Arkadaşlar yaklaşık 5 gündür kullanıyorum sadece ilk gün uyuyabildim. Dozunu artırmalı mıyım acaba kullanan var mı? Laroxyl 10 mg ilaç kullananlar var mı? Laroxyl 10 mg kullananların yorumları

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar yaklaşık 5 gündür kullanıyorum sadece ilk gün uyuyabildim. Dozunu artırmalı mıyım acaba kullanan var mı? Laroxyl 10 mg ilaç kullananlar var mı? Laroxyl 10 mg kullananların yorumları

Laroxyl 10 mg olarak bilinen ilaç aslında bir antidepresan.
Burada doktorun yazdığı dozu aşmamak çok önemli. Doktorla düzenli takip yapılmalı. Etkileri genelde birkaç haftaya fark edilir, düzenli kullanım gerekir. Kasları çok gevşetiyor. Algılama sorunu da yaşatabilir. Biraz yan etkileri var ama bünyeye göre değişir. İştah da açıyor.
Cipralex (antidepresan) yarısını içmiştim sırf uykum düzene girsin, okul açılacak diye. Minicik hap onun yarısı mini minicik zaten. Ama kafamı saf gibi yaptı. Affedersin mal gibi geziyorsun ortalıkta. Yarısıyla böyle oluyorsa tamını düşünemiyorum. Bence kullanma.
Bir kere sabahla hiç uyuma. Akşamda erken yat düzene girer. Dayanamazsan da uyumadan önce papatya çayı iç. Ya da rezene de olabilir. Rahatlarsın ve uykun gelir.
Rica ederim umarım faydası olur.
Son 6 aydır uyumakta güçlük çekiyordum son zamanlarda 3-4 saat uyku ile işe gidiyordum. 6 gündür laroxyl kullanıyorum beni uyutmayı başardı. Sabahları gözüm kapalı kalkıyorum neredeyse uyumakta zorluk çekenler kullanabilir.
Doktorun verdiği dozu kesinlikle aşmayın.
Antidepresan türündeki ilaçlar 1 hafta 10 gün gibi sürelerde düzenli kullanımlarda işe yaramaya başlar. İlk aşamalarda sıkıntı yaratır. İlk gün uyumanız ilacın vücuda ilk defa girmesi ve bağışıklık sisteminizin alışkın olmaması sebebi ile gerçekleşmiş olabilir. Zamanla vücudunuz ilaca alışacak, hatta bağımlılık safhası yaşayacaksınız. Doktorun verdiği dozdan şaşmayın. 10 gün içinde ilaç normal etkilerini gösterecektir.
Doktorun tavsiyesinde devam et dediğim gibi. Grip ilaçları gibi değil bunlar, ağır ilaçlar, en hafifi bile. Bünyenin alışması ve reaksiyon göstermesi (biz buna iyileşme süreci diyelim) daha uzun sürüyor. Bütün ömür ilaç kullanmak zorunda olan çeşitli kişilik bozukluğuna sahip insanlar var. İlaçların bitince git doktora. Sıkıntını o zaman anlatırsın.
Bu arada ilaç aldım bitti diye düşünme. Sıkıntını bilmiyorum ama antidepresan kullanıyor olduğuna göre şu an ruhsal açıdan sıkıntıdasın, en basit olarak depresyondasın. Kendine ne iyi ne kötü geliyor bunu bul, ona göre davranmaya başla.
Örneğin sevgilimden ayrıldım, antidepresan da kullanıyordum. Ama uyuyamıyordum. Uyusam bile devamlı uykudan uyanıyordum, hep kabuslarım oluyordu, yorgun kalkıyordum sabah. Bir gün bir arkadaşımla dışarı çıktık. Uzun uzun konuştuk. O gece öyle bir uyudum ki anlatamam. Kendi bedeninin kontrolü sende, ne iyi geliyorsa onu yap, kötü eden şeyden uzaklaş.
Allah acil şifalar versin.
Cevap
10Cevap
Boyle 1 hafta minimum kullan. Sonra ise yaramazsa doktor kontrolunde doz yukselir ya da ilaci degistirir. Sakin fazla alma bu ilaclarla olrn insanlari taniyorum. Daha cok gencsin dikkat. Grcmis olsun
doktor başvur onun uygulamasına uy
Geçmiş olsun.. Acil şifalar...
onun 25 mg olanıda var. 10mg olanından 7 8 tane ıcıpde uyuyamadıgımı bilirim. dozu arttır bence egerkı sadece uyumak ıcın kullanıosan. bu gunlerdeki favorim seroquel ve gyrex. icince wcye gıtmek bıle ımkansızlasıo
ne problemle verıldı?
hiçbir etki etmıyorsa 2 kat arttırabılırsın dozu. ama tedavı zamanını bozma. 1 tane ıcıcegıne 2ser 2ser yut. her bunye aynı deıldır. adamlar 10 mg uretmıs tmm. belkı bunyen guclu etkı edemıor... bagımlı yapıcagını sanmıorum. nasıl bıraktıgına da baglı o
tekrar doktora gıttıgınde bir işe yaramıor etkı etmedı dedıgınde muhtemelen sana lustral verıcek.
baş dönmesi baska bişidendir :D uyumadan once ıcmıssın uyanana kadar terketmıstır vucuddan kendını. gunduz ıcıp gun ıcınde donse okey...
dusunme o kadar.. bagılılık olayında ne beklıosun yanı ıcmeyınce senı krizlere sokmasınımı :D en iradesiz insan bile teslim olmaz o ilaca. leblebi gibi yutuyom onları ben :D bu arada gozler lens mii? cok guzeller bırasda urkutucu :D
gecmıs olsun.. gozler bomba 1-0 onde baslamıssın masallah.. bence ılacı falan bosver gıt bı kursun doktor sen :D
kursun doktur... yazamamısım yuh bana... ama senın yuzunden :P
Ilac hemen etkisini göstermez... iki haftada anca etkisni görürsün üstelik ilk baslarda yarım doz alman daha sağlıklı daha sonra alman gereken doza ulasirsin... geçmiş olsun
Doktorun önerdiği dozun üstünde kullanma. Özellikle antidepresanlarda doz aşımı hiç iyi değildir. Fakat uyku sebebiyle kullanıyorsan doktoruna da danışman şartıyla sana başka ilaç önerebilirim.
Tamam sadece uyku sorunu sebebiyle mi gittin yoksa psikolojik sebepler mi var?
peki detaya girmeyelim o zaman ama doktora tekrar gittiğinde uykun için remeron iyi dediler kullanabilir miyim dersin. Fakat bu hapı sürekli kullanmamalısın çünkü devamlı içersen alışkanlık yapar ve içmeden uyuyamazsın. Düzene girdiğinde 2-3 hafta sonra bırak olur mu? Bu arada resindeki kişiyi yabancı bir tanıdık kıza benzettim hatta tıpkı o. Sen misin bu resimdeki?
Rica ederim.
dr reçetesiz ve danışmadan ilaç almayınız kullanmayınızı dozunu arttırmayınız malum hepsinin yan etkisi oluyor ve hiç dikkate almıyoruz
Bende yeni kullanacağım, şimdilerde nasıl etkili bir ilaç mı yoksa değil mi deneyimlerini paylaşır mısın, teşekkürler.
Bende bu laro×yl ye dun gece basladim migrenim var 23 yildir noroloji doktorumm verdi sabah uyanip ayilamadimm felaket uyku yaptii.. cok kulo aldiriyrmuss bilen varmii
neden ilaç kullanıyorsun hayırdır ?
yaa bak işte bunların hepsi sinir stres senin yaşın kaç bu yaşta bu sinir stres bana bir mizah eder misin?
tamam da bu kadar genç yaşta sinirinin sebebi ne eğer özelse burada anlatamam dersen özelden anlat.
etken maddesi neymiş?
uyuyamıyosan dozunu arttır ama yan etkisi çok benden söylemesi.
yok kilo aldırmaz da uyuşukluk yapar kafan karışık olur dersleri anlayamazsın
işe yaradı mı
Laroxyl kilo aldırıyormu
Onela
neden içiyosun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?