Evet yaptırdım onu da biraz sınırda kansızlık var yalnızca. Sorun olarak düşünmedim onu açıkcası. Bu değerleri ilk kez gördüm bu nedenle sormak istedim. Randevumu aldım az önce
Pct değeri yüksek olursa enfeksiyon var demektir. Sizde gözükmüyor. Altında kalmış ama o sizi korkutmasin bağışıklık sistemini güçlendirmeniz lazım. Beslenme alışkanlığınız dan baslayarak
Sonuçlar için randevumu aldım. Aslında bir aciliyet var mı diye soruyu paylaşmak istedim çünkü ilk defa bu terimleri gördüm. Bakacağız doktorumla çok sağolun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunlar sınırda çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum faktörlere bakıldı mi
Henüz değil
Neu değeriniz düşük bağışıklık sisteminiz düşük onu gosteriyor.
Diğeri de bakteri kaynaklı bir enfeksiyonun varlığını. Doktor ne dedi o önemli?
Henüz gitmedim. Randevu alıcam da bi aciliyet var mı diye sormak istedim aslında
Sağlık ihmale gelmez. Tam kan sayımı yaptırın bir de tavsiyem.
Evet yaptırdım onu da biraz sınırda kansızlık var yalnızca. Sorun olarak düşünmedim onu açıkcası. Bu değerleri ilk kez gördüm bu nedenle sormak istedim. Randevumu aldım az önce
Çok bir şey yok dediğim gibi. Neu değeriniz düşük öteki de normal değerin altında onda bişey yok. Yani sadece bağışıklığıniz düşük.
Anlıyorum. Dikkat edeceğim o halde. Yorumunuz için çok teşekkür ederim
Pct değeri yüksek olursa enfeksiyon var demektir. Sizde gözükmüyor. Altında kalmış ama o sizi korkutmasin bağışıklık sistemini güçlendirmeniz lazım. Beslenme alışkanlığınız dan baslayarak
Rica ederim gecmis olsun
MR çektir nörolojik bir şey olabilir
Sonuçlar için randevumu aldım. Aslında bir aciliyet var mı diye soruyu paylaşmak istedim çünkü ilk defa bu terimleri gördüm. Bakacağız doktorumla çok sağolun
Rica ederim en iyi cevabı zaten doktor verecektir geçmiş olsun
Kanında bakteriyel enfeksiyon var
Rica etsem açar mısınız?
Neyi açacam
Bakteriyel enfeksiyon nedir acaba
https://www.acibadem.com.tr/hayat/pct-testi/
Teşekkürler
Kardeşim pct değeri normalden az düşük ne enfeksiyonu yanlış yazdın sanırım
Az miktarda zaten
Diüer sonuçlara göre temiz ama doktor muayenesi şart
Tugay Bey, sağolun açıklamanız için
Hayır enfeksiyon falan yok değer zaten normal sayılır