Güncellemeler
+1 yıl
Dış yanak
Şeftalimin 🍑 yanak kısmında son birkaç haftadır bir ucu beyaz beze gibi bir şey vardı. Dün duşta keseledim ve kanadı o şey, dünden beri biraz kanıyor bugün bile kanama devam ediyor yani çok çok az ama kan geliyor. Ne bu sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnsan orayı hiç keseler mi yavrucum slk mısın kdjgjfg
Çok keselemedim biraz keseledim napim temizlensin diye. Oray keselemeden rahat edemem 🍑🫧🧼
Elinle yıkamalısın
dusta keselemen az olmus zimparalasaydin keske
Y cidden şeyimi keselemem yanlış mı niye herkes böyle diyor? Kese çok sert değil
yanlis tabii ki.. elinle temizligini saglayacaksin
Sabah sabah seftali cekti canim
Benim kanlı şeftalimi ye
Vampir miyim lan ben
Öp geçsin şeftalimdeki kanayan yer 🥺😔
Öpeyim yalniz gerisi gelir
Görmeden bişey diyemem
hizliresime atarmısın.
Ne güzel yerim o şeftalini
Gecer ya yara olmusturr
ne şeftalisi
Vajinusmus
geçmiş olsun canım
Ur bence
Ur ne
Timör
Hassie lan daha 18 yaşındayım
😂😂😂😂
Ayrıca benimki dış yanakta iç değil
Geçmiş olsun üroloji doktoru olarak söylüyorum
Ya of yürü git be belkide normal bişe
Çok kişi geldi senin gibi çok kişi de sedyede çıktı...
Sedyede ne ya
Morga..
OLUM O NE LAN
Ölüm bazen erkenden geliyor çok gençsin ama yapacak bişey yok 😔
Yo ölcem diye üzülmemki sevinirim ne güzel bu dünyadan kurtulucam ve Allah’a kavuşucam. Zaten çok yaşamak istemiyordum Hazreti Fatıma gibi en geç 25 yaşında ölmek istiyordum
Şaka yapıyorum 😆
Ağzınatükirim senin lan
🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
Bide gülüyor yaaa kanlı şeftalimi yüzüne sürim senin
İğrençleşme
HAKETTİN sus
İnşallah ur çıkar
İNŞALLAH ANAN MEME KANSERİ ÖLÜR ACI ÇEKE ÇEKE GEBERİR BABANIN YARRRRRAĞI KESİLİR BABAN TOP OLUR İNŞALLLLAAAAHHHH SENDE KANSER OLURSUN ÇOCUKLARINDA TÜM SÜLALENDE OLUR ACI ÇEKE ÇEKE GEBERİRSİNİZ LAN ORRRROOOSSSSBOOOÇOCUĞUUUU O MEME KANSERİ ANANIN KILLI AMMMMMINI SİKİİİİYİMMMMMMMMM
Kskdncnsms yazık sanaaaa 😂😂😂
LAN GEÇEN NOLDUUUUUUU DUR SANA ANLATİYİM GEÇEN SENİN ANANIN GÖTTTTTTÜNÜ Bİ SİKKKKKKTİM Bİ SİKKKKKKTİMMM KAŞŞŞŞŞŞAR “AĞĞĞĞĞĞĞ” DİYE BAĞIRIYODU AMAAAAN NEYSE BİŞE OLMAZ BAĞIRIR BAĞIRIR SUSAR DEDİM VE SİKKKKKKMEYE DEVAM ETTİM YAKLAŞIK 45 DAKİKA SONRA Bİ BAKTIMKİ AYYYYYY NE GÖRİYİM KAŞŞŞŞŞŞŞARIN GÖTTTTTTTT DELİĞİ AĞZINA KADAR YIRTILMIŞ KAŞŞŞŞŞŞAR GEBERMİŞ GİTMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NEYSE SONRA DOKTORA GÖTÜRDÜM YA DOKTOR BEY Bİ HAL ÇARESİ var mı BU KAFİRİN ANNESİ GÖTTTTTTTTTÜ YIRTIK KAŞŞŞŞŞŞŞŞŞAR ÖLDÜ TEKRAR DÜNYAYA DÖNME İHTİMALİ VAR MI DEDİM YOK DEDİ BENDE ALDIM ORRRRRRROSSSSSBOOOONUN ÖLÜ VÜCUDUNUDA SİKKKKKKKKKKKKTİM SONRA TOPRAĞA GÖMDÜM KAŞŞŞŞŞŞŞŞARI YANİ UZUN LAFIN KISASI ANNEN ÖLDÜ AŞŞŞŞŞŞALIK KAFİR Bİ KAŞŞŞŞŞŞAR DAHA EKSİLDİ BU DÜNYADAN🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
Bi muaneye git