Merhaba hamilelik şüphem var , ilişkiden 2 gün sonra ertesi gün hapı kullandım ve şu an kanamam var ailemin hiç bir seyden haberi yok düşük yapmak istiyorum. Belim ve kasıklarım ağrıyor ama yerleşme kanaması mı , düşük kanaması mı yoksa regl başlangıcı mı bilmiyorum ( normal zamanda asla regl olmuyorum hormonel bozukluktan sadece ilaçla olabiliyorum)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadın doğuma git onunla bu durumu konuş ayıp değil.
Ayıp olmadığını biliyorum. Babam şizofreni tedavisi görüyor ve beni kesinlikle öldürür annemle görüşmüyorum bile
Bence bu konuda bilgili birini tanıyorsan, yüz yüze konuş. Buradan aldığın bilgiyle işi riske atma
Maalesef tanıdığım kimse yok. Şuanda doktora gitmemde mümkün değil
son adetten kaç gün sonra ilişki oldu
Değildir
üçüde olabilir
Kanama ne renkte?
Neden 2 gün sonra alıyorsun kızım sen hemen içmen lazımdı
Kahverengi leke mi geldi yoksa kırmızı kan mı
Çok koyu bir kahverengi değil ve yapısı çok afedersin ama sümük gibi
Ne kadar geldi geldi ve kesildi mi yoksa sürekli geliyor mu adet gbi?
Dün çok az lekelenme gibiydi bu gün tuvalete her girdiğimde ortalama bir avuc ici kadar ya da daha az bir şekilde geliyor peçete ile sildiğim zamanda yine sümük gibi lekeler oluyor.
Bu yerlesme olabilir neden dersen aynısı bendede oldu... Kese olusmus olabilir ve yanında da kanama bölgesi olabilir Şu an sende bende öyleydi. Bu renkte ve sümüksü gelmesi düşük anlamına gelmiyor hemen test al yarın bence.
Benim öyleydi kurtaj oldum özelde...
Kaça oldun ve herhangi bir yerde raporda tahlilerde vb yerlde gözüküypr mu
6000 ben 5 kez aynı yerde kurtaj oldum sürrkli fiyat artıyor hemen randevu al testten sonra hayır hayır kayıtlara gecmiyot. Vakumlu kurtaj diye arastır
1 hafta oldu idrar testinde çıkar mı peki? Yoksa kan testi yaptırmam gerekiyor mu
1 hafta olduysa erken gebelik testi al o kesin sonuc veriyor cıkar erken gebelik testinde cıkıyo
Bu kanamanın ertesi gün hapı ile ilgisi olamaz mı nolur olsun hamile olmak istemiyorum
Ertesi gün hapı gebeliği önlüyor ama kesin değil ben 8 saat sonra almama ragmen ellayı hamile kaldığımı biliyorum... Son hamileliğimde tıpkı sendeki gbi kanamalar oldu erken gblk testi yaptım hamile olduğum cıktı ve hemen kurtaj oldum. Kurtaj olmak için de gec kalma çünkü yasal bi surec var. Erkek arkadasının menisinin içine aktıgına eminmisin
Erkek arkadasına bu durumu söyle eger öyleyse kurtajı o karsılasın 1 saatlik Bi işlemm. Gidiş geliş operasyon bende 1 saat sürdü yani. Kayıtlara da gecmiyor. Korkma o adam korksun. Maddi olarak kurtaj parasını sen karsılayabilirsen de sorun etme öyleyse aldırırsın
Kızlık zarım bozulmadı , ama spermlerinin rahim agzinda olduğunu biliyorum
Erkek arkadaşım maddi olarak bunu karşılayamaz benimde karşılamam pek mümkün değil
Kan testini gizli yapan özel hastaneler olduğunu biliyorum fakat kurtajı da gizli yapıyorlar mı?
Kızlık zarı bozulmadı mı öyle Bi ihtimal yok bozuldu sen anlamadın herhalde. Bazılarında kan akmaz çünkü bozulsa bile. Baban da sizofreni tedavisi görüyormuş ne yapmayı planlıyorsun şimdi. Karsılamak zorunda kredi ceksin yinede ol. Dogarsa hiç bakamaz babalık edemez ozaman.
Yinede kesin hamilesin diyemem yarın al testi silik Bi cızgi bile cıksa hamilesin demek ama mutlaka erken gebelik testi al
İşinnsaçma tarafı ön tarafa girmedi , sadece boşalma esnasında spermenlerini rahim agzına bıraktı. Fakat bu tarz şeyleri yaşamam normal değil. Dediğim gibi normalinde adet olmuyorum herhangi bir adet söktürücüde almadım
Annem yeniden evlendi babamda şizofren kimseye bu durumu anlatamam ve gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tek düşündüğüm eğer böyle bir durum varsa haziranda sınava gireceğim (bir üniversite bitirdim kendimi denemek için bir daha girdim) herhangi bir bölüm seçip farklı şehire gitmeyi düşünüyorum
Cok üzgünüm keşke yapmasaydı düşüncesizlik bu. Ön tarafa girmedi ama girişine sokarak bosaldıysa meni direk yumurtalıklara ulasabilir. Ayaga kalktığında içinden aktıysa sorun var demektir. Hemen işeyip o hapı içmen 100 de 100 sonuc verebilirdi hem cok gec almışsın hemde bu adam niye böyle düşüncesiz. Senin durumunj bilmiyor mu kac yasında o adam
24 yaşında gerçek yüzünü o olaydan sonra tanıdım. Adam yaralama gibi bir çok sabıkası varmış. şu an onada söyleyemiyorum hamilelik şüphem olduğunu bile bilmiyor
Söyle kocaman cocuk yaptıysa bedelini ödesin