2 sene önce kafamı duvara vurdum ve bazen hala ağrıyor kalıcı hasar mı oldu, nasıl geçer?

Arkadaşlar saçma gelicek belki sorduğum soru ama ben anksiyete hastasıyım son 2 yıldır baya arttı neyse konuya gireyim bundan 3 sene önce 2020 Eylül'ünde annemle tartistim sinirlendim ve kafamı duvara vurdum ilk başta çok agridi 2 ay boyunca saclarima bile dokunamadim dokununca ağrıyordu iki kulağımın biraz üstü tam yan kafa yani neyse doktora gittim beyin kanamasi yoktur büyük ihtimalle dedi ama yine de film istedi film cekiceklerdi ben vazgectim kapalı alan korkusundan aradan 2.5 sene geçti gecdnlerde biraz gene o kulagimin üstü agridi suphelendim çünkü kafamı vurduktan sonra 4 ay sürdü o ağrı sonra geçmişti internette orta derece kafa travması yaziyor hatta fotoğraf buldum fotoğraftaki ben degilim ama iste tam o bölge agriyor ama kızarıklık yok sizce ileride beyin kanamasi olur muyum veya kalıcı bir şey kalmış mıdır kaç gündür yaşıyor bile hissetmiyorum ve bunun için annemi çok suçluyorum o beni sinirlendirmese o zamanlar kafami vurmucaktim napicam sizce yorumlarinizi bekliyorum
2 sene önce kafamı duvara vurdum ve bazen hala ağrıyor kalıcı hasar mı oldu, nasıl geçer?