Sağlık Ağliyorum şu an bakar misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Serçe tirnagim kırıldı 2 aydır besledim onu ucu kırılmış takıldı dibine kadar kaniyo Ne yapmaliyim Ağliyorum şu an bakar misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dollbabe Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Daha çok ağlamalısın 🥴😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapma 🥺😞😫 Yorumla dollbabe +1 yıl 😂😂 bizi de mi ağlatmak istiyorsun sbhshz jel al kırılan tırnakları onarirsin Yorumla
Alperdesorsun Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Geçmiş olsun nasıl oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seccadeye takildi annem yüzünden Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ağlamaya devam et 0 48 Yorumla Soran +1 yıl Niyee 😭😟☹️😢😮💨😫🤧🫨😞🥺 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Ağla sen ağla Yorumla Soran +1 yıl Seni gebertirim Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Wuuuuu ellerim titrediğiiii şu an bnim Yorumla Soran +1 yıl Yaratık korkunç mahlukat seni uzak dur Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Orta parmağımı kaldırdım sana 😗 Yorumla Soran +1 yıl Ee banane napmaliyim Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Bir yerine sokarsın Yorumla Soran +1 yıl Ne demek şimdi bu Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Yoğurt yersen anlarsın vitamin eksikliği var sende Yorumla Soran +1 yıl Niye bana hakaret edip duruyorsun Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Yatatik dedin aglamana gerek olacak brsey değil Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Ve cidden vitamin eksikliğin var Yorumla Soran +1 yıl Tek dişli canavar konuşma Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Bak işte yürüyen patlıcan ses veri Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Verdi 😗🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sende şeftali ozaman Yorumla Soran +1 yıl B. okum a bak Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl 🤣 herhalde çok oynuyorsun bokun ile hshshs sevdiğime göre Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Yaylı puma Zehra Yorumla Soran +1 yıl Evet b. okum sensin seviyorum seni Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Hshshshs ergen yaştaki insan cümleleri bunlar hadi başka yerde ağla ve havla köpek Yorumla Soran +1 yıl Hav hav Yorumla Soran +1 yıl Mama ver bana Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Tamam kölem gerek bu kadar yalvarma şimdi sonra gel kış kış Yorumla Soran +1 yıl Köpek sicmiş senin yanlisikla ağzına Yorumla Soran +1 yıl Sahibi kızmaz ama dimi Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Hshshshs vallaha sen tam bir ergensin git b@kun ile oyna Yorumla Soran +1 yıl Bokum sensin ama oynimmi senle Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Annen altını bezlemedi herhalde Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Hadi canım baska yerde oyna sen burası sana göre değil Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bı lafinda altinda kal yaBide kızlara çok konuşur derler pess Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Konuşma ile ne alakası var cancazım çok konuşan olmak değil doğru konuşan ol yeter Yorumla Soran +1 yıl Tamam aşk Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Muccux bebem Yorumla Soran +1 yıl S. git Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Hshshhs s@ktirdigin yere mum diktir de belki hastan çok olur seni s@ktirim gitmem ben ben yaparım o işi merak etme Yorumla Soran +1 yıl Gel s. ik ozaman Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Sen buna dayanamazsın ucuz malın yahnisi güzel olmaz Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Bu kadar kolay veriyorsan ohooo yanmış gulum keten helva Yorumla Soran +1 yıl Ya git Önünde açsam dayanamazsın Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Hergun açan var meraklanma ama sen vereceksen kol m olacaksın yoksa olmaz Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Ben hergün altımı boş bırakmıyorum sen beni bu kadar düşünme Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Öptüm seni boy boy seksin seni kovboy 🤠 isim var by Yorumla Soran +1 yıl Git s. ikme kaybeden sen olursun Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl İlla vereceğim sana diyorsun yani Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Nefesini keserim haberin ola Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne dertler var ya benimde ayağım kırık işte şu an
Daha çok ağlamalısın 🥴😂
Yapma 🥺😞😫
😂😂 bizi de mi ağlatmak istiyorsun sbhshz jel al kırılan tırnakları onarirsin
Geçmiş olsun nasıl oldu
Seccadeye takildi annem yüzünden
Geçmiş olsun
Ağlamaya devam et
Niyee 😭😟☹️😢😮💨😫🤧🫨😞🥺
Ağla sen ağla
Seni gebertirim
Wuuuuu ellerim titrediğiiii şu an bnim
Yaratık korkunç mahlukat seni uzak dur
Orta parmağımı kaldırdım sana 😗
Ee banane napmaliyim
Bir yerine sokarsın
Ne demek şimdi bu
Yoğurt yersen anlarsın vitamin eksikliği var sende
Niye bana hakaret edip duruyorsun
Yatatik dedin aglamana gerek olacak brsey değil
Ve cidden vitamin eksikliğin var
Tek dişli canavar konuşma
Bak işte yürüyen patlıcan ses veri
Verdi 😗🤣🤣
Sende şeftali ozaman
B. okum a bak
🤣 herhalde çok oynuyorsun bokun ile hshshs sevdiğime göre
Yaylı puma Zehra
Evet b. okum sensin seviyorum seni
Hshshshs ergen yaştaki insan cümleleri bunlar hadi başka yerde ağla ve havla köpek
Hav hav
Mama ver bana
Tamam kölem gerek bu kadar yalvarma şimdi sonra gel kış kış
Köpek sicmiş senin yanlisikla ağzına
Sahibi kızmaz ama dimi
Hshshshs vallaha sen tam bir ergensin git b@kun ile oyna
Bokum sensin ama oynimmi senle
Annen altını bezlemedi herhalde
Hadi canım baska yerde oyna sen burası sana göre değil
🤣🤣🤣
Bı lafinda altinda kal ya
Bide kızlara çok konuşur derler pess
Konuşma ile ne alakası var cancazım çok konuşan olmak değil doğru konuşan ol yeter
Tamam aşk
Muccux bebem
S. git
Hshshhs s@ktirdigin yere mum diktir de belki hastan çok olur seni s@ktirim gitmem ben ben yaparım o işi merak etme
Gel s. ik ozaman
Sen buna dayanamazsın ucuz malın yahnisi güzel olmaz
Bu kadar kolay veriyorsan ohooo yanmış gulum keten helva
Ya git
Önünde açsam dayanamazsın
Hergun açan var meraklanma ama sen vereceksen kol m olacaksın yoksa olmaz
Ben hergün altımı boş bırakmıyorum sen beni bu kadar düşünme
Öptüm seni boy boy seksin seni kovboy 🤠 isim var by
Git s. ikme kaybeden sen olursun
İlla vereceğim sana diyorsun yani
Nefesini keserim haberin ola
Dertlere bak aw