı Demir eksikliği var Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kansızlık olabilir en büyük etkisi o 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Normal çıktı Demir eksikliği var sadece Yorumla zamansız003 +1 yıl Demir vitaminini al o zaman Yorumla Soran +1 yıl Alıyorum zaten değişen bir şey yok Yorumla zamansız003 +1 yıl Çok değişik o zaman başka bişey var sende Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl B12 eksikliği veya demir eksikliği 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Otururken bile yorgunluk çöküyor üstüme Demir ilacı kullanıyorum aynı Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl Onun serumu var etkili olan sadece o Yorumla Soran +1 yıl Ağrılarım da var canım her yerim ağrıyor Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kansizlik, demir eksikligi, depresyon 0 0 Yorumla
bentektabancayım Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl B 12 içiyordum ben bide c vitamini tarzı şeyler 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kansızlık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Demir eksikliği var kan temiz Yorumla Highline +1 yıl Demir eksikliği de bir nevi kansızlık oluyor zaten Yorumla Soran +1 yıl İlaç kullanıyoruuumm aynı değişen bir şey yok Yorumla Highline +1 yıl Ciğer böbrek falan ye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vitamin eksikliği olabilir, psikolojik bir rahatsızlıktan dolayı olabilir.
Her yerim ağrıyor ama sırtım bacaklarım iç organlarım da gezen ağrılar var acile gitsem ultrason çekerler mi
Tatlım kan tahlili yaptır kansız olabilirsin mineraller veya vitaminlerin eksik olabilir
Temiz çıktı Demir eksikliği var dedi
Tamam işte canım Fe eksik çıkınca yorgunluk halsizlik bir de uyuşma meydana geliyor detaylı kan tahlilleri var ondan da yaptırsan iyi olur Mg ve D eksik bile olabilir
Demir ilacı kullanıyorum zaten ağrılarım da var canım her yerim ağrıyor
Fe yükseltecek yiyecekler tüket mazallah bir şey oldu mu öteki dünyaya direkt göçmeye hazırlanıyorsun
Artık kanseri felan düşünüyorum inan sabah uykumu alsam bile yorgun oluyorum
Annemin demiri eksikti senin gibiydi ilaç iğne falan kullandı şu an çok iyi takıntı yapma kanser belirtileri çok ayrı
Vücudumda gezen ağrılar var sırt bacak iç organlarım ağrıyor annene sorar mısın organlarda ve bacaklarda ağrı oluyor muymuş
Oluyordu
kan değerlerine baktır
Normal çıktı Demir eksikliği var
Kansızlık olabilir en büyük etkisi o
Normal çıktı Demir eksikliği var sadece
Demir vitaminini al o zaman
Alıyorum zaten değişen bir şey yok
Çok değişik o zaman başka bişey var sende
B12 eksikliği veya demir eksikliği
Otururken bile yorgunluk çöküyor üstüme Demir ilacı kullanıyorum aynı
Onun serumu var etkili olan sadece o
Ağrılarım da var canım her yerim ağrıyor