Merhaba yaş 21 22 olucam haftadır aç karnına kalktıgım gibi tansiyonu ölçtürmeye gidiyorum. 13/7 13/6 çıkıyor eczacı normal diyor sizce durum nasıl acaba? Teşekkürler
Not bizim dedeye doktor (dahiliye) aç karnınasabah kalktıktan sonra ölç demiş tansiyonu ordan kendime pay bicip ac karnıma ölçtürüyotum teşekkürler
Not bizim dedeye doktor (dahiliye) aç karnınasabah kalktıktan sonra ölç demiş tansiyonu ordan kendime pay bicip ac karnıma ölçtürüyotum teşekkürler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Normal.
Dinlenir halde 12/8 en ideali zaten.
Hareket ettin sonuçta gidip gelirken o yüzden normal oluyor seninki de
Anladım teşekkür ederim saolun mutlu oldum gerçelten du tansiyon çok karmasık bişey.
Anlık korkunca büyük 13 oluyodur. Normal bence.
Vallah 1hafta olacak nerdeyse hrp bu bantta çıkıyor 13/7 13/6 bi git gelim oluyor evde olsa belki daha doğrunsonuc cıkacak. Teşekkür ederim
Sıkıntı yok bence. Rica ederim.
Anladım son olarak bişey sorsam su sıralar canım sıkkında 1.5 saat ayalta kalmıştım yüryüş filan yapmıştım hafif susamıştım gğneşte vardı o sıra 16 cıkmıstı acaba normalmidir.
Evet normal. Kişinin duygu durumuna göre tansiyon oynamak zorunda, oynamazsa anormaldir zaten. Mesela ben sinirlenince 18/13 falan çıkıyor. ☺️
Anladım teşekkür ederim saolun biraz rahatladım su sıralar taktım kafaya maşallah baya cıkıyormuş🤭sizde gün gün ölçyormusnuz
Gün gün ölçmüyorum daha benim tansiyonum da aşırı çabuk oynar. Gürültüde büyük tansiyonum net 15'tir, sinirlenince en az 18, midem rahatsızsa 14. :- ))) şu an bile stresli dönemimde olduğum için biraz yüksek, hissedebiliyorum.
Daha değil da*
Anladım çıktığında neler hissediyorsunuz acaba. Birde galiba arada da cıksa tabsiyonla yasamaya alısmıs gıbısınız aslında bu biraz iyi iyi bakın kendinize çok sinirlenmryin biraz asabi birisiniz sanırım😂
Hahaha evet, panikli ve asabi biriyim maalesef. Doktorum bazı insanların yapısının böyle olduğunu söyledi, kendine engel olamıyor insan. Ve gerçekten de 15/11 çıktı ölçtüm biraz önce. :- )) Çıkınca ensem ve başım çok ağrıyor, göğsüm sıkışıyor.
Küçüğü normal. Sana göre orta yani... Büyüğüde 12 olabilir ama senin yaşın için emin değilim bence normal
Teşekkürler saolun peki doktorndrğilsiniz biliyorum ama neden düşmez ki hep sabit kaldı 13/7 13/6 şöyle 12 %8 9 çıksa da sevinsem
Bence sevinin 9 olursa kötü çıkmış olur 8 de 9 a yakın 7 yapmaya calişin ve yaşınıza bağlı sabit kalmıştır belki o tansiyon size uygun olabilir cidden bilmiyorum doktor değilim yine doktora kontrole gidin
Anladım çok teşekkürler cakit ayırıp yorum yazdıgınız için
Rica ederimm❤️
Tansiyonun normal hemşireyim
Teşekkürler saolun 💙 aç karnına ölçüm yapmak acaba doğrumu sabah kalktıktan sonra sizde doktora katılıyormusunuz acaba
Tansiyon hastası değilsen açlık tokluk farketmez
Anladım çok teşekkürler saolun son olarak 13/7 13/6 da neden sabit kalır 12lere düşşün çok istiyorum da😢 bşrde son olarak aksam ölçmeye korkuyotum yüksek çıkıcak diye onu yemekten 1 saat öncemi ölçmeliyim
Sen bunu düşünüp stres yaparsan tansiyon yüksek çıkar bu normaldir mesela koşarken ölçek 170/90 civarı çıkar ve 13 ile 12 arasında bi problem yok
Anladım çok teşekkür ederim saolun gercektem vakit ayırıp yazdıgınız için kolay gelsin iyi ki varsınız 💙
Teşekkür ederim iyi akşamlar