, pasta, börek yediriyorlar zorla. Bende kilo almamak için ağzıma atıyorum, sonra peçeteye tükürüyorum. Normal yemeklerini yiyorum ama. Bu alışkanlık oldu. Bu alıskanlık kilo verdirir ya da aldırır mı? Ne gibi sonuçları var?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerek yok direkt reddet bende ayıp olmasın diye yiyip duruyorum kilo alıcam kesin
Ayıp olmasın diye değil ki. Reddettiğim de de zorluyorlar ve baskı yapıyorlar. Kilo verdim de almam lazımmış onlara göre. Bende işte bu yola başvurdum kilo almamak için
Seni çok iyi anlıyorum ya bir kaç gün önce diyetisyene gittim o kadar para verdim bayramda diyet miyet kalmadı baskı yapıyorlar evet sabah akşam yok baklava yok dolma börek, o zmn iyi yapıyorsunuz anlasılmasın benim direk ağzıma veriyo kadınlar ye ye diye insan bir şey diyemiyo belli olmuyorsa yap gitsin ama dikkat et belli olmasın bir de o dedikodu olmasın
Yok belli etmiyorum.1 haftadır kimse fark etmedi. Bayram kömbesiymiş, tatlıymış, sarma dolmaymış bıktım cidden. Salın bi yani. Ne istersek yiyelim. Tiksinti geldi artık.
Bende kilo alır mıyım diye korkuyorum yine de
Ama almam heralde
Çok haklısın ya artık midesi de bulanıyo insanın ramazan boyu ye ye öldük. Ben diyetistene ne dicem onu bilmiyorum bana bayramda tatlı yeme sakın dedi ben bilmiyorum ne kadar çok yediğimi saldım artık bayramdan sonra diyete tekrar başlıcam vermem gereken 7 kilo var bir hafta sonra düğün var ben burada börek çörek yiyorum üzülüyorum valla ya mantıklıymış senin yaptıgında ama ben beceremem onu kesin yakalanırım
Kilo almazsın bu arada yemiyorsan sorun yok
Diyetisyen çok kızıyor ya. Bıraktım ben sonradan sinirimi bozuyordu. Hayır oruçtan cıktık kıtlıkta gibi yemek yiyor herkes. Ramazanda kilo verenler iki katını alıyor yani. Anlamadım gitti. Umarım verebilirsin düğüne kadar.
Ay doğru valla haklısın. Diyetisyensiz nasıl kilo verdin benim diyetisyenim kalori falan hesapladı hani direkt listeyi yememi istiyo ama hani bir dışarı çıkıyorum bi şey yiyorum bozuluyo napıcam bilmiyorum. Siz nasıl kilo verdiniz ne kadar verdiniz öneriniz var mı bana
Ben 57 den 44 e düştüm 2 ayda. Boyum da 160. İlk başta bazal metobolizmamı hesaplattın ondan sonra da gitmedim. Tatlı, pasta, börek, ekmek, ppatates yemedim. Bazen günde 1 dilim tam buğday sadece. Bol bol sebze ye ki lif alasın. Günde 30 dakika kardiyo yaparım ben. Sende hafiften evde spora baslayabilirsin. Tatlı isteği için de sakız çiğniyorum. Şekersiz tatlandırıcılı firstlerden. Cok yağlı şeyler yemedim. Balık, tavuk gibi yağsız etler tükettim daha çok. Spor en önemlisi ama
Ay teşekkür ederim benim diyetisyenim yiyerek kilo vericeksin dedi hiç yemediğim şeyler yazdı normal 2 öğün yemek yerim ben 5 öğüne çıkardı ve hani vericem derken alıcak gibi hissediyorum kalorisi düşük diyo ama hani gerek yokki benim 5 öğün yemek yemeye atıstırmalığa hani ben can sıkıntısından çok abur cubur ve fast food yerim onları yemesem biraz da az yesem ekmek ve yağlı yemesem dediklerinizi yapsam verir misin 175 im 67 kiloyum kilom normal gözüküyo ama ben vermek istiyorum zayıf olmak daha çok hosuma gidiyo
Verir miyim*
Gayet de verirsin. Abur cuburu, pasta böreği şekeri hayatından çıkar. Çok yağlı yeme, spor yap bak bakalım nasıl zayıflıyorsun
Haklısınız ya diyetisyene uymayayım mı peki sizce 5 öğün verdi 3 öğün yemek 2 öğün atıstırmalık uymayayım mı bir de bana düzenli ye her gün farklı şeyler deme dedi
Uyabilirsin sen bilirsin. Ben bana kızmasına falan sinirlenip bıraktım. Yani iki öğün de yapabilirsin 5 öğün de. Ama kan şekerin düsmesin diye 5 öğün yazmıştır. Sen bilirsin.
Bence devam et ilerleme göremezsen bırak
Teşekkür ederim :) inşallah ikimizde hep zayıf oluruz😅
İnşallah👍
spor yapmazsan hareket etmezsen günde 1 tabak yemekle biel kilo alırsın
ha ama yok spor yaparsan baklava tepsisini yesen bile bir şey olmaz
Abartma.1 tabak yemekle kimse kilo almaz. Spor yapıyorum zaten. Ama baklava tepsisi yersem de alırım
bende reflü var cok yiyemiyorum , sen örneğe değil fikre odaklan
Bende de bağırsak sendromu var. Gećmiş olsun. Bende yiyemiyorum her şeyi. Bunları yediğimde hem karnım ağrıyor, hem de kilo almak istemiyorum. Annemler de zayıfladın iyice diyerek yediriyorlar
yokmu caresi falan
İlaç kullanıyorum da biraz fayda ediyor. İşte pasta börek çok yemezsem iyi. Sevmediğim için sorun etmiyorum. Annemlerin umrunda olan kilo verdiğim sadece. Zorla yedirmeye çalışıyorlar
bende mesela sabahları kahvaltı yapamıyorum ve cok yiyemiyorum az bişey sınırı aşayım kusarım hepsini.. o zaman bol bol sıvı iç
Ben sebze yiyorum. Sabah domates, havuç, biber pişiririm az yağda. Ekmeksiz onu yerim. Arada meyve ve kahve. Akşama da sebze yemeği ya da tavulu/ton balıklı salata
Sen de ölçülü dozunda ye bişey olmaz
Bak ağzıma tıkıyorlar.1 tane kurabiye değil 4-5 tane yedirmeye çalışıyorlar.
1 tane yeter teşekkür ederim de
Bak baskası olsa neyse annem olunca olmuyor işte
Telefonumu falan alıyorlar
Ya resmen zorla yediriyor desene şaka gibi 😂
Evet bende mecburi ağzıma alıp peçeteye tükürüyorum ne yapayım
Bôyle de kilo almam inşallah
😂😂
Almazsın merak etme hem alsan nolcak ya ben şahsen bayılırım balık etli kızlara 😍😃
Balık etli değilim ki.44 kiloyum. Zayıfladım o kadar zorla. Kilo almak istemiyorum, ama annemler maşallah pasta çörek börek tıkıyor ağzıma
İşte yersen balık etli olursan diyorum
Ya çok zor kilo verdim yeniden balık etli olmak istemiyorum🥹Teşekkürker yine de. İnşallah almam
İyi bakalım sen nasıl istiyorsan 🙂
Almazsın dediğim gibi dikkat edersen merak etme
Teşekkürler.
Rica ederim
Kaç yaşındasın bu arada
18 yaş
Hmm peki
Yerim
Seni sormadım zaten
Açıklamayı okudun mu acep
Yooo
Oku o zaman
yemessen bir şey olmaz
Dediğim gibi peçeteye tükürüyorum
Ağzıma alıp biraz bekletiyorum sadece
çok abartma ama ilerde kilo hastalığın olur hiç bir şey yemessen bu sefer kilo alamassın söyliyim
Kusucam.
Neden?
Ye ye bişey olmaz
Olur olur kilo alırım ôyle
Böyle yaparsam almam heralde
Hayır alırsan alırsın nolucak yani
Almak istemiyorum, zor kilo verdim
Kesin sen yiyip kilo almayanlardansın o yüzden böyle diyorsun🙄
Yani çok yerim evet kilo da alıyorum ara ara ama daha 80 üzerine çıkmadım hiç 75-80 arası gidip geliyor
44 üm bende
Sen kafayı sıyırmışsın kilo alman lazım zaten şu an
Boyum kısa boyum
160 boyum var kilom gayet iyi yani
İyi değilsin kürdansın at yorumlayım fiziğini
Senin yorumuna ihtiyacı yok fizigimin
Ben beğeniyorsam bu yeterli
Sen kimsin be çiroz yelloz
44 kiloda ne fiziğin olucak tahta gibi
Gayet de güzel fiziğim. Ailrm balık et seviyor o yüzden yedirmaye çalışıyor. Taş gibiyim mübarek. Sen kendine bak leğen kılıklı dombili.
İspanyol boğası gibiyim be ne leğeni ne dombilisi manyakk
Hm hm kesin öyledir
Olsan olsan dağ ayısı olursun sen. Kaba dümbelek
Hahahaha çok ilginç hakaretlerin var gülüp geçiyorum sana
İyi gül o zaman. Sana dediğim laflara gülüyorsan sen de bir sıkıntı vardır tomografi falan çektir bence👍
Leğen kılıklı dombili?
Kaba dümbelek?
HAAHHAHAHAAHAHAHHAHAHAA
Yaratıcıyım en azından. Senin yelloz demen çok saçma asıl. Neysin ilkokul çocuğu mu
Evet silgimi kaybettim