Arkadaşlar, beni zooparkta at ısırdı (1 hafta olur) ama ince montumun üzerinden yani kanama olmadı montdan ısırdı , kuduz ihtimali var mı? 2 gündürde mide buıantım ve çarpıntım var. Soğuktan mı oldu bilmyorum çokta korkuyorum yardım edermisiniz,?
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra tavşanımı veterinere götürdüm merak etme atda kuduz olmaz içini ferah tut dedi. Baktı bide
Hayvan seviyor olduğunuzu tahmin ediyorum bende çok seviyorum ama bunlar merhaba hoş geldin demez kanka olmazlar bir doğaları var temkinli sevmek gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok geçmiş olsun kanama yoksa temas yoktur bişey olmaz
Morardı ama geçti izi çok korkuyorum ya
Korkmayın gittiniz mi hastaneye
Merak ettim nasıl başardınız bunu
Hayır gitmedim sadece tavşanımı vetetinere götürdüğümde o bişe olmaz dedi bakıp
Ya sevmek istedim ısırdı🤦🏼♀️🥺
Diş geçirmesi açık yara olması gerekir diye biliyorum
Ya kolumu çektiğimde yukarı baktım diş izi var ama kansız
At okadar değil de. essss. ek çok pis ısırır ısırdımı birakmaz pitbull halt etmiş yanında 🙂 bilginiz olsun. Kulağını geriye atiyorsa yaklaşmayın
Yani bu ağrılarım onunla alakalı değilmi diypsunuz? haha eşşeği hiç duymadım yaklaşmam artık
Kan yoksa diş geçmemiş demektir birde öyle bir yerde at ta aşılı falandır yani rahat olun
Evet allahtan ince mont giymştm. Ama dişinin izi kaldı ya o ne biçim ısırmaydı
Yoktur psikolojik olabilir nezaman ısırdı yinede bir hastaneye gidin ama içiniz rahat etsin
12 mayısta
Annem de hastanede çalışıyor bir şey olmaz dedi ama öyle korktum ki at fobim olştu korkudan
... esssssek. tutarsa gerçekten bırakmıyor at kulağını geriye yatırıyorsa siz yaklaşınca isiracak huysuzluk yapacak demektir
Valla o kadar tatlıydı ki poniydi sevmek istedm vallahi pisman etti😂😂
Hayvan seviyor olduğunuzu tahmin ediyorum bende çok seviyorum ama bunlar merhaba hoş geldin demez kanka olmazlar bir doğaları var temkinli sevmek gerek
Evet çok seviyorum. Bidr atları daha çok seviyodum ama korktum
Bu arada hayatımda ilk defa bir kadını at ısırdığını duydum 🙂 soruyu okurken güldüm k. bakmayn
Poni yapmış yapacağını 🙂
Ya inanın sorarken bende güldüm ve korktum😂😂
🙂
Görmek isterdim diş izlerini duruyormu hala
Hayırlı sabahlar iyi günler çifte siz ısırıksız tırmalama tepmesiz diyeyim size 🙂
İyi akşamar 😂😂😂
Yok geçti ama fotosu var
Merak ettim doğrusu 🙂
Biseyin yoktur muhtemelen aşısı vardır atın
İnşAllah ya ben Azerbaycanda yaşıyorum aşısı olmştur umarm
Nerde olduğunun önemi yok asi yaparlar heralde hem attan kuduz hiç duymadim
Veterinerde öyle söyledi
Ama korktum yani
Muhtemelen yaşadığın sökün etkisidir belirtiler ya da başka bıseyden kaynaklıdır yoksa at ve kuduz pek görülmüş bişey değil geçmiş olsun
Teşekkür ler 🥰
Etine degmediyse bişey olmaz
kuduz olsaydın ölürdün şimdiye