Sağlık Boyum 163, kilom 52, beden ölçüm 74, kalça 89, nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler+1 yıl Bel ölçüm yazacağma beden yazmşm Soryyy Boyum 163, kilom 52, beden ölçüm 74, kalça 89, nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Garezimmivar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İyi diğer yorumlarıda okudum şekeri çikolatayı bırak bol yürüyüş yap limonlu su iç karın bölgesi çalışmaya ihtiyacın var sadece 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bide yağlı şeyler çok tüketiyotm Yorumla Garezimmivar +1 yıl Senin baya karın çalısman lazım karın ve bacak çalış Yorumla Soran +1 yıl Youtubeden bakp çalşcam etkisjni görürm inşallah Yorumla Garezimmivar +1 yıl Azim şart birde karbonidratla kendini doyur yağdan uzaklaş proteinde olur Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Göğüsler az daha büyük olsa sanırım daha iyi olurmuş 0 5 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Pardon bel ölçüsüymüs 74 .. biraz kalın Yorumla Soran +1 yıl Evet ya nasl incelr Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Diyet + egzersiz.. Yorumla Soran +1 yıl Ya diyet yapnca zayflarsam zaten kilom 52 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl O zaman sadece egzersiz yap sıkılaşırsın Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı. Fotoğrafla gosterseydin kendini keşke mayolu boy o zaman puan verebilirdik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boy kilo gayet Iyi gogus ve kalcada tam ideal ama bel yazmamissin yine de cok ideal ve Harika vucutun var eminim 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Simdi okudum guncellemeni 😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bel biraz incelirse gayet iyisin bence goguslerin kac beden? Yorumla Soran +1 yıl 75 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guzel bence ufak meme her zaman iyidir Yorumla Soran +1 yıl Bir erkekten bunu duymak şaşırtıcı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sasiricak bisey yok ben kucuk meme seviyorum Buyuk meme nedir ya sacmalik bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses den etkilenirmisin sen Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Tam kucak fantazisi daha ne olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni bi kucaklarm görürsn Yorumla ca_nnnnnn +1 yıl Vuuuuuu nerede o günler neredeeeee😂😛 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Görmek lazım ama güzele benziyor 0 1 Yorumla Mr_Smart +1 yıl Fiziğini gösteren şeyler giyer misin? Yorumla
Yalnızkurt0634 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bel biraz fazla yaş kaç? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Evet farkndaym 19 Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl Kilon çok iyi ama neden böyle? Yorumla Soran +1 yıl Acaba yağ ve şeker tüketiyorm ondan mı Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl Olabilir diyet spor yapacak mısın Yorumla Soran +1 yıl Şekeri ve yağı hayatmdan çıkarcam tamamen diyet yaoamam zaten kilom 52 Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl Memeler kaç yazmamışsın ufak sanırım Yorumla Soran +1 yıl 75 Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl Ufakmış. Dik mi peki? Yorumla Soran +1 yıl Dikk Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl İyi iyiii ses tonu hoşuna gider mi bir erkekte Yorumla Soran +1 yıl Fazlaa Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl Yazabilir misin bana? Yorumla
_SkullCrusher_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kötü çok orantısız 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya gayet orantlym Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Ben beğenmedim bir itirazın mı var Yorumla Soran +1 yıl Evet defol Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Özgüvensiz kezban djdj Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah aynen öyle hadi yallah Yorumla
Enessxxx Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl İnsan olduğuna eminsin değil mi 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedennn Yorumla Enessxxx +1 yıl Herşeyin uygun o yüzden dedim çünkü zor böyle birini bulmak göğüs bedenin kaç? Yorumla
xlucifer7 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Beden olcusu nedir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya bel ölçm olcak Yorumla xlucifer7 +1 yıl Boyuna göre iyi eger yagsizsan daha iyi Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 501 cevap paylaştı. harika 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burcun ne acaba? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akrep neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu bedene birde ruh gerekiyo o yüzden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalça büyük mü biraz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Küçk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük gibi duruyor. Merak ettim Yorumla
serseriyimmi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl güzel ve seksşii 0 6 Yorumla serseriyimmi +1 yıl kalça 100 olsa anneme benzerdin Soran +1 yıl 89 iyi bence serseriyimmi +1 yıl kadının kalçalısı iyidir sarılınca güzel oluyo Soran +1 yıl 89 nasll serseriyimmi +1 yıl sanki küçük gibi serseriyimmi +1 yıl gerçi rahat rahat annemen baskasına sarılmadım ama büyük iyidir
Erkekler Ne Diyor
İyi diğer yorumlarıda okudum şekeri çikolatayı bırak bol yürüyüş yap limonlu su iç karın bölgesi çalışmaya ihtiyacın var sadece
Bide yağlı şeyler çok tüketiyotm
Senin baya karın çalısman lazım karın ve bacak çalış
Youtubeden bakp çalşcam etkisjni görürm inşallah
Azim şart birde karbonidratla kendini doyur yağdan uzaklaş proteinde olur
Göğüsler az daha büyük olsa sanırım daha iyi olurmuş
Pardon bel ölçüsüymüs 74 .. biraz kalın
Evet ya nasl incelr
Diyet + egzersiz..
Ya diyet yapnca zayflarsam zaten kilom 52
O zaman sadece egzersiz yap sıkılaşırsın
Fotoğrafla gosterseydin kendini keşke mayolu boy o zaman puan verebilirdik
Boy kilo gayet Iyi gogus ve kalcada tam ideal ama bel yazmamissin yine de cok ideal ve Harika vucutun var eminim
Simdi okudum guncellemeni 😃😃
Bel biraz incelirse gayet iyisin bence goguslerin kac beden?
75
Guzel bence ufak meme her zaman iyidir
Bir erkekten bunu duymak şaşırtıcı
Sasiricak bisey yok ben kucuk meme seviyorum Buyuk meme nedir ya sacmalik bence
Ses den etkilenirmisin sen
Tam kucak fantazisi daha ne olsun
Seni bi kucaklarm görürsn
Vuuuuuu nerede o günler neredeeeee😂😛
Memişlwr küçük gibi sanki
Güzelmiş valla. Ölüyü diriltirsin
başarılı sayılacak bi oluşum
Guzelmis beğendim🫦 ben citirsinn
Görmek lazım ama güzele benziyor
Fiziğini gösteren şeyler giyer misin?
Bi de görsek yorum yapsak?:))
Spor yapıyorsan idare eder
Bel biraz fazla yaş kaç?
Evet farkndaym 19
Kilon çok iyi ama neden böyle?
Acaba yağ ve şeker tüketiyorm ondan mı
Olabilir diyet spor yapacak mısın
Şekeri ve yağı hayatmdan çıkarcam tamamen diyet yaoamam zaten kilom 52
Memeler kaç yazmamışsın ufak sanırım
75
Ufakmış. Dik mi peki?
Dikk
İyi iyiii ses tonu hoşuna gider mi bir erkekte
Fazlaa
Yazabilir misin bana?
Kötü çok orantısız
Ne alaka ya gayet orantlym
Ben beğenmedim bir itirazın mı var
Evet defol
Özgüvensiz kezban djdj
Hahahahah aynen öyle hadi yallah
İnsan olduğuna eminsin değil mi 😂
Nedennn
Herşeyin uygun o yüzden dedim çünkü zor böyle birini bulmak göğüs bedenin kaç?
Beden olcusu nedir
Ya bel ölçm olcak
Boyuna göre iyi eger yagsizsan daha iyi
harika
çok iyi
Fotoğraftan daha iyi anlasilirdi canısı
Burcun ne acaba?
Akrep neden ki
Bu bedene birde ruh gerekiyo o yüzden
Kalça büyük mü biraz
Küçk
Büyük gibi duruyor. Merak ettim