neyse tuhaf değilmişim :D
Tam uyuyacağım zaman dalmaya başladığımda sıçrıyorum. Size de oluyor mu ben mi tuhafım?
neyse tuhaf değilmişim :D
Aile Düzeninden fazla bahsetmemisin ama sanedersem Senin Sorunun Piskolosik.
Yaa gecmisde bir Trauma yasadin yada Tehtit edildin korkularini icine Ruhuna gömdün ondan
olabilir. Uyku hasdaliklari farkli alanlarda farkli hususlarda hareket eder kesin 100 % bir cözüm
icin senin Kisilik Profilini cikarip ona göre basamak basamak yol almak gerekir.
Insan yorulur dogru uyurken yorkunlukdan farkli Tepkiler verir ama Sende devamli ayni sey oluyor bu Yüzden tezim % 80 Piskolosik sorunda.
Konusmak isdersen bana yaza bilirsin ...
Dogdugun Günden itibaren baslamaliyiz bugüne ...
Ah benim Cahil Insanim Sana burda yardimci olma yplunda yazmis oldugum Cevap senin böyle bir Tepki vermene vesile oluyorsa Soruyorum Sana ? Pskiloga gitmek kötü biseymi kisiliginimi zedeler ?
Yani bence Sen bi düsün derim böyle Agresiv cevap vermeden diyorum.
bana da oluyor normal bişey, uykuda ruh dolaşırmış farklı alemlerde hani bi olay yaşıyoruz da sanki ben bu anı daha önceden yaşadım diyoruz bundan olsa gerek... şimdi diyeceksin ruh bedenden çıkınca ölüm gerçekleşir ama öyle olmuyormuş bedenle ruh arasında bi göbek bağı varmış bi televizyon programında duymuştum...
arada bende de oluyor tam uyucam damdan düşer gibi sıçrıyorum her gece ve sağa sola çok dönüyorum.özellikle vize*final dönemlerinde yalnız değilmişim mutlu oldum. sanırım stres ve yorgunluk kesinlikle en büyük etkisi. zamanla düzelir ara ara yine olur. takma bu kadar ama dinlenmeye ve stresi azaltmaya çalış
anksiyeteli bünyelerin tipik sorunu. aklına takılan, bazen farkına bile varamadığın tedirgin duygular gevşeyip uykuya dalmanı engelliyor. beynin kısa devre yapıyor diyelim özetle. benim de çok sık yaşadığım bir sorundur, sinir bozucu olabiliyor bazen.
neli bünye ?!
hahh bunlarla gel bana ne o öyle acayip acayip ölcem sandım :D
:))
Cevap
26Cevap
Sorma ya uykuda düşmekten tut sıçramaya kadar her şey var bende. işte bi gün arkadaşlarla voleybol oynuyoruz çok sıkıldım ayrıca yorulmuştum eve gittim uyudum uykuda suratıma voleybol topu çarptı sıçradım o nasıl bi acı nasıl bi korku .. yorgunluktan galiba.
işte bundan bahsediyorum bende .s kötü bi durum kendimden tırsıyorum
'Uyku'dan için yarı ölüm diye bahsederlerya hani. Olunce ruhun gider bedeninden, uyurkende ruhun çıkarmış bedeninden, ama tamamen değil, ayalarının ucunda bağlı dururmuş. Bunun için yarı ölüm derler.. Bu ruh çıkma esnasında da hafif bı sıçrama oluyo. Herkesde oluyodur muhtemelen
Sanki biri seni sen uykudayken birinci kattan atıyormuş gibi bir kalkış oluyor bndede :D Bazen uykudayken aile fertlernden biri uyandırdığında bni sersemliğimden ne dediğimi bilmiyorum. :D
Mesela bir kez ablama 'yüzündeki bebek bezi mi?' demiştim.Ne saçma:D
Uykuda bile kendini stress altina sokuyorsun. Tüm günün yorgunlugumu demeli, cok düsünceli olmandanmi kaynaklaniyor insandan insana degisr bence ama sebeblerinden biri budur. Bunlar bilinc altina yerlesip rüyalarinda, uykunda kendini belli eder. Biraz rahat olmaya bak, isi iste birak, uyumadan önce güzel bir roman al eline yada sicak bir cay , güzel kokulu bir banyoda yapabilirsin?. önemli olan biraz kendini düsün.
Banada oluyor. Mesela bugün köpek beni ısırıyordu benim içim bir garip oldu arkamdan biri kanını emiyor falan diyordu orda bir kalktım rüyadan çok gariptim yani anlatılmaz yaşanır. Meğer vampir köpekmiş :D Bu aralar çok vampir dizisi izliyorum sanırım :D
çok yorulunca oluyor.toplu taşıma aracında uyumuşum.sıçrayarak uyandım ve o an küfür ettim.ağzımdan çıkınca farkına vardım.duyanlar bakıyodu.çok utandım.yapcak birşey yok uyumaya devam.yine toplu taşıma aracında uyumuşum aynısı oldu.gözümü açtığımda yanımdaki adam gülüyordu:) hatta sıçrayıp yataktan düştüğümü bilirim ahaha :) çok yorulunca oluyor böyle şeyler :)
hızlı bir şekilde uykuya dalmak bunun sebebi. bende de var aynısından. yastığa kafayı koyup 2-3 dakka içinde uykuya dalınca oluyor genelde. oksa yatıp bir sağ dönüp bir sola dönüp zor uyuduğumda olmuyor.
Atalarımızdan kalma birşeymiş. Ağaçlarda yattıklarından ve düşme tehlikesiyle heran iç içe yaşadıklarından öyle. Yani sen sıçrıyorsun çünkü büyük bir ihtimalle rüyanda düştüğünü görüyorsun. Garip.
arkadaşım bu bedenin uykuya geçip beynin hala uyanık kalmasından kaynaklanır.karabasan diye tabir edilen olay da aynı şeydir.beyin uyanıktır ama beden uyuduğu için beynin emirlerini yerine getiremez.korkacak çok üzerine düşülecek bişey değil bunlar
Onun nedeni astral seyahate geçecekken uyanıyormuşuz yarım kalıyormuş diye birşeyler okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama bazen bana da oluyor hatta genelde yüksek bir yerden düşüyormuşum gibi olur uyanırım falan :=)
Evet aynı şey bana oluyo bende sormayı düşünüodum ama genç kkızlarda olurmuş öyle de nededini bilmiorum yaa :((( :)
sanki yüksek biryerden düşüyorsun değil mi banada sık sık oluyor bu çok yorgun yattığın için oluyor yani normal birşey
sorunun nörolojikte olabilir bende de uykudan irkilerek uyanma vardı arada bir oluyordu uyku eegsi çektirip nöroloğa gittim normalmiş sende git istersen...
Çok yorgunsundur kasların istemsiz kasılıyor , hepsi bu ...
rahat bir kafayla uyumadığın için.. uyumaya çalışırken kafanda bir çok sorun var muhtemelen.. biraz rahat olmaya çalış..
bilinçaltından olabilir. stresli bi hayattan kaynaklanıyo bence. uykular huzursuzsa bi problem var demektir. bana da olur arada.
bana da oluyor arada bir nedeni var mı bilmiyorum ama tam uyuyacağım zaman birden sıçrıyorum .
Rem uykusu... Yarı uyanıklıkran uykuya geçiş anıdır. Beyinde çok hızlı kimyasal tepkimelerin gerçekleştiği andır. Beynin kendini ve vücudu uykuya hazırlar.
Bana da olur arada.Uykunun ilk evresi hafif olur ve kolaylıkla uyanabilir ve uyandırılabilirsin.Düşüyor gibi hissedip uyanabilirsin.Aşırı yorgun bünyelerde daha sık görülür.Çok takma kafana.Yarabbi şükür de,bi yudum su iç yat :)
ben düşerek uyanıyorum, yani düşüyomuş gibi oluyorum, ama düşmüyorum, ama uyanıyorum, uyanana kadar gerçekten düşüyorum, uyanınca gerçek olmadığını anlıyorum, yani aslında düşmüyorum. biraz sanal biraz gerçek
hala ergen olduğumu anladım ya, ölsem de gam yemem
Sanırım O hissin Adı İrkilmek Bana da oluyor tam uykuya dalacağım zaman sevdiğim bi durum :D
dalamıyorsun belki de uykuya kendini veremiyorsun tam olarak
Evet bazen oluyo. Genelde kötü bi olay yaşadıysam ya da o gün yorulduysam geceleri öyle oluyo ama bi sorun olmadığı günlerde olduğu oldu yani
bazen rüyamda uçurumdan düşüyorum tam yere çarpacakken uyanıyorum (:
beynin yorgun senin normaldir. tıbbi olarak bilemem ama yorucu bi gün geçirmişsem aynı şekilde olurum
Aynı durum bende de var Genellikle canım sıkkın olduğu zamanlarda daha sıklıkla oluyor
sıkıntılı dönemler geçirdiğimde bende de oluyordu arada
Astral seyahat dicem o ne demek dicen google amcaya koş :)))
Bende tam dalmıss uyuyorkeen sanki bi yerden düsüyomus gibi olup sıcrıyoruumm..
Bana da çok sık oluyor, bazen dövmeye kalkışıyorum uyandıranı, ciddiyim :(((8
Yorgunluktan hep o ya. Bi de ben yorulunca ağzımdan sular akıyor hep.
Sıçrıyorum daki "r" harfini görmedim ondan daldım başlığa kusura bakma :D
Aynen ha :D:D:D
şükür ki yalnız değilmişim :)
valla ne yalan söyliyim sıçrıyorum kısmını yanlış okudum :(
Bana da oluyor. Bazen uyku arasında kasılmalar oluyor. Ben bazen farkediyorum bazen farketmiyorum (başkası söylüyor). Nedenini bilmiyorum psikolojik sanırım.
Bendee. Yorgunluk ve uykuya tam dalamıyoruz sanırım :/
bazen bendede oluyor tedavisini öğrenince banada sölermisin
sıçıyorum diye okudum.oruç olmak zor.
utandım bak :0
Huzursuz yatıyorsan olur
Bazı aralar çok sık oluyor bazense hiç olmuyor :)
Gün içinde çok kahve çay içiyormusun...
ne alakası var
Kel alakası var.
Bununla tuhaf olunsa ohoo.. :D
ayağın bir anda boşluğa filanmı düşüyor
Huzursuz olduğum zamanlarda yaşarım
bendede bir kaç gün önceye kadar çok oluyordu...
Kaynımdada var aynıı :P
yüksekten düşer gibi bi his mi oluyor?
Evet aynen
banada olyodu bı donm bunalımda oldugunu soyluyorlardı :D
Bende bunalımda olabilirim aslında
kafana taktıgın seyden uzaklaşman gerek bıraz kafa dagıt zamanla gecıyo
tam yere düşecekmiş gibi olduğunda oluyo;)
Astral seyehatin kısa sürmesidir. Herkeste olur.
Allahın emrı gıbı sık sık oluyor :)
normal bende oluyorum..
kaç defa dedim yatağında uyu diye.
Bosluga dusuyormusum gibi, evet.
Bana bazen sabaha doğru oluyor
piskolojine etki edicek bi olaylami karsilasdin
Şeytan dürtüyor derler:)
şimdi oturup bunu tartışalım burda hep beraber
Tuhaf değilsin.
farkeder mi nasil uykuya daldigin veya uyandigin?
sen tuhafsın cınım
He
bende çok olur o
niye oluyo ki ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar