Bu yolla poşeti battı gibi hissediyorum sanki kullandıgım ilaç süreci boyunca her ilaca poşetten çkarırken ktuya kutudan elime elimden hapa geçecek pislik gibi geliyor keşke ayakkabı giydiğim elimle tutmasaydım poşeti. pahalı da bi olan bıda alamam. Poşeti de değiştirmedim benden kaynaaklı bir sorun gibi düşüneyim diye. Bu ilaç değil aslında probiyotik. Laktobasil alıyorum ağızdan. Yani ben hasta değilim ama bu olay yüzünden her gün pislik girecek vücuduma ve bu yüzden enfeksiyon kapıcam gibi geliyor. Çünkü hapa yapışmıs olucak gibi pislik. Kapsül bu bu arada. Daha kötüleştirir mi sonuçta vücuda pislik ile beraber alıyor oluyorum belki ilacı. Bir de 30 gün boyunca buna maruz kalıyor gibi hissedicem her gün ilaç kullanma motivesini geçtim resmen intihar gibi geliyor artık. Her gün sorunlu olduğunu düşündüğüm bir şeyi içmek. Yani midede mikroplar ölüyor biliyorum ilerlemiyor ama hapla beraber mikrobu alma fikri korkutuyor. Yapışıyor sonuçta ve çözünürken illaki kapsülün üstündeki mikrıp ile karşılaşıp karışacak tedavi bozulcak etkisi azalacak ya da tamamen hasta değilken hasta edecek gibi hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Takıntı seviyen gerçekten çok üst boyutta. Silkelen ve kendine gel bu düşündüğün dogru olsa herkes ölür ya da hastanelik olurdu. Mikroplar bizi güçlü yapar bazen üstelik o ona değdi o öbürüne değdi diye düşünürsen sonsuz bi döngüye girersin. Direk ayakkabını ekleyip içsen bile bisey olmaz kaldı ki sen poşetin içindeki ilaç kutusunun da içindeki hapi düşünüyorsun. Ve takıntım için acilen bisyeler yap
Çok teşekkür ederimm zaten ağır OKB var biliyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum hem halihazırda kullandıgım probiyotik varken etkileşime girer diye. Hem de mitral kapağımda eser miktarda yetersizlik var kalp hastası sayılır mıyım bılmıyom çoğu insanda olr demişti doktor spora falan engel değil bişey yok gibi yani. Ama yine de psikiyatrik ilaçlar kalbime zarar verir diye içmiyorum. Bir de knk cidden eskiden olsa korkmazdım bunlardan ama ben 2 yıldır üst üste 6 kere enfeksiyon kaptım 30 üstünde antibiyotik kullandım psikolojim çok bozuldu temizlik hastası oldum resmen. Mükemmel yapmak istiyorum n sadece yoksa kendime saygısızlık yapıyor gibi hissediyorum. Bir de diğer insanlardan farklı olduğumu düşünüyorum çünkü çok enfeksiyon kaptım artık antibiyotik direncin oluşur sizin için normal şeyler bunlar ama ben gerçekten çok anormal hissediyorum bir de bu sorularla ugrasıyorum
Daha fazla hasta olma hakkım kalmadı gibi. Zaten bidaha enfeksiyon kapsam enfeksiyon n dediğim de idrar yolu enfeksiyon mantar ve yeşil akıntı kapıncs hepsini birden kapıyorum hayat zindan oluyor bu dıştan bulaşma konusunda bile neler çktim orama bu deydi şu deydi diye. Şimdi de ilaç ile beraber aldığım mikrobu düşünür oldum. Dışarıdan deymeleri yendim ama bu fikir ilk defa geldi aklıma ve ilk defa gelen şeyler korkutuyor beni.
Doktorlara sordum ama buraya da yazayım dedim normal insanlar ne düşünüyor merak ettim
Vücudum içinde olanları bile öğrenmek istiyorum artık o derece taktım
Anlıyorum seni çok zorlanmışsın. Bu arada okb n için ilaç alma zaten psikologla görüş. Ben bi ara antidepresan kullandım takıntılarım azaldı bırakınca tekrar başladı. İlaçlar dediğin gibi hem etkiliyor vücudu hem de ise yaramıyor. Ayrıca sormak istediğin konularda bana yazabilirsin istek atabilrisin
Merhaba yazmak istiyorum
Takip ettim yazar mısın
Selam sana yazmak istiyorum ama yazamadım ya. Bir şey sorcaktım. Ben böyle şeyler düşünmeye devam ediyorum ya. Mesela elimi yıkadıktan sonra tam sildim mi bilmiyorum nemli kaldı hafif sabun kalıntısı kalmiş olmasından korkuyorum havlu da nemli zaten kullanılmaktan dolayı ıslaklıgı tam almadı gibi hissettim. Böyle bu şekilde ilaç poşetini elledim yani sabun kalıntısının ilacı içerken poşetten kaba kaptan hapa geçecek ilaca sabun yapışacak diye korkuyorum
Emin olamıyorum zaten hatırlamıyorum ya. Tedavim boşa gitti gibi hissediyorum. Kendime kızıyorum nnaptıgımı bilmediğim. için benm ilaç kullanmam gerek gerçekten sanırım bunlar normal düşünceler değil mi sence? ama bana takıntı olduğu için aşiri mantıklı geliyor. Sadece düzgün yapmak istemiştim.
Tek yapmam gereken kuru havlu kullanmaktı ya
Meraba bu düşünceler gerçekten hiç normal değil. Biraz rahatlamalısın ne cahil insanlar ilaç kullanıyor. Bisey olsa onlara olurdu millet neler yapıyor görsen. sıvı sabun su degince kolayca giden bisey korkma kalıntı kalmamıştır zaten kalsa bile gözle gozukur. Beyaz ya da köpük olur. Hem kapalı ilaca bisey değmez ki hadi diyelim biraz sabun değdi yine de bence bisey olmaz. Sabun tadı ağzına gelirdi değmiş olsa. Sürekli havlu falan da değiştirme havlu nemli olsa da ne olacak ki? İnsanlar eskiden savaşta yoksullukta ne şartlarda hayatta kalmışlar görsen. Zaten Allah bizi yaratırken vücudumuzu her şeyimizi ona göre yaratmış düzenlemiş öyle basit bir şeyler bizi yıkamaz.
Poşeti tutup at
Elini yıka
Yeni bir poşete koy ilaçları
Sonrada pisikolog'dan randevu al
Poşetten çıkarırken deyecek işte kutu
Bide çıkardım elimi yıkamadan başka poşete koydum
O poşeti at elini yıka yeni poşete koy
Yıkamadan koydum işte aslında paranoyağım biraz belki o elimle tutmamısımdır poşetihayal kuruyo olabilirm inş da öyledir. Naptıgımı bılmıyom
Acilen psikolojik destek almalısın
Baksana bi yoruma yazdım uzun uzun