Nazar diyorum ben buna başka bir şey değil cumartesi günü düğüne gittim ve ben oyun oynamayı çok severim hic oturmadim diyebilirim neyse bir anda halam bir kaç kadına beni gösterdiğini gördüğüm an bir anda dizim döndü ve yere düştüm. İşte acile gittik doktor çatlak var dedi ama ben inanmadigim için bugün başka doktora gidecem. Ha bu arada netten bakabilirim biliyorum ama şu an bilirsiniz hasta psikolojisi olarak nazlaniyorum ilgi istiyorum yani 😄
Ortopedi bölümü bakar bu tür ani durumlar sonucu oluşanlar için, sonrasında fizyoterapiye de bir bakabilirsin.
Nazar değil de o an halanın seni birkac kadına göstermesiyle dikkatinin dağılması sebep olmuş olamaz yani bunu yaşamana? 😀 Hatta acaba görücü olarak mı gösterdi diye de düşünmemişsindir 🙃 Gitti taliperin 😂
Kısa sürede geçmiş olsun 🙏
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ya nazar esprisi ama ben lisedeyken bu durumu yaşadım basketbol oynarken diz kapağımdan dolayı dizdeki kemiklerim çıkıyor geri giriyordu baya sıkıntı yaşadım iste fizyoterapi aldım ilaçlar kullandım ama uzun zaman sonra tekrar olmasi benim için. Hiç iyi olmadı doktor ameliyat dedi direkt ben istemedim çünkü bir doktorda kalmak istemedim ama yaş ilerledikçe bu seni baya zora sokar dedi lisede dizim dönerdi ve bir gün dinler geçerdi şişliği de giderdi ama şimdi üc gündür çekiyorum ve dizimde sıvı azlığından dolayı kireçlenme oluyor oda ilerde baya sıkıntı yaşarsın ve sen daha bekarsin ilerde çocuk olma olayı olursa onu bile taşımayacak durumda olursun onun için yine aynı durum olursa ameliyat olacaksın mecbur dedi
Doğru söylemiş. Bak bunu yazman iyi denk geldi, bugün yengemi hastaneye götürdüm, aynı sorun sebepli dizlerine iğne yapıldı ikisine de. Şu anda iyi ama böyle devam etmezse yani geçmezse ameliyat olacak.
O yüzden ihmal etme, yaş ilerledikçe daha zor oluyor.
En İyi Cevaplar