Aşko okuman da yok sanırım annene ör. spu demedim ama öyle diyorsan öyledir kediye yazık senin gibi canım biri ona bakıyor 😂 üzüldüm Cidden bak istersen piskolojin düzelene kadar bakarım ya da istersen gel seni de düzelteyim
Belli oldu soktuğum birey daha büyümemiş umarım kediye farklı şeyler vermiyorsun annen babanla da paylaş bunu belki sana ne yapman gerektiğini gösterirler birey şimdi sg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Deli misin kardeşim hayvanın günahı ne motorları bozulur evin içine resim yapar 😅
İnsan yanına iki de nohut dürümü verir yazık hayvana.
Bir duble de rakı verseydin hayvana, yarım kalmış yazık
Ml mısın yoksa taklit mi yapıyorsun hayvanlar insan gibi değildir KENDİ YEDİĞİNİZİ İÇTİĞİNİZİ VERMEYİN
Yanında kebab istedi mi?
su ver süt ver
Neden böyle bir şey yaptın
Canı mı istedi niye böyle busey yaptın 😜
Kokoreç yanında ise bir şey olmaz
kendine acılı şalgam içirdin? hmm
Acımadın mı hiç hayvana
Aklı olsa yaparım diye düşünüyorum bende üzücü kediyi sahipenebilirim
İnşallah troldur
Sanmam profilden de salağa benziyor üzüldüm be kediyi alabilirim bak burdayım ben
canım sensin or. spu
Senin profilin bile yok * . k or. spusu
Aşko okuman da yok sanırım annene ör. spu demedim ama öyle diyorsan öyledir kediye yazık senin gibi canım biri ona bakıyor 😂 üzüldüm Cidden bak istersen piskolojin düzelene kadar bakarım ya da istersen gel seni de düzelteyim
Sen kendine bak önce yosma
Çok kedi sahiplenmek istiyorsan bulayım sana
Ahahahhah aşko kedime şalgam içiren bir axgın * değilim ki Teklifim geçerli kedine bakarım ahahhahaha
Nutella edepli ol
Kedi benim değil mi ulen bak işine
Sen sus bi dayı
Bana yav he malak yazmış hayırdır aminyümm
Belli oldu soktuğum birey daha büyümemiş umarım kediye farklı şeyler vermiyorsun annen babanla da paylaş bunu belki sana ne yapman gerektiğini gösterirler birey şimdi sg
Hahahaha konuştu özgüvensiz o. rspu
Bu nutella teyzenin öyle bi cesareti olduğunu düşünmüyorum yapmaya yemez burada aklınca eğlenmeye çalışıyor
Sen ne diyon dayı ya
Kes dayına başlatma şimdi
Birde veteriner yardımcısı olacakmış noldu hayvanlarla alem rakı masası mı kuracaksın
Kedime rakı da verdim yanında ağla patla qhahhhahaa
Az takip et beni her şeye bakmışsın hahahhaha
Amcı dayı hauhahauqa
Baktım tabi aşko iyi bir sistemciye denk geldin belki kedini sahiplenirim anneciğine babacığına söylerim rakı olayını 😙
Kendin gibi anne babadan çekinen bir ergen mi sandın beni sşxşsşsi aşırı korktum şu an senden varya üffff
Midesi bulanır sadece bisi olmZ
Adanalı mı kedin
neden?
Ölür, hayvan katili
Kebap da verseydin
Psikopat mısın 😀
Kanka neden kii
Olurrr he
Manyak misin