arkadaşlar merhaba belki bu başlıktan dolayı beni linçleyecek olabilirsiniz fakat ben yaklaşık 4 aydır nefes darlığı çekiyorum bi gece ansızın başladı ve her gün daha kötüye gidiyor ve her an oluyor yani ne kadar can sıkıcı bi durum olduğunu belki tahmin bile edemiyorsunuzdur her yere gittim 3 kere akciğer filmi çektirdim temiz yetmedi tomografi çektirdim o da temiz birçok kez sırtımı dinlediler temiz kalbime baktırdım ilk başta hep tansiyon aletiyle geziyordum kalp krizi geçirebilirim çünkü nefes darlığı çekiyorum diye neyse EKG EKO holter hepsini yaptım hiçbir şey çıkmadı neyse en son bi doktora daha gittim sırtımı dinledi burnumdan nefes aldım hiç nefes almıyorsun dedi burnun tıkalı galiba KBB görün dedi burnum tıkalı değil ama KBB doktoruna da gittim bi şey yok dediler en son özele gittim genel tababet doktoruna o da sırtımı dinledi kalbimi dinledi kanımdaki oksijen seviyesine falan baktı ama onlara zaten acil de bakıyordu her neyse işte senin hiçbir şeyin yok psikolojik yapıyorsun dedi bikaç gün sonra tekrar çağırdı ve kontrol etti tekrar bir şeyin yok dedi psikolojik tanısı koydu bi şeylerle meşgul olursa geçer dedi bir şeylerle meşgul oluyorum evet birçok kez nefesimi unutuyorum fakat hani derler ya bedende bir problem varsa beden sana onu kafana vura vura öğretir ha öyle işte bi şeylerle meşgul oluyorum en azından birkaç kere psikolojik olduğuna inandırmaya çalıştım kendimi film izledim hatta beni mutlu edem her şeyi yapıyorum yine de orada belli ediyor kendini zorlanıyorum yani ben ve bedenim bunun farkında bedenim de zorlanıyor zaten benim nefes darlığım nefes açlığı gibi de değil yani nefesi içime doldurabiliyorum ama çok zor alarak dolduruyorum kaygılandığım bir şey de yok zaten doktorlara bunu söylüyorum dinlemiyorlar bile bende bir şey var kesinlikle bir şey var yoksa ben beynimi bi şeyle meşgul ettiğimde bu şey geçmez miydi psikolojik nefes açlığı yaşayan neredeyse herkesin yorumlarını okudum videolarını izledim herkes bi şeyle meşgul olduğunda geçtiğini söylüyor evet bunun farkındayım bi şeyle meşgul olunca geçer ama benimkisi geçmiyor işte bunun psikolojik olma ihtimali nedir yani benim şu an hiçbir problemim yok kafamda kaygı olarak bendeki belirtiler Mide bulantısı nefes darlığı baş dönmesi ve terleme ya da dahs doğrusu sıcak basması (aşırı soğuk ni ortama bile girsem sıcak basıyor)Gece uyurken hiçbir problem olmuyor gece rahat uyuyorum ama sabah uyandığımda geçen günden daha beter bi şekilde uyanıyorum yani gece uyurken sanki nefesim yorulmuş ben uyandığımda o yorgunlukla uyanıyorum...
Doktorların hastalığımı bulamama ihtimali?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar belirtiler arasında öksürük de var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burun eti şişmesi olabilir, ameliyatlamı lazerlemi ne yok ediyorlar
Burnum tıkalı değil KBB gittim bi şey olmadığını söyledi
Koah olabilir mi
Sigara içmiyorum hırıltılı solunum falan da yok Aft yaptırdım o da temiz
*Sft
Sende cin olabilir... ya da benim hastalık postural ortostatik taşikardi sendromu da olabilir
Yani cinlerin bile bana dokunmayacak kadar akıllı olduklarını düşünüyorum
Senin sadece ayakta iken mı oluyor yoksa her zaman mı
Yani genelde birileriyle konuşurken falan insanların aynı anda konuşmasını takip edemiyorum mesela o an sanki rüyadaymışım gibi oluyor başım dönüyor beynim duruyormuş gibi kimsenin ne söylediğine odaklanamıyorum o an direkt uykum geliyor uyumak istiyorum
Cinlere inanır mısın
İnanmam
Tamam, Allah şifa versin.
Ağır depresyon geçiriyorsun panik atakla birlikte.
Bilmiyorum, olabilir.
Bu arada yargılamadan cevap verdiğin için çok çoookk teşekkür ederim sana daha💖
Rica ederim geçmiş olsun
Çok teşekkürler✨
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Tam 3 yıldır bunu yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadı. Nefesim yetmiyor boğulacak gibiyim her an
Banada bir anda durduk yere gelmişti ve bidaha hiç gitmedi
Tam olarak nasıl oluyor 3 sene her gün mü oldu çünkü bu şey bende 3-4 aydır her gün oluyor beni hiç bırakmadı çoğu doktor psikolojik diyor ama kaygılandığım bir şey de yok ki neden psikolojik olsun anlamıyorum
7/24 var her saniye var benimde mutlu anımda bile var
Of ya neden oluyor bu hiç bilmiyorum hayatım zehir oldu benim de aynı
Peki sizde şey oluyor mu nefes alırken o aldığın havadan boğulacakmış gibi ya da bi anda nefesim kesilecek korkusu sürekli nefesi kontrol etme nefesim sanki ciğerlere değil de başka bir yerlere gidiyormuş hissi
Evet sürekli esneyerek almaya çalışıyorum nefesim kesilecek gibi
astım muhtemelen
SFT de yaptırdım bi şey çıkmadı o da temiz bu arada yargılamadan cevap verdiğin için çok çook teşekkür ederim 💖