Hangi testler yapılıyor. Ilacın ise yaradığı görüldüğünde kaç ayda bir doktorun yanına gidiyoruz. Ailemle konuyu konusamadim ve tedavi görürken iş başvurusu da yapmak istiyorum. Bu durum çalışmama engel mi? Işyeri sağlık raporunda sorun çıkarır mı?
Not: Daha önce devlete gittim bekaret durumu yüzünden zar sor muayene oldum vajinal mantar olabileceğini söyledi ama kısa süre ilaç kullandım. Baştan savma davrandılar.
Not: Daha önce devlete gittim bekaret durumu yüzünden zar sor muayene oldum vajinal mantar olabileceğini söyledi ama kısa süre ilaç kullandım. Baştan savma davrandılar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mantarda test yapmazlar kolay kolay. Vajinal muayeneden sonra, uygun gördükleri ilacı verirler. İlaç yeterli gelmezse o zaman kültür testi yapabilirler ama genelde ilaç iş görüyor zaten.
İş yerinde çalışmana engel değil. Kulun azıcık kaşınıyo sadece, o kadar önemli değil yani :)
Ohh ya teşekkür ederim. Kesin bilgi değil mi?
Kulun derken
Yess, için rahat olsun 🌼
Elimde de egzama gibi bir durum var bu ilk etapta lcw vs yerlere basvurmama engel mi
Siz vajinal mantar sorununu işe alim döneminde yaşamış mıydınız?
Muhtelif dönemlerde yaşadım maalesef, günlük hayatımı etkilemedi hiç.
Yani sadece halı hazirda isiniz gücünüz varken oldu?
Egzama için ne diyorsunuz peki?
Ya oraya ne olduğunu kimse umursamaz ki yani:) Hiç egzama olmadım, bilmiyorum.
Yok işte hepatit hıv vs testi yapılıyor ya kan vs tahlilinden o yüzden sordum acaba enfeksiyonun etkisi olur mu diye? Bir de devlette gerçekten baştan savma davrandılar. O yüzden belki sorunum dedikleri gibi mantar bile olmayabilir. Biri ile gram birlikteligim de olmadı en çok bu koyuyor
Son 1 yıl içinde değerlendirilen bir ilacı eczaneden direkt alabilir miyim? ↗
Bu soruya da bakar mısınız bende eczaneye gidiyorum 1 ayda sonuç alamazsam gerileme vs olmazsa özele gidip tedavi olucam
Ya yok canım, o testlerde o kadar detayına bakmıyorlar rahat ol.
Amin umarım oyledir. Eminsiniz değil mi?
Eminim eminim, rahat ol :)
Işiniz sağlık alanı ile mi normalde?
Travazol kremini kullandım 2 günde geçti
Tamam işte bende kullandım ama geçmedi. Eczaneden antibiyotik aldim. 2 gündür kasintim yok. Düzenli kullanacağım eğer geçmezse doktora gidiyorum.
Bir de yanlış anlamazsan o bölgede iç dudaklarda şişme oldu mu kimi büyük kimi parça parça uzun tepecik şeklinde
Evet şişme vardı aşırı anlattığın şeyler vardı
Hah tamam o zaman. Teşekkür ederim.
Krem veriyorlar bildiğim kadarıyla