AArkdşlar ben ayakkabımı giydim ayakkabı pis olur bilirsiniz sonra ilaç Satın almaya gittim ayakkabı ellediğim elimle poşeti tuttm?

Bu yolla poşeti battı gibi hissediyorum sanki kullandıgım ilaç süreci boyunca her ilaca poşetten çkarırken ktuya kutudan elime elimden hapa geçecek pislik gibi geliyor keşke ayakkabı giydiğim elimle tutmasaydım poşeti. pahalı da bi olan bıda alamam. Poşeti de değiştirmedim benden kaynaaklı bir sorun gibi düşüneyim diye. Bu ilaç değil aslında probiyotik. Laktobasil alıyorum ağızdan. Yani ben hasta değilim ama bu olay yüzünden her gün pislik girecek vücuduma ve bu yüzden enfeksiyon kapıcam gibi geliyor. Çünkü hapa yapışmıs olucak gibi pislik. Kapsül bu bu arada. Daha kötüleştirir mi sonuçta vücuda pislik ile beraber alıyor oluyorum belki ilacı. Bir de 30 gün boyunca buna maruz kalıyor gibi hissedicem her gün ilaç kullanma motivesini geçtim resmen intihar gibi geliyor artık. Her gün sorunlu olduğunu düşündüğüm bir şeyi içmek. Yani midede mikroplar ölüyor biliyorum ilerlemiyor ama hapla beraber mikrobu alma fikri korkutuyor. Yapışıyor sonuçta ve çözünürken illaki kapsülün üstündeki mikrıp ile karşılaşıp karışacak tedavi bozulcak etkisi azalacak ya da tamamen hasta değilken hasta edecek gibi hissediyorum

AArkdşlar ben ayakkabımı giydim ayakkabı pis olur bilirsiniz sonra ilaç Satın almaya gittim ayakkabı ellediğim elimle poşeti tuttm?