Doktorların hastalığımı bulamama ihtimali?

arkadaşlar merhaba belki bu başlıktan dolayı beni linçleyecek olabilirsiniz fakat ben yaklaşık 4 aydır nefes darlığı çekiyorum bi gece ansızın başladı ve her gün daha kötüye gidiyor ve her an oluyor yani ne kadar can sıkıcı bi durum olduğunu belki tahmin bile edemiyorsunuzdur her yere gittim 3 kere akciğer filmi çektirdim temiz yetmedi tomografi çektirdim o da temiz birçok kez sırtımı dinlediler temiz kalbime baktırdım ilk başta hep tansiyon aletiyle geziyordum kalp krizi geçirebilirim çünkü nefes darlığı çekiyorum diye neyse EKG EKO holter hepsini yaptım hiçbir şey çıkmadı neyse en son bi doktora daha gittim sırtımı dinledi burnumdan nefes aldım hiç nefes almıyorsun dedi burnun tıkalı galiba KBB görün dedi burnum tıkalı değil ama KBB doktoruna da gittim bi şey yok dediler en son özele gittim genel tababet doktoruna o da sırtımı dinledi kalbimi dinledi kanımdaki oksijen seviyesine falan baktı ama onlara zaten acil de bakıyordu her neyse işte senin hiçbir şeyin yok psikolojik yapıyorsun dedi bikaç gün sonra tekrar çağırdı ve kontrol etti tekrar bir şeyin yok dedi psikolojik tanısı koydu bi şeylerle meşgul olursa geçer dedi bir şeylerle meşgul oluyorum evet birçok kez nefesimi unutuyorum fakat hani derler ya bedende bir problem varsa beden sana onu kafana vura vura öğretir ha öyle işte bi şeylerle meşgul oluyorum en azından birkaç kere psikolojik olduğuna inandırmaya çalıştım kendimi film izledim hatta beni mutlu edem her şeyi yapıyorum yine de orada belli ediyor kendini zorlanıyorum yani ben ve bedenim bunun farkında bedenim de zorlanıyor zaten benim nefes darlığım nefes açlığı gibi de değil yani nefesi içime doldurabiliyorum ama çok zor alarak dolduruyorum kaygılandığım bir şey de yok zaten doktorlara bunu söylüyorum dinlemiyorlar bile bende bir şey var kesinlikle bir şey var yoksa ben beynimi bi şeyle meşgul ettiğimde bu şey geçmez miydi psikolojik nefes açlığı yaşayan neredeyse herkesin yorumlarını okudum videolarını izledim herkes bi şeyle meşgul olduğunda geçtiğini söylüyor evet bunun farkındayım bi şeyle meşgul olunca geçer ama benimkisi geçmiyor işte bunun psikolojik olma ihtimali nedir yani benim şu an hiçbir problemim yok kafamda kaygı olarak bendeki belirtiler Mide bulantısı nefes darlığı baş dönmesi ve terleme ya da dahs doğrusu sıcak basması (aşırı soğuk ni ortama bile girsem sıcak basıyor)Gece uyurken hiçbir problem olmuyor gece rahat uyuyorum ama sabah uyandığımda geçen günden daha beter bi şekilde uyanıyorum yani gece uyurken sanki nefesim yorulmuş ben uyandığımda o yorgunlukla uyanıyorum...

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar belirtiler arasında öksürük de var
Doktorların hastalığımı bulamama ihtimali?