Güncellemeler
+1 yıl
Bu saygısız insan topluluğu yüzünden sessiz aklı başında insanların olduğu bir yere taşınmak istiyorum.
Arkadaşlar topları bağırtıları çığlıkları hiç bitmiyor. Benim kulaklarımda mı hassasiyet var? Tıpta hangi alan bununla ilgileniyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz çocuk olmadınız mı bırakın mutlu olsunlar büyüyünce dertleri de büyücek deren
bekara karı boşamak kolay demişler. biz de olduk ama biz laftan anlardık. Biz 25 - 30 çocuk aynı sokakta bağıra çağıra koşup zıplamazdık. büyüklerimize saygısızlık yapmazdık.
Hala bu kafadamısınız ya ilginç 🤨
Adı üstünde ço cuk - ço cuk
anormal şeyi çocuk diye normalleştiremezsin. insanlar 3 vardiya çalışıyor, uyuyanlar oluyor, okuyanlar ders çalışıyor, hasta olanlar istirahat ediyor. kimsenin saygısız çocuğunun zırıltısını dinlemek zorunda değil kimse. sizde herhalde çocuk yapıp 12-13 saat sokağa atanlardansınız.
boş konuşma burada. anlaşılan düzgün bir mahallede yaşıyorsun. gürültüden haberin yok.
Benim çocuklarım günde yarım saat sitemin parkında oynuyor sokağa salmak nedir nasıl bi uslüp bu rahatsızsanız aileleriyle görüşün çocuklar sizi anlayacak kapasitede değil çocuklardan olgunluk beklemenizden anlamak lazımda neyse
Uslüpdan anlaşılıyor sizinde zaten
bana sitede oturup, anormal olan benmişim gibi konuşma. boş konuşuyorsun demekle haklıymışım. ben çocuklardan ve ailelerinden saygı bekliyorum. kimseden anlayış bekleyen yok. ben olması gerekeni söylüyorum çünkü. buna anlayış beklemek diyemezsin. bunlar çocuk değil yam yam. günde 12 13 saat sokakta bir yerleri yırtılana kadar bağıran top oynayan yaratıklar. önyargılı olmak iyi değil. bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın.
Of bende ya özellikle uyurken😒
plastik tıkaç al onla uyu
www.trendyol.com/.../gurultu-ve-ses-onleyici-kulak-tikaci-ge1425-24db-p-47591860
Uha çok iyi djfjd
Çok gürültü yapıyorlarsa normal rahatsız olman
laftan da anlamıyorlar, geçen sen ön sokaktakiler yapıyordu. Uzaktan akrabaların çocukları genelde. Bağırdığım zaman suçlu ben oluyordum. Öğlen 11 den gece 1 - 2 ye kadar gürültüleri bitmiyor. Normal geliyor bu onlara.
Bence taşınmaya çalış maddi durumun elveriyorsa