Sağlık Bıyıklarım çok kötü kokuyor napcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Soru yukarıda Güncellemeler+1 yıl Ben burada bir bayanım çok saygısızlık yani pala bıyık falan yani bunlar sorulacak soru mu? Güncellemeler+1 yıl Öpüşürken sevgilim öğğ bıyıkların kokuyor dedi Bıyıklarım çok kötü kokuyor napcam? Cevapla Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Yarentoprakk11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne kadar bıyığın olabilir ki? Hadi oldu diyelim bıyık nasıl kokar ki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Troldü Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Sağlık konusunda 302 cevap paylaştı. Biraz vazelin sür sonra iyice yıka sirke suyu ile iyice ovala geçer 1 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Sağlık konusunda 796 cevap paylaştı. Başka kokan yer var mı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem var mi Yorumla styxworld +1 yıl Koku üzerinde detay yapalim Yorumla
vişnelisüttt Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bi insanın bıyıkları nasl kokabilir 2 7 Yorumla Soran +1 yıl İşte anlam veremiyorum bu yüzden sordum Yorumla vişnelisüttt +1 yıl Bu soruyu cddi sorup üstne kendinle dalga geçmen de utanç verici soru komple utanç verici Yorumla Soran +1 yıl Hiç trol yapılmıyor haa Yorumla vişnelisüttt +1 yıl İğrençç çünkü Yorumla Soran +1 yıl Aman bee boş ver gülmek de lazım Yorumla vişnelisüttt +1 yıl Anlyorum Yorumla Soran +1 yıl Sglsn Yorumla
bentektabancayım Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Bıyıkların palamı 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Kızım abicim Yorumla bentektabancayım +1 yıl Sigara bıyığı kokutur 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl O da yok işte maalesef Yorumla bentektabancayım +1 yıl Bıyıklara bi jilet vur bakalım Yorumla Soran +1 yıl Yok ayol öyle daha çok çıkıyor Yorumla bentektabancayım +1 yıl O zaman tara bari bıyık tarağıyla Yorumla Soran +1 yıl Ekşi kilot gibi kokuyormuş peynir gibi kokuyormuş bunun sebebi ne Yorumla bentektabancayım +1 yıl Hshshjsjs 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim abicim burada Yorumla bentektabancayım +1 yıl Sür köpüğü kes ağa ne diyim Yorumla Soran +1 yıl Ah ulan ah hayat Yorumla Soran +1 yıl Trol Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biyık mı🤣🤣🤣 1 7 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Çok saygizlik yapmış sana o lafı diyerek Yorumla Soran +1 yıl Hayır bıyıklarım ekşi kilot kokuyorsa benim suçum mu? Allah Allah ne beyinsiz insanlar var Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Bıyık bir kadın da olmaz bildiğim kadarıyla ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Oluyor caneyyy Yorumla Soran +1 yıl Aldiriyoruz Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl O büyük değil tatlım tüy Yorumla Soran +1 yıl Trol Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 771 cevap paylaştı. keseceksın :) 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Offf bu çok fena hemen uzuyor iki güne Yorumla Soran +1 yıl Şaka şaka keseriz Yorumla devilish_humanity +1 yıl bıyıklar neredekı bu kadar cabuk uzuyor :) Yorumla Soran +1 yıl Güncelleme ye bak anlarsın ekşi kilot gibi kokuyormuş Yorumla Soran +1 yıl Bıyık nerede olur Yorumla Soran +1 yıl Trol Yorumla devilish_humanity +1 yıl kadının pala bıyıgı olmaz dudagının ustunde tuyler olur bırz sıyahlasmıstır ama kokması ilginç :) bence bıyık kalsın sen sevgılıyı kes Yorumla Soran +1 yıl Haklısın bıyık yok aslında gecenin bir vakti insanları guldureyim dedim Yorumla devilish_humanity +1 yıl :) ıyı yaptın zaten soruyu gorunce gulumsedım Yorumla Soran +1 yıl Ne mutlu bana Yorumla devilish_humanity +1 yıl mutluluk armagan olsun sana :) Yorumla Soran +1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl Sizede Yorumla devilish_humanity +1 yıl tesekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ben teşekkür ederim ☺️ Yorumla devilish_humanity +1 yıl :) sabaha gıder bu boyle :) aaaa olur mu ben daha çok teşekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl Ben çok çok daha çok teşekkür ederim ☺️ Yorumla devilish_humanity +1 yıl altta kalmayı sevmıyorsun :) yay burcumusun. ben çok çokçadan çoklu dilde teşekkür ederim :)https://www.hizliresim.com/hkd4teq Yorumla devilish_humanity +1 yıl Yorumla
ek_hesap Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Sigara az ic 2 3 Yorumla Soran +1 yıl İçmiyorum ki Yorumla ek_hesap +1 yıl Bıyık korkar mi Yorumla Soran +1 yıl Trol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne kadar bıyığın olabilir ki? Hadi oldu diyelim bıyık nasıl kokar ki
Troldü
Biraz vazelin sür sonra iyice yıka sirke suyu ile iyice ovala geçer
Başka kokan yer var mı
Bilmem var mi
Koku üzerinde detay yapalim
Berbere git 😂
Bi insanın bıyıkları nasl kokabilir
İşte anlam veremiyorum bu yüzden sordum
Bu soruyu cddi sorup üstne kendinle dalga geçmen de utanç verici soru komple utanç verici
Hiç trol yapılmıyor haa
İğrençç çünkü
Aman bee boş ver gülmek de lazım
Anlyorum
Sglsn
Bıyıkların palamı
Kızım abicim
Sigara bıyığı kokutur 😂😂
O da yok işte maalesef
Bıyıklara bi jilet vur bakalım
Yok ayol öyle daha çok çıkıyor
O zaman tara bari bıyık tarağıyla
Ekşi kilot gibi kokuyormuş peynir gibi kokuyormuş bunun sebebi ne
Hshshjsjs 😂😂😂
Ciddiyim abicim burada
Sür köpüğü kes ağa ne diyim
Ah ulan ah hayat
Trol
Biyık mı🤣🤣🤣
Çok saygizlik yapmış sana o lafı diyerek
Hayır bıyıklarım ekşi kilot kokuyorsa benim suçum mu? Allah Allah ne beyinsiz insanlar var
Bıyık bir kadın da olmaz bildiğim kadarıyla ☺️
Oluyor caneyyy
Aldiriyoruz
O büyük değil tatlım tüy
Trol
Bıyıklar? Ne uzunluktalar ki hatta kokuyorlar
Bıyıkların mı kokuyor?
kusucam
keseceksın :)
Offf bu çok fena hemen uzuyor iki güne
Şaka şaka keseriz
bıyıklar neredekı bu kadar cabuk uzuyor :)
Güncelleme ye bak anlarsın ekşi kilot gibi kokuyormuş
Bıyık nerede olur
Trol
kadının pala bıyıgı olmaz dudagının ustunde tuyler olur bırz sıyahlasmıstır ama kokması ilginç :) bence bıyık kalsın sen sevgılıyı kes
Haklısın bıyık yok aslında gecenin bir vakti insanları guldureyim dedim
:) ıyı yaptın zaten soruyu gorunce gulumsedım
Ne mutlu bana
mutluluk armagan olsun sana :)
☺️☺️☺️
Sizede
tesekkur ederim
Rica ederim ben teşekkür ederim ☺️
:) sabaha gıder bu boyle :) aaaa olur mu ben daha çok teşekkur ederim
Ben çok çok daha çok teşekkür ederim ☺️
altta kalmayı sevmıyorsun :) yay burcumusun. ben çok çokçadan çoklu dilde teşekkür ederim :)
https://www.hizliresim.com/hkd4teq
Sigara az ic
İçmiyorum ki
Bıyık korkar mi
Trol