Merhaba KScanlar, nasılsınız?
Iyy iğrenç filan demeyin insanların çoğu genellikle stres altında kaşıyıp yara kabuğunu yoluyor.
Elbette bende neremde yara çıksa yolmam ama bazen başımı sert kaşıyınca yara çıkarsa mevsimsel alerji filan. İstemsizce yapıyorum sonra kolonya dökünce yakıyor haliyle hoşuma gidiyor sebepsiz acısı 🤪
Dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Iyy iğrenç filan demeyin insanların çoğu genellikle stres altında kaşıyıp yara kabuğunu yoluyor.
Elbette bende neremde yara çıksa yolmam ama bazen başımı sert kaşıyınca yara çıkarsa mevsimsel alerji filan. İstemsizce yapıyorum sonra kolonya dökünce yakıyor haliyle hoşuma gidiyor sebepsiz acısı 🤪
Dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Severim bende
Acı eşiğimizi kontrol etmek için güzel bir test bence.
Malum insana acıda lazım.
Büyük yaralarda tabi yapamıyorum ama yüzeysel ve küçük yaralarda yalan yok benim de hoşuma gidiyor :D
Çocukken yapardım hangi akılla yapıyordum hiç bilmiyorum 😂😂
Tam olarak öyle değilde mesela diş etim şişse inadına o şiş yere bastırırım o acı hissinden keyif alıyorum. 😅
Elbette bunun farklı küçük versiyonları var çok garip bir his insan nedense o küçük acıları istiyor.
Bunu okurken benim dişim ağrıdı djndndhd
Üstüne bastır iyi olur 😂
Yok gerçekte değil psikolojik olarak xvvbhc
Hayır o ne öyle fjdnjsksms
Oppa bu arada soruma baktın mı? Sen Süper modsun ya belki bir şeyler yaparsın
Baktım bir yorumu kaldırdım. Soruya gelince bu anlamda eskiye oranla esneklik mevcut. Çok sıkı kurallar olunca şikayetler artmıştı, bizlere gelen direktiflere göre benimde hoşuma gitmiyor bazı soru ve yorum tipleri. İster istemez kaldırıyorum fakat siteye geri iade ediliyor. Ama şu konuda için rahat olsun. Böyle tip sorular popüler seçilmiyor kendi içinde geride kalıyor popülerlik boyutu gelen yorumlara bağlı kalıyor.
Şimdi soruyu bulup gerekeni yapsam iade edilme oranı yüksek o bakımdan boşu boşuna ben ceza almamak için sessizliğimi korumak istiyorum.
Ama abi bu o soru düpedüz kural ihlali! Ağlayacağım sinirden ya, kafalarına göre soru beğenip kaldırıyorlar 😩
Yapabileceğin bir şey yoksa önemli değil ama gerçekten sinirden titriyorum
Senin için kaldırayım linki atsana üç beş ceza almışız önemli değil belki geri yüklenmez
Çok teşekkür ederim ama link atmayı bilmiyorum o soruyu nasıl bulacağımı da bilmiyorum. Yorum yapmıştım ama Allah c. ezasını versin yorumumu kaldırmış. Yorumda caneri etiketledim zaten, kaldırılınca da soru açmaya karar verdim. Allah'tan ekran görüntüsünü almıştım.
Görev tamamdır
Kaldırdın mı?
Evet
Nasıl bulabildin o soruyu peki abi?
Beni rahatlatmak için mi söylüyorsun🙂
Elbette hayır rahatlatmak için neden yalan söyleyeyim söz verdim.
Soruyu ise ekran görüntünde kişilik karakter bölümünde olduğu belli oluyordu o kategori de aşağılar da kalmıştı baktım buldum kaldırdım. Artık iş adminlere kalıyor. Veya soru sahibinin sorum da sorun yoktu neden kalktı diye yönetime mesaj atmasına.
İnceleme sonucu bir şey yoksa geri yüklerler siteye ama varsa geçmiş olsun sorusu gider. Xper cezası alır.
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek.
💐