Evet kullandım
Hayır kullanmadım
Ben deli miyim? Ne işim olur?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet kullandım tabi ki de 2 yıl boyunca Prozac sonra da bir kaç ay boyunca Lustral kullandım ama yan etkisi çok olduğu ve hiç bir şeye yaramadığı için de kullanmaktan vaz geçmiştim şu an hiç ibr ilaç kullanmıyorum
Hayir kullanmadim.. Ne zaman kötü olsam hemen gider kütüphaneme girer orada kendi kendimi tedavi ederim.
Tam olarak kendi kendini tedavi edebildiğinden emin misin?
Yani eminim.. hic bu tür ilaclar kullanmadim. Bir insan'in ilk önce kendi recetesi kendisindedir. Bu dedigin haplar insanlari sakinlestirmiyor.. sadece gercekler'e tepkisiz birakir.
Yazik degil'mi toplumda bizim gencligimize bu haplar'i yazip yazip yolluyorlar. Inan bu haplar yerine aktivite kurumlari kurulsa ulkemizde binlerce gencimizi geri kazansak.. Ac gözlü insanoglu..
Belçikadaki gençlerden mi bahsediyosun? 🤔
Belçika da yaşadığın için antidepresan kullanma ihtiyacın olmuyor olabilir mi?
Bunları ve dahası da vardır da aklımda yok isimleri zamanında çok fazla kullandım.
şu an nasılsın peki?
Tekrar kullanmam gerekte kullanmak istemiyorum bende biraz sıkıntı oldu xanax yeşil reçeteli bir ilaç ona alıştım onun aşağısı beni kurtarmıyor. Doktora yalvardım tekrardan aynı ilacı vermesi için biraz tedirgin oldu vermedi.
Yalvardıysan sıkıntı. Onu kullanma bi daha bence de. Başka alternatif yok mu? İlaç dışında sana iyi gelebilecek.
Bir insan ilaca alıştı mı kolay bırakamaz ki
Ben bıraktım ama çok mutsuzum tekrar başlıycam gibi.
Cevap
13Cevap
Kullandım bir ara kaygı ve depresyon vardı 6 ay kullandım
Evelt kullandım anksiyete bozukluğu yaşiyordum seni neyin var.
Bir ara kullanmayı düşünmüştüm ama beynimi uyuşturacağını düşündüğüm için vazgeçmiştim..
Kullandım evet sonra bıraktım devamlı kullanmak tehlikeli
Bağımlılık yapar diye mi?
Bsğımlılık degil kafayı sıyırmayayım diye 😇
😅😅
Evet kullanıyorum hatta. Ama bitti, yazdıramsdım anasını satiim
Neden anasını? Babası dururken!
Mantıklı 😅
Kullanmadım. Umarım gerekli olmaz.
Umarım
Hiç gerek duymadım çok şükür
bağımlılık yapmasın sonra 😀
Hayır kullanmadım