Bacaklarım kısa, 7,8 cm uzasa ideal boya en azından kısa sayilmayack boya ulaşır mi yoksa maalesf o da yetersiz mi kalir? Yani demek istediğim 7,8 cm ciddi bi fark yaratır mı sizve
İlk ikisi benim bacaklarım sondaki de normal bacak boyu :( Benim alt bacaklaeim kısa bu arada, genetik 🙄💁 Daha öncede paylaşmistim ama çok cevap veren olmadı maalesf. Boyum 1.63 7cm uzasa mesela 1.70 olsam iyi olur.
Bacaklarım kısa yapılı, 7,8 cm uzasa fark yaratır mı?
Ben beğendim hatta ayağınızdaki terliğe, çoraba ve kıyafetinize kadar açıkçası A'dan Z'ye kadar beğendim. Ben 8 sene evvel giyim mağazasında çaldığım için hem erkek hem de bayanlar bana yakışmış mı diye çok sorarlardı o aklıma geldi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu yaştan sonra daha da uzamaz. Bacaklar kısa yapılı olsa da yine giydiğin elbise bana göre yakışıyor.
Ya teşekkür ederim ben beğenmiyorum pek
Ben beğendim hatta ayağınızdaki terliğe, çoraba ve kıyafetinize kadar açıkçası A'dan Z'ye kadar beğendim. Ben 8 sene evvel giyim mağazasında çaldığım için hem erkek hem de bayanlar bana yakışmış mı diye çok sorarlardı o aklıma geldi.
Başkasını boş ver az bunun bir tık kalını olsa odun diyecekler neredeyse.
Söylemesen fark etmezdim zaten ince oldukları için batmıyor göze öyle boyunu falan kesmiyor kısa göstermiyor bence
Kaç yaşındasın
Boy belli bir yaştan sonra uzamaz
Evet uzamaz da belki işte benimki bı umut uzasa nasıl olur diye 😂
7 8 uzasa boyunda uzayacak. Uzatabiliyorsan öyle helal olsun diyeyim.
Bunları takma kafaya herkesin ayrı bir güzelliği var buda zaten minyon olduğun için normal🤗
Sondaki foto iyiyimiş bu arada
bade iscil, oyuncu
Kız ben onu sen sandım 😂😂
Hahaa hayır ya 😅 kıyaslamak anlamında koydum 😂😂
Heaa pardon bacakları mı kıyaslıyoruz 😅
Dünyadan haberin yok 🙃🤗
Ahahahah biraz öyle olmuş ya 😂😂
Boyun ve bacak boyun kaç ki
Gayet iyisin bence
7 8 cm fazlasiyla fark eder
Boy ve kilon nedir birde kaç yaşındasın
Kaç kilosun