Kilomu aşağılamak için yaptığını düşünüyorum?

Boyum 155 kilom 91 ve elma tipi vücudum yani kilo göbek bel ve sırtımda kısacası üst kısmımda daha yoğun. 7 kız evlenen bi arkadaşımızın evine gittik ilk kez. içlerinde bi arkadaşım bana liseden beri sürekli laf sokar normalde iyidir ama bu kilo konusunda hiç değişmedi açıkçası çok kırıcı da olmuyo gülüp geçiyorum. O gün de öyle başladı daha oturmadan koltuklar sağlam mı bak xxxx ve göbeği oturacak diyip güldü. Daha sonra arada ufak tefek takılmalar oldu diğer arkadaşlarım da yapar ama aşağılayıcı değildir. Sonra aynı arkadaşım hepimize hediye almış. Bu sene birlikte tatile gitmeyi düşünüyoruz o da hepimize bel kolyesi almış… bana verirken de 90 cme kadar oluyomuş merak etme dedi verdi kızların hepsi denediler hemen ben tabiki denemedim çünkü 90 cm ve ben ne alaka. Sonra ısrar etti o edince kızlar da etti olmayacağını bile bile denemeye çalıştım ve sonuç iki uç arasında dünya kadar boşluk. Sonra belimi ölçtük yine ısrarlar sonucu 122cm çıktı vücut kitle indeksime baktılar 37 mi 38 mi ne yani baya obez. Neyse işte ben zaten kendimi biliyorum ama bu kız bunu neden yaptı bana bu sırada bir sürü dalga geçildi dokunuldu göbeğime bla bla girmiyorum pek fazla ve uzun bi süre hiçbiriyle görüşmeyi düşünmüyorum planlı olduğunu düşünüyorum ama bi yandan da kilom yüzünden trip atmak istemiyorum. Kırılıp üzülmedim sadece çok aşağılandım ve sinirlendim
Kilomu aşağılamak için yaptığını düşünüyorum?