Herkese merhaba benim kalbimde ve akciğerimde bir sorun olmadığı hâlde sürekli kalbimi dinliyorum, kalp atışlarımı sayıyorum, nefesimi kontrol ediyorum elimle burnumdan çıkan havayı kontrol ediyorum özellikle kalabalık ortamlara girmek istemiyorum kalbimi ve nefesimi dinlemek için.
yapmak istemiyorum ama elimde değil bunun sebebi ne olabilir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Psikolojik takıntı farklı şeylere yoğunlaş mesela yor kendini uykusuz kalana kadar uyuma çoook uykun geldiğini
Hissettiğinde kafanı vur uyu farklı şeylere odaklan zamanla aklına bile gelmez
3 aydır böyleyim sadece uyurken rahat ettiğim için hep uyumak istiyorum 3 aydır günlerimin çoğu uyumakla geçiyor ya da öylece yatmakla işte bile kafamı masaya vurup yatıyorum o dereceye geldim
Gündelik nasıl bir hayat geçiriyorsun
Sabah kalkıyorum yemek yiyorum sonra direkt yatağa gidiyorum sosyal medyada takılıyorum ama bu esnada sürekli nefesimi falan kontrol ediyorum sonra yoruluyorum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum her neyse bir şekilde akşam oluyor akşam yemeğimi de yiyorum sonra yine direkt yatağa gidip sabaha kadar uyuyorum böyle geçiyor günlerim 3 aydır hiç dışarı çıkasım işe gidesim yok😐
İşe derken? İşin yok bence
İşim var cumartesi gitmiyorum cumartesi günlerim böyle geçiyor onun dışında işte de çok aktif olamıyorum işten dönünce de yemek yiyip direkt uyuyorum işle ne alakası var bunun
Ne bileyim bu tempoda bunu takıntı yapman garip geldi
İşimi yaparken de kontrol ediyorum elimde değil tabi kalbimi dinlemek daha zor oluyor o yüzden genelde hep nefesimi kontrol ediyorum elimle işe odaklanmakta zorlanıyorum zaten en büyük problemlerimden biri de odaklanmak oldu 3 aydan beri nefesim ve kalbim dışında bi şeye odaklanmakta çok zorlanıyorum
Düzelir
Panik atak mi var sende? Eğer öyle ise kendini bir sal hayat devam ediyor... Psikolojikmen öyle hissediyorsun
Panik atak yok ama özel doktorun dediğine göre anksiyete bozukluğu var o da yapar mı bunları bir de nefes darlığı, mide bulantısı ve bedende uyuşma var
Olabilir yapar ama kalp çarpıntısı falan da hissediyorsan panik atak olma ihtimali de yüksek. Ama doktor daha iyi bilir tabi
Kalp çarpıntısı falan yok ama yine de kalbimi kontrol ediyorum daha çok kalbim atmıyormuş gibi hissediyorum bu yüzden bi ara hep tansiyon aletiyle geziyordum artık daha çok nefesimi kontrol ediyorum bu şekilde geçiyor günlerim