Evet arkadaşlar bizim sülalemde herkes aşı oldu bir ben hiç aşı olmadım pişmanda değilim. Ama aşı olup pişman oldugunu soyleyenler vari
Sizde durumlar nasil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet arkadaşlar bizim sülalemde herkes aşı oldu bir ben hiç aşı olmadım pişmanda değilim. Ama aşı olup pişman oldugunu soyleyenler vari
Sizde durumlar nasil
Ya ben boşu boşuna aşı oldum 😂 stajdan geçebilmem için aşı belgesi şarttı staj bitti 1 doz sinovac oldum belgeyi götürdüm buna gerek yok ki dediler 😂 başta şart koştular sonunda gerek yok dediler saçma bir şeydi ya güldüğüme bakma sinirliyim. Her kafadan bir ses çıkıyordu o zaman. Halbuki şart diye bir şey yokmuş insanların uydurmasıymış.
İyi yapmışsın
Cevap
5Cevap
ben 2 kez oldum
2 aşı oldum bir fark yok. Corona da geçirdim çok hafifti. İlaçların etkisinden dolayı olduğunu düşünüyorum.
Keyfen oldum. Yksa bı gereği yoktu.
askeriye de zorunlu oldum
Mobbing ve baskı ile aşı olmak zorunda kaldım.
Doktorum yüzünden 2 doz BionTech oldum.
Kanser atlattığım için pandemi döneminde, kanser atlatanların özellikle benim bağışıklığım zayıf olduğu için BionTech olmamı söyledi. Babam da bunu duyunca tabi 2 doz aşı oldurttu. Her 2 dozda da aşıya reaksiyon gösterdim. Kurtardı mı peki? Geçen sene kışın sonuna doğru korona oldum. Bir faydası yok bencə.
Təşəkkür edərim, evət. Dediğinize katılıyorum, aşı olmayanlar daha hafif geçiriyor, ben süründüm diyebilirim. Kemiklerime birileri vurmuş gibi ağrıyordu. Tuhaf bir hastalık.
Kırım tatarıyım. Ateş konusunda evət 39 un altına düşmüyordu. Belki yaşlılara fayda vermiştir ama bu yaşta bize aşı yapılmasının yazık olduğunu düşünüyorum.
Evət, 2 kez atlattım. 💆🏼♀️ 3. henüz şüphe durumunda...
Təşəkkür edərim, açıkçası böyle şeylerden pek korkmuyorum. Nefes aldığımız sürece umut var...
Sağolun🙏🏻
Ben oldum, gayet iyi.
olmadım direndim
Tebrik ederim sizide
bende kendimi tebrik ediyorum
Aynen bende kendimi:)
bana herkes çok zekisin ha keşke bizde olmasaydık diyolar 😂
Valla annem 4 doz aşili bana keşke seni dinleseydim diyor
bana da annem diyo aynısını 😀
ben anneme bak olma anne sakın dedim dinlemedi beni
Ayniyiz sizle valla
babamda olda ol diye başımın etini yemişti