Boyle bisey var kedimin cenesinde ne yapmam gerekiyor? Kendi kendine toparlar mi? Yeni dogum yaptigi ve yavrularini birakmadigini icin veterinere goturemiyorum napabilirim?

Boyle bisey var kedimin cenesinde ne yapmam gerekiyor? Kendi kendine toparlar mi? Yeni dogum yaptigi ve yavrularini birakmadigini icin veterinere goturemiyorum napabilirim?
Kedinizde ufak bir pire sorunu var. O siyahlık ondan kaynaklı , muhtemelen pire yumurtasıdır. Kedi besliyorum , bana da veterineri söylemişti. Yara derin değilse batikonla ufak bir temizlik yapın kendi kendine iyileşecektir. Ama mutlaka veterinere götürün , pire kapmış mı kapmamış mı bir baksınlar.
Cevap
1Cevap
Bir video görmüştüm kadın yavrularıyla beraber götürmüştü veterinere kedisini sende öyle yapsan olmaz mı?
Bu arada kedin çok tatlı💗
cok tesekkur ederimm, en kotu oyle yapicam gibi biraz aglicak ama.. bir de veterinerin yavrulara dokunmasini istemiyorum, eminim ki bi kontrol edelim zart zurt diyip dunyanin parasini koparmaya calisicaklardir
Aaa, o da var.
Ama yavrularında doktor bakımına ihtiyacı yok mu, yoksa yaptırdın mı?
Cok sagliklilar problemleri yok tanidigim veteriner biri var ama bana oldukca uzak ona bi gostermistim
Anladım. Umarım kedinde bir şey yoktur 🙏
Evde batikon varsa yarasını temizleyin. Enfeksiyon kapmasın. Çok derin değilse toparlar. Dikişlik bir durum yoksa tabii
Hayir hayir yeni olmus, o siyahlik nedir peki?
Yarayı temizleyip batikon sürebilirsin olmadı veterinere götürebilirsin yavrularıyla
Leke gibi duruyor peçeteyi ıslatıp sil.
Yok cikmiyor aylardir var * siyah siyah bisiler geliyor ama tamamen temizlenmiyor simdide acik yaraya donmus
Kedi aknesi sanırsam, bir araştır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?